Pradziai uztektu namuko, na ar sodo aplink Kauna- geliu sostine
Teska nori nuosavo namo, su oranzerija ir su kokiais 700 hektaru zemes, kad galetu ir savo hobio versla sukti
Dar labai noriu sarpejaus ir labradoro, na is aisku tada savo Zakuliuka parsivesciau
Kaip noreciau soda turet, ten galeciau ir numirt
QUOTE(teska @ 2009 05 30, 20:36)
Teska nori
Linkiu, kad tavo norai išsipildytų
O mane nervas ima, jau visokios fantazijos dėl to cimbio, juk aš nė nžn kokie jo žiedai bus
Taip pavydžiu, jūs visos tiek daug žinote
QUOTE(rosee @ 2009 05 30, 22:00)
Linkiu, kad tavo norai išsipildytų
O mane nervas ima, jau visokios fantazijos dėl to cimbio, juk aš nė nžn kokie jo žiedai bus
, o man čia aukštas pilotažas..
Nieko mes daugiau uz kazka nezinom, gi ne kazkokios botanikes dauguma. Seip as cimbio net neturiu, bet labai labai noreciau, jau labai faini man jie
QUOTE(teska @ 2009 05 30, 21:04)
faini, tik lb jau dideli krūmai, saviškį net į darbą išvilkau dėl to. Dabar Rojaus sodus studijuoju
Šiaip pradėjau gėlėmis daugiau domėtis, kai prisijungiau prie SM. O jau tiek sužinojau, kad o jo joj
Šiandien vos amarilio nenusipirkau, toks didžiulis už 10Lt
QUOTE(rosee @ 2009 05 30, 22:10)
faini, tik lb jau dideli krūmai, saviškį net į darbą išvilkau dėl to. Dabar Rojaus sodus studijuoju
Šiaip pradėjau gėlėmis daugiau domėtis, kai prisijungiau prie SM. O jau tiek sužinojau, kad o jo joj
ir dar info randu ir randu
Apie amariliuka prasom placiau, kur koks ir kaip?
QUOTE(teska @ 2009 05 30, 21:13)
Apie amariliuka prasom placiau, kur koks ir kaip?
Tam gėlių kioskelyje, kur priešais Kalniečius prie perėjos, tamsiai vyšninis ir parašyta Amarylis. Dar į tokį vazoniuką gražų įstatytas, tai nžn ar ten su juo ar be tokia kaina. Dar neišsiskleidęs, tik pradėjęs, stiebas toks storas ir svogūnas didelis, bet tu tikriausiai tokį turi
QUOTE(rosee @ 2009 05 30, 22:18)
Tam gėlių kioskelyje, kur priešais Kalniečius prie perėjos, tamsiai vyšninis ir parašyta Amarylis. Dar į tokį vazoniuką gražų įstatytas, tai nžn ar ten su juo ar be tokia kaina. Dar neišsiskleidęs, tik pradėjęs, stiebas toks storas ir svogūnas didelis, bet tu tikriausiai tokį turi 
Gal kartai va su tokiu paveiksliuku ?http://hotimg23.fotki.com/p/a/195_14/163_1/DSC00520-vi.jpg Jei su tokiu, tada bus paprastas raudonas
QUOTE(teska @ 2009 05 30, 21:26)
Gal kartai va su tokiu paveiksliuku ?http://hotimg23.fotki.com/p/a/195_14/163_1/DSC00520-vi.jpg Jei su tokiu, tada bus paprastas raudonas 
toks
QUOTE(rosee @ 2009 05 30, 20:07)
tai, kad Lady Dy dabar ne Plungėje randasi
na va tai ir sakau gerai,kad toli
Papildyta:
QUOTE(varna575 @ 2009 05 30, 21:30)
Yra toks saldus žodis kerštas
Dabar galėsi atsigauti už visą tą laiką kai buvo bambama ant tavęs
nes panašu, kad šeiminykščiams pradidnė stadija, tai jau galima pradėti mėgautis, kaip bambėsi ant jų 
aga,keršiju tai aktyviai-dukra jau gal 8 ar 9 turi
Papildyta:
QUOTE(teska @ 2009 05 30, 22:03)
As ten kojos nekelsiu, net neziuresiu, net girdet nenoriu, jau isivaizduoju, kad man ir taip seile varva, kam dar ziuret, man dabar net nezydinti nukainuota be saknu ir su gelstanciais lapais parodykit, as mirsiu is pavydo 
Neatsilaikiau... paziurejau... asara nubraukiau... seile nurijau... i ranku venas paziurejau... gaila virves spintoj neturiu...i smilkini ar i akiduobe?... pykst... miriau...

Neatsilaikiau... paziurejau... asara nubraukiau... seile nurijau... i ranku venas paziurejau... gaila virves spintoj neturiu...i smilkini ar i akiduobe?... pykst... miriau...
Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2009 05 30, 22:20)
Grazu, tik ne man prie kavos, o prie valerijono bonkos
Noriu naujo kvietko labai labai
QUOTE(rosee @ 2009 05 31, 07:42)
O mane MB į pajūrį išsiviliojo...
teska-paguodai parašau,kad amariliai tik raudoni ir baltas,bet irgi tas tradicinis....
pasirodau...http://public.fotki.com/jolla42/orchidlge