Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suvaldyti "gėliomaniją"?

QUOTE(rosee @ 2009 05 26, 20:58)
Nu kokios gražios  wub.gif , o kur čia jas pirkote?

gėlytes pirkau pas tokią gėlininkę , mūsų galuose t.y. Žemaitijoj, sakė , kad naujai atsiradusios ir ji nieko apie jas nežinojo, susigundžiau ir nusipirkau triejų spalvų žiūrėsiu kas bus, gal galės sėklų nusiimt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aderaa @ 2009 05 26, 17:20)
Gal kas auginat tokią vasarinę gėlę, gal ką žinot apie ją, aš nusipirkau tai sakė, kad naujos.
user posted image
Papildyta:
Ir dar vieną gėlytę nusipirkau, kaip ramunės, bet jau šiuo metu žydi ir kaip kupstelis, kotukai visiškai trumpi, man ji labai patinka.

user posted image

Pirmoj nuotraukytej,tai turbut vienmetes,taip?Grazios spalvos thumbup.gif
Ramunes nerealios thumbup.gif idomu kaip jos dauginasi?Reikia kera dalint ,ar kaip?
Grazu butu daug tokiu baltu kupsteliu pagal keliuka ax.gif
Atsakyti
As tai siandien pridedu dar viena diena be jokios naujos geles doh.gif Man jau visai blogai, gerai, kad bent jau mano Lady Jane prazydo, tai apraminsiu savo trukuma,gerejimusi i ziedeliu. Tai vat doh.gif Prasau paramos ir palaikymo, bo jau depresija ir bijau, kad visai to nenoredama galiu pasveikti doh.gif
Atsakyti
Ramybės,tiktai ramybės 4u.gif teska laikykis 4u.gif užjaučiu ir palaikau mirksiukas.gif ;Įsivaizduokit-šiandien ramia širdim nupirkau orchę ir padovanojau sūnaus mokytojai blush2.gif ; g.gif čia kaip pakomentuotumėt??? g.gif ar jau čia visai umn.gif fool.gif
parodau savo naujokę-bet nemoku įkelti foto po vieną,tai teks paieškoti blush2.gif naujokė pačiam albumėlio gale ax.gif

http://public.fotki....lla42/orchidlge

čia prieš kelias dienas kai medžioklėj buvau ax.gif nestebuklas ale kai parduotuvės tuščios blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(varna575 @ 2009 05 26, 22:09)
Taigi folga nepakenks rolleyes.gif Nors aš kaitindavau paprastai be nieko, juk tik kelias minutes, niekas ten neprikeps  mirksiukas.gif Tik man tas kvapas doh.gif  tikros pasakaitės iš rūsio blink.gif

Molinga žemė sunki, nedaug gėlių ją mėgsta, laistyti reikia mažiau, nes drėgmė ilgai išsilaiko smile.gif Aš tai tikrai supūdyčiau visas  doh.gif

Ačiū už receptą. Galvoju kada čia mb išvaryti iš namų, kad tokį "pyragą" kepti... hihihi.gif

Dėl molingos žemės tai jo... jau įsitikinau, kad blogai padariau... Reiks persodinti savaitgalį... MB mane tuoj išvarys iš namų... blink.gif blink.gif

QUOTE(rosee @ 2009 05 27, 19:59)
L'automne, dėk tokią skardą, kur išmetimui arba bent jau folga išklok. Aš, kai kepiau, tai ir užvyniojau. Kvapas tai tikrai buvo ne koks.

Tai kad tik vieną skardą turiu. blush2.gif
Na, yra dar porą formų pyragams kepti, bet į tas tai jau tikrai nepilsiu. doh.gif

Gal kas matėt - ar yra dabar kur nuolaidos gelėms? Balkoninėms? Sodinukams? Vazonams? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 05 28, 21:55)
Prasau paramos ir palaikymo, bo jau depresija ir bijau, kad visai to nenoredama galiu pasveikti  doh.gif

Teska, laikykis mirksiukas.gif
Jolla42, nu bla, kiek pas tave O bigsmile.gif , tai gal aš dar visai ne ligonė, nes pas mane 17+1reanimatoriuje O, na kitų vazonų neskaičiuosiu jau lotuliukas.gif
Negaliu, kaip man prisireikė dendrobio doh.gif , na ir kodėl pas mane tiek mažai palangių verysad.gif
Atsakyti
Jums raso zmogus,kuris nei dienos be naujos geles neistverdavo, o dabar visai degradavau. Medziot kelis kartus buvau,bet tusciom doh.gif Nieko naujo grazaus nemaciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aderaa @ 2009 05 26, 18:20)
Gal kas auginat tokią vasarinę gėlę, gal ką žinot apie ją, aš nusipirkau tai sakė, kad naujos.
user posted image
Papildyta:
Ir dar vieną gėlytę nusipirkau, kaip ramunės, bet jau šiuo metu žydi ir kaip kupstelis, kotukai visiškai trumpi, man ji labai patinka.

Man atrodo, čia verbenos, kiek matau blink.gif gražios, žydi visą vasarą thumbup.gif
Atsakyti
Teska, būk gera, pakonsultuok mane nemokšą, ar viskas čia vyksta gerai, pas tave daug patirties blush2.gif , a?
viršutinis postas 277.
Ten niekas į mano postą nereagavo blush2.gif , kiek supratau dauguma pradedančiosios susrinkę unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 29 gegužės 2009 - 08:08
QUOTE(rosee @ 2009 05 29, 09:05)
Teska, būk gera, pakonsultuok mane nemokšą, ar viskas čia vyksta gerai, pas tave daug patirties  blush2.gif , a?
viršutinis postas 277.
Ten niekas į mano postą nereagavo  blush2.gif , kiek supratau dauguma pradedančiosios susrinkę  unsure.gif

Kad nesuprantu kuom kuom konsultuot, cia pagal tas foto?
Tai ten sakniukas irlapukas,sveikinu rodo gyvybes zenklus. Dar laikyk kol ilgesnias ir daugiau saknu isleis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teska: 29 gegužės 2009 - 08:29
QUOTE(teska @ 2009 05 29, 08:16)
Kad nesuprantu kuom kuom konsultuot, cia pagal tas foto?

jo, pagal jas, ar viskas vyksta normaliai, ar taip ir turi būti?
Man tas phal. lb svarbus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 05 29, 09:19)
jo, pagal jas, ar viskas vyksta normaliai, ar taip ir turi būti?
Man tas phal. lb svarbus  blush2.gif

Kantrybes - gyvens mirksiukas.gif
Atsakyti