Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suvaldyti "gėliomaniją"?

Teska nori nuosavo namo, su oranzerija ir su kokiais 700 hektaru zemes, kad galetu ir savo hobio versla sukti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Pradziai uztektu namuko, na ar sodo aplink Kauna- geliu sostine lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Dar labai noriu sarpejaus ir labradoro, na is aisku tada savo Zakuliuka parsivesciau wub.gif wub.gif wub.gif Kaip noreciau soda turet, ten galeciau ir numirt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 05 30, 20:36)

Linkiu, kad tavo norai išsipildytų mirksiukas.gif
O mane nervas ima, jau visokios fantazijos dėl to cimbio, juk aš nė nžn kokie jo žiedai bus blush2.gif
Taip pavydžiu, jūs visos tiek daug žinote blush2.gif , o man čia aukštas pilotažas..
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 05 30, 22:00)
Linkiu, kad tavo norai išsipildytų  mirksiukas.gif
O mane nervas ima, jau visokios fantazijos dėl to cimbio, juk aš nė nžn kokie jo žiedai bus  blush2.gif
Taip pavydžiu, jūs visos tiek daug žinote  blush2.gif , o man čia aukštas pilotažas..

Nieko mes daugiau uz kazka nezinom, gi ne kazkokios botanikes dauguma. Seip as cimbio net neturiu, bet labai labai noreciau, jau labai faini man jie wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 05 30, 21:04)
jau labai faini man jie  wub.gif  wub.gif  wub.gif

faini, tik lb jau dideli krūmai, saviškį net į darbą išvilkau dėl to. Dabar Rojaus sodus studijuoju blush2.gif
Šiaip pradėjau gėlėmis daugiau domėtis, kai prisijungiau prie SM. O jau tiek sužinojau, kad o jo joj doh.gif ir dar info randu ir randu biggrin.gif
Šiandien vos amarilio nenusipirkau, toks didžiulis už 10Lt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 05 30, 22:10)
faini, tik lb jau dideli krūmai, saviškį net į darbą išvilkau dėl to. Dabar Rojaus sodus studijuoju  blush2.gif
Šiaip pradėjau gėlėmis daugiau domėtis, kai prisijungiau prie SM. O jau tiek sužinojau, kad o jo joj  doh.gif  ir dar info randu ir randu  biggrin.gif
Šiandien vos amarilio nenusipirkau, toks didžiulis už 10Lt  blink.gif

Apie amariliuka prasom placiau, kur koks ir kaip?
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 05 30, 21:13)
Apie amariliuka prasom placiau, kur koks ir kaip?

Tam gėlių kioskelyje, kur priešais Kalniečius prie perėjos, tamsiai vyšninis ir parašyta Amarylis. Dar į tokį vazoniuką gražų įstatytas, tai nžn ar ten su juo ar be tokia kaina. Dar neišsiskleidęs, tik pradėjęs, stiebas toks storas ir svogūnas didelis, bet tu tikriausiai tokį turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 05 30, 22:18)
Tam gėlių kioskelyje, kur priešais Kalniečius prie perėjos, tamsiai vyšninis ir parašyta Amarylis. Dar į tokį vazoniuką gražų įstatytas, tai nžn ar ten su juo ar be tokia kaina. Dar neišsiskleidęs, tik pradėjęs, stiebas toks storas ir svogūnas didelis, bet tu tikriausiai tokį turi  smile.gif

Gal kartai va su tokiu paveiksliuku ?http://hotimg23.fotki.com/p/a/195_14/163_1/DSC00520-vi.jpg Jei su tokiu, tada bus paprastas raudonas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 05 30, 21:26)
Gal kartai va su tokiu paveiksliuku ?http://hotimg23.fotki.com/p/a/195_14/163_1/DSC00520-vi.jpg Jei su tokiu, tada bus paprastas raudonas  doh.gif

toks verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 05 30, 20:07)
tai, kad Lady Dy dabar ne Plungėje randasi  biggrin.gif

na va tai ir sakau gerai,kad toli tongue.gif ir plungė nuplaukė doh.gif o aš jau įsisvajojau blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(varna575 @ 2009 05 30, 21:30)
Yra toks saldus žodis kerštas  biggrin.gif Dabar galėsi atsigauti už visą tą laiką kai buvo bambama ant tavęs mirksiukas.gif nes panašu, kad šeiminykščiams pradidnė stadija, tai jau galima pradėti mėgautis, kaip bambėsi ant jų mirksiukas.gif

aga,keršiju tai aktyviai-dukra jau gal 8 ar 9 turi blush2.gif nors sakė,kad jos nei negražios doh.gif ,o mb parduotuvėj pro gėles jau neprabėga-nors kiekvieną kartą ir taip nepirkčiau (vaikai valgyt nori),nors kai paimu kokią į rankas tai mandagiai paklausia ar tikrai reikia...??? g.gif šiandienines pamatęs net pagyrė,kad gražios... blink.gif

Papildyta:
QUOTE(teska @ 2009 05 30, 22:03)
As ten kojos nekelsiu, net neziuresiu, net girdet nenoriu, jau isivaizduoju, kad man ir taip seile varva, kam dar ziuret, man dabar net nezydinti nukainuota be saknu ir su gelstanciais lapais parodykit, as mirsiu is pavydo  doh.gif
Neatsilaikiau... paziurejau... asara nubraukiau... seile nurijau... i ranku venas paziurejau... gaila virves spintoj neturiu...i smilkini ar i akiduobe?... pykst... miriau...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif jau seniai taip NEŽVENGIAU lotuliukas.gif mb atlėkė nesupratęs ko klykiu,o aš apsižliumbus,vos ant kėdės nusėdžiu ir žvengiu kaip.... (asilas)... doh.gif įdomu ką pagalvojo,bet aprimau tik po gerų 10 min. .......
Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2009 05 30, 22:20)
Teska, tau reikia namo su nuosava oranžerija  unsure.gif

g.gif man irgi reikia doh.gif namą šiokį tokį turim,ale oranžerija tai svajonė wub.gif gal kokiais kooperatyvo pagrindais...??? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Atitempiu prie rytinės kavos gėliomanėms vaistų. Labai raminančiai tokie vaizeliai veikia flirt.gif
Atsakyti
Grazu, tik ne man prie kavos, o prie valerijono bonkos lotuliukas.gif Noriu naujo kvietko labai labai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 05 31, 07:42)
Atitempiu prie rytinės kavos gėliomanėms vaistų. Labai raminančiai tokie vaizeliai veikia  flirt.gif

doh.gif aga prie kavos.... blink.gif įdomu kaip ją gert kai lūpa stalą siekia?????sakyčiau raminančiai tai jau nė raminantys po tokių vaizdų neveiks g.gif gitarų muzika wub.gif gėlytės wub.gif
O mane MB į pajūrį išsiviliojo... blush2.gif oras liuksusinis,o ir į parduotuves žinoma užsukom mirksiukas.gif iškart nuteikiau,kad teks... rezultatai albumo gale.... dar keletą gražių mačiau,ale brangokos.....
teska-paguodai parašau,kad amariliai tik raudoni ir baltas,bet irgi tas tradicinis....

pasirodau...http://public.fotki.com/jolla42/orchidlge
Atsakyti