QUOTE(jolla42 @ 2009 05 30, 00:04)
tai va nedaug jau ir liko,o kadangi to ko noriu taip lengvai negausiu,manau,kad pradėsiu maitintis ''valerijanka''
abstinensijai palengvinti
Sveika įstojus į anoniminių gėliomanių klubą
QUOTE(teska @ 2009 05 30, 10:12)
As tai ji isimylejau ir net svogerka atsitempiau, kad paziuretu naturoj koks grozis
Cia jau mano ligoniskumas, kad man vienai geretis negana, verciu visus

Kad jau tikrai yra kuo didžiuotis ir čia jokia liga
Aš šiandien padariau reviziją savo gėlėse - tai man abstinencija ilga nusimato, nebent pakeisčiau gyvenamą plotą į didesnį
Niekai,vistiek reik valerijankos kibiro kai pro geles einu,siandien buvau toooookioj didziulej geliu parduotuvej....viena laime kad pinigu neturiu....tai sutaupiau
QUOTE(Lady Dy @ 2009 05 30, 19:34)
Niekai,vistiek reik valerijankos kibiro kai pro geles einu,siandien buvau toooookioj didziulej geliu parduotuvej....viena laime kad pinigu neturiu....tai sutaupiau

einu kavos puodelio,o tai jau slabna pasidarė..galvoju gal ekskursiją kokią link plungės
Papildyta:
QUOTE(varna575 @ 2009 05 30, 18:56)
Sveika įstojus į anoniminių gėliomanių klubą
Dabar galėsi vykdyti n pakopų programą: viena diena be naujų gėlių, dvi dienos, trys ir t.t.
Žiūrėk, o po mėnesio net valerijankos nereikės, kad ramia širdim galėtum pro gėles praeiti
na ir išplatinau šitą gėliomaniją ant savo biednos galvos...
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 30, 18:00)
tai, kad Lady Dy dabar ne Plungėje randasi
Taip rankas niežtėjo, paėmiau ir persodinau savo naujokes pagal save
QUOTE(Lady Dy @ 2009 05 30, 18:34)

Jo jo. Geriausias būdas kovoti su gėliomanija - nesinešioti piniginės
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 30, 19:00)
na ir išplatinau šitą gėliomaniją ant savo biednos galvos...
aš užsikodavau,o va ką daryt su pasekmėm??? vakar mb gėlytę...šiandien žentas....ir dukra šiandien...(man nupirko,kad savo turėtų kaip pateisint...)atseit ima man,bet jei nenorėsiu pasiliks sau.... 
Yra toks saldus žodis kerštas
Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2009 05 30, 19:07)
tai, kad Lady Dy dabar ne Plungėje randasi
O pagal save tai čia kaip
Oi mergos nebegaliu dar viena diena be naujokiu
Ale ir nereikia
Ir nebepirksiu
Idomu ar ilgai, bet net nebuvau nuejus paziuret
QUOTE(teska @ 2009 05 30, 19:36)
Oi mergos nebegaliu dar viena diena be naujokiu
nulįsk pas jolla42 į albumėlį, kokį grožį gavo
QUOTE(rosee @ 2009 05 30, 20:56)
As ten kojos nekelsiu, net neziuresiu, net girdet nenoriu, jau isivaizduoju, kad man ir taip seile varva, kam dar ziuret, man dabar net nezydinti nukainuota be saknu ir su gelstanciais lapais parodykit, as mirsiu is pavydo
Neatsilaikiau... paziurejau... asara nubraukiau... seile nurijau... i ranku venas paziurejau... gaila virves spintoj neturiu...i smilkini ar i akiduobe?... pykst... miriau...
Norvegijoj asen randuosi dabar,uztat ir yra priverstine abstinencija,o siandien vaziavaom su seimininkes dukra geliu pirkt,pas juos i lauka pasodint,tai akis ir ganiau iki suzvairejimo
QUOTE(teska @ 2009 05 30, 21:03)
As ten kojos nekelsiu, net neziuresiu, net girdet nenoriu, jau isivaizduoju, kad man ir taip seile varva, kam dar ziuret, man dabar net nezydinti nukainuota be saknu ir su gelstanciais lapais parodykit, as mirsiu is pavydo 
Neatsilaikiau... paziurejau... asara nubraukiau... seile nurijau... i ranku venas paziurejau... gaila virves spintoj neturiu...i smilkini ar i akiduobe?... pykst... miriau...

Na jau, Teska, nevyk dievo į medį
Nors aš irgi pažiūrėjau į Jollos42 albumėlį, šį procesą būtų galima pavadinti sadomazochizmu