Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suvaldyti "gėliomaniją"?

bigsmile.gif merginos- naujausios žinios blush2.gif ermitaže vandos puse kainos,o maksimoj akropolio naujų falikų užvežta wub.gif gal kuriai labai reikia??? mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 30, 00:04)
tai va nedaug jau ir liko,o kadangi to ko noriu taip lengvai negausiu,manau,kad pradėsiu maitintis ''valerijanka''  g.gif abstinensijai palengvinti  doh.gif  mirksiukas.gif

Sveika įstojus į anoniminių gėliomanių klubą drinks_cheers.gif Dabar galėsi vykdyti n pakopų programą: viena diena be naujų gėlių, dvi dienos, trys ir t.t. doh.gif Žiūrėk, o po mėnesio net valerijankos nereikės, kad ramia širdim galėtum pro gėles praeiti lotuliukas.gif

QUOTE(teska @ 2009 05 30, 10:12)
As tai ji isimylejau ir net svogerka atsitempiau, kad paziuretu naturoj koks grozis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Cia jau mano ligoniskumas, kad man vienai geretis negana, verciu visus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kad jau tikrai yra kuo didžiuotis ir čia jokia liga mirksiukas.gif Graži gėlė ir išdidi savininkė vertos pagyrų ir susižavėjimo šūksnių drinks_cheers.gif

Aš šiandien padariau reviziją savo gėlėse - tai man abstinencija ilga nusimato, nebent pakeisčiau gyvenamą plotą į didesnį doh.gif lotuliukas.gif Ir valerijankė nepadės, nes mano katė nesutiktų, kad toks gėris kam nors be jos dar tektų lotuliukas.gif Net arbatą su valerijono kvapu teko išnešti į darbą, nes bandydavo sulyst į puodelį doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Niekai,vistiek reik valerijankos kibiro kai pro geles einu,siandien buvau toooookioj didziulej geliu parduotuvej....viena laime kad pinigu neturiu....tai sutaupiau wacko.gif wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2009 05 30, 19:34)
Niekai,vistiek reik valerijankos kibiro kai pro geles einu,siandien buvau toooookioj didziulej geliu parduotuvej....viena laime kad pinigu neturiu....tai sutaupiau wacko.gif  wacko.gif

g.gif ale kaip faina,kad man toooli thumbup.gif blush2.gif a tai kur čia tokia didelė parduotuvė yra blush2.gif na žinoma man nereikia,bet ar orchidėjų ten yra???? g.gif lotuliukas.gif
einu kavos puodelio,o tai jau slabna pasidarė..galvoju gal ekskursiją kokią link plungės doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(varna575 @ 2009 05 30, 18:56)
Sveika įstojus į anoniminių gėliomanių klubą drinks_cheers.gif Dabar galėsi vykdyti n pakopų programą: viena diena be naujų gėlių, dvi dienos, trys ir t.t. doh.gif Žiūrėk, o po mėnesio net valerijankos nereikės, kad ramia širdim galėtum pro gėles praeiti lotuliukas.gif

na ir išplatinau šitą gėliomaniją ant savo biednos galvos... doh.gif aš užsikodavau,o va ką daryt su pasekmėm??? vakar mb gėlytę...šiandien žentas....ir dukra šiandien...(man nupirko,kad savo turėtų kaip pateisint...)atseit ima man,bet jei nenorėsiu pasiliks sau.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 30, 18:00)
..galvoju gal ekskursiją kokią link plungės doh.gif  lotuliukas.gif

tai, kad Lady Dy dabar ne Plungėje randasi biggrin.gif
Taip rankas niežtėjo, paėmiau ir persodinau savo naujokes pagal save unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2009 05 30, 18:34)
Niekai,vistiek reik valerijankos kibiro kai pro geles einu,siandien buvau toooookioj didziulej geliu parduotuvej....viena laime kad pinigu neturiu....tai sutaupiau wacko.gif  wacko.gif

Jo jo. Geriausias būdas kovoti su gėliomanija - nesinešioti piniginės thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(jolla42 @ 2009 05 30, 19:00)
na ir išplatinau šitą gėliomaniją ant savo biednos galvos... doh.gif aš užsikodavau,o va ką daryt su pasekmėm??? vakar mb gėlytę...šiandien žentas....ir dukra šiandien...(man nupirko,kad savo turėtų kaip pateisint...)atseit ima man,bet jei nenorėsiu pasiliks sau.... lotuliukas.gif

Yra toks saldus žodis kerštas biggrin.gif Dabar galėsi atsigauti už visą tą laiką kai buvo bambama ant tavęs mirksiukas.gif nes panašu, kad šeiminykščiams pradidnė stadija, tai jau galima pradėti mėgautis, kaip bambėsi ant jų mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2009 05 30, 19:07)
tai, kad Lady Dy dabar ne Plungėje randasi  biggrin.gif
Taip rankas niežtėjo, paėmiau ir persodinau savo naujokes pagal save unsure.gif

O pagal save tai čia kaip g.gif
Atsakyti
Oi mergos nebegaliu dar viena diena be naujokiu doh.gif Ale ir nereikia doh.gif Ir nebepirksiu verysad.gif Idomu ar ilgai, bet net nebuvau nuejus paziuret doh.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 05 30, 19:36)
Oi mergos nebegaliu dar viena diena be naujokiu  doh.gif

nulįsk pas jolla42 į albumėlį, kokį grožį gavo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 05 30, 20:56)
nulįsk pas jolla42 į albumėlį, kokį grožį gavo  wub.gif

As ten kojos nekelsiu, net neziuresiu, net girdet nenoriu, jau isivaizduoju, kad man ir taip seile varva, kam dar ziuret, man dabar net nezydinti nukainuota be saknu ir su gelstanciais lapais parodykit, as mirsiu is pavydo doh.gif
Neatsilaikiau... paziurejau... asara nubraukiau... seile nurijau... i ranku venas paziurejau... gaila virves spintoj neturiu...i smilkini ar i akiduobe?... pykst... miriau... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teska: 30 gegužės 2009 - 20:06
Norvegijoj asen randuosi dabar,uztat ir yra priverstine abstinencija,o siandien vaziavaom su seimininkes dukra geliu pirkt,pas juos i lauka pasodint,tai akis ir ganiau iki suzvairejimo
Atsakyti
Teska, tau reikia namo su nuosava oranžerija unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 05 30, 21:03)
As ten kojos nekelsiu, net neziuresiu, net girdet nenoriu, jau isivaizduoju, kad man ir taip seile varva, kam dar ziuret, man dabar net nezydinti nukainuota be saknu ir su gelstanciais lapais parodykit, as mirsiu is pavydo  doh.gif
Neatsilaikiau... paziurejau... asara nubraukiau... seile nurijau... i ranku venas paziurejau... gaila virves spintoj neturiu...i smilkini ar i akiduobe?... pykst... miriau...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na jau, Teska, nevyk dievo į medį mirksiukas.gif Turint tokio grožio amarilius griekas būtų skųstis ax.gif
Nors aš irgi pažiūrėjau į Jollos42 albumėlį, šį procesą būtų galima pavadinti sadomazochizmu rolleyes.gif Bet jau ta paskutinė miltonija ar kaip ji ten tai jau wub.gif Einu grindų valyti, nes jau toks seilėtekis, kad tuoj kaimynus užpilsiu lotuliukas.gif
Atsakyti