Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suvaldyti "gėliomaniją"?

QUOTE(teska @ 2009 05 29, 08:30)
Kantrybes - gyvens  mirksiukas.gif

Teska, dėkui už viltį drinks_cheers.gif
Nžn, bet savaitgalį eisiu kokios O, bloga man blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 05 29, 09:58)
Teska, dėkui už viltį  drinks_cheers.gif
Nžn, bet savaitgalį eisiu kokios O, bloga man  blush2.gif  verysad.gif

Mano deboryte du ziedukus iskleide,o citriniuke numete zieda, cia is Laivites gauta, oi negaliu turiu naujoviu tik lapuku, saknyciu ir ziedstiebiuku su pumpurais fronte, o naujo dar ilgai negalesiu sau leisti, nes kotai nestandartiniu kietuju baldu poreikis sumazejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 05 29, 09:03)
Mano deboryte du ziedukus iskleide,o citriniuke numete zieda, cia is Laivites gauta, oi negaliu turiu naujoviu tik lapuku, saknyciu ir ziedstiebiuku su pumpurais fronte, o naujo dar ilgai negalesiu sau leisti, nes kotai nestandartiniu kietuju baldu poreikis sumazejo  doh.gif

Smagu kai prasiskleidžia, o dar ypač, jei nežiniukai thumbup.gif
Manau, kad žmonės prigązdinti tų kalbų apie krizę, bijo išsileisti pinigėlių, nors jokios krizės faktiškai nėra, gyvenimas toliau tęsiasi. Tos kalbos visiems žlugdo verslą ir sėja paniką.
Atsakyti
Cia mano pasididziavimai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teska: 29 gegužės 2009 - 09:41
Ui kaip draskot sirdi su geliu fotkem
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 05 29, 10:31)
Cia mano pasididziavimai

bet jau tas kudlotas amarilis tai tikrai nerealus wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2009 05 29, 20:42)
bet jau tas kudlotas amarilis tai tikrai nerealus wub.gif  wub.gif

O kuris cia kudlotas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nevarot į mugę gelininkės? rolleyes.gif

Aš galvoju... Piniginėj krizė, o kai ten pamatysiu (o tai tikrai žinau cool.gif ) visko daug, tai poto bus silpna... verysad.gif rolleyes.gif

Beje, ar matėt kas... ar čia yra tema, kur būtų sudėtos naudingos nuorodos, kur būtų galima apie augalus ir jų priežiūrą paskaityti. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L'automne: 29 gegužės 2009 - 22:22
g.gif aš kaip visada vėliausia blush2.gif tvarkingai pasivaikščiojau po parduotuves ir nieko nepirkau thumbup.gif bet va atvažiuoja mb iš darbo paimti...sėduos į mašiną,o ten ant sėdynės oncidis blink.gif doh.gif na tai dabar jau turiu visų kurias galima įsigyti parduotuvėse- bent po vieną... vadinasi medžiosiu tik retesnes ir labai gražias wub.gif ypač noriu bent kelių katlėjų,oranžinio dendrobio ir masdevalijos...gal dar miltoniopsio jei rasčiau raudoną bigsmile.gif iš falikų tai debora saraše nr 1. ;tai va nedaug jau ir liko,o kadangi to ko noriu taip lengvai negausiu,manau,kad pradėsiu maitintis ''valerijanka'' g.gif abstinensijai palengvinti doh.gif mirksiukas.gif
Man mugė nesišviečia verysad.gif auto į servisą visam savaitgaliui išvaro... verysad.gif kuri pateksit bent aprašykit ką matysit įdomesnio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 05 29, 22:24)
O kuris cia kudlotas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

baltai zalias garbanius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2009 05 30, 10:04)
baltai zalias garbanius wub.gif

As tai ji isimylejau ir net svogerka atsitempiau, kad paziuretu naturoj koks grozis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Cia jau mano ligoniskumas, kad man vienai geretis negana, verciu visus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš neatsilaikiau, parsinešiau nužydėjusį, kaip įtariu, epidendriumą blush2.gif Gerame stovyje, nuolaida -50proc, bet vistiek nepigiai man gavosi.
Gėlių salone sakė, kad jis joms naujiena, net pavadinimo nežinojo.
Tai truputį dūšioje geriau net pasidarė blush2.gif
Ieškau gražios raibuolės. Mačiau vienoje vietoje, bet man pasirodė, kad kaina neatitinka jų būklės.
Atsakyti