Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suvaldyti "gėliomaniją"?

rosee,pakolkas darosi anksta balkone,bet kai ateis ruduo ziema,tai pereisiu prie geliomanijos kambariuose.patarkit man kokias geles isigyti kurios ilga laika zydi,yra ne tokios lepios,noreciau svyranciu(auganciu nusidriekusiu ant grindu ar per siena pritvirtintu).labai noriu bet kadangi esu dar naujoke tai lauksiu jusu patarimo.
Atsakyti
Va mano naujoke, panasia turiu, bet svarbu, kad ne visai tokia pat, sita sviesesne
http://public.fotki....s/dsc00228.html
Atsakyti
QUOTE(tacia @ 2009 04 19, 14:32)
rosee,pakolkas darosi anksta balkone,bet kai ateis ruduo ziema,tai pereisiu prie geliomanijos kambariuose.

lotuliukas.gif , kaip man pažystama lotuliukas.gif
O aš važiavau savo fikusams vazonų į Senukus, na ir ką, tūpčiojau, tūpčiojau aplink gėlių stelažus ir prisitūpčiojau lotuliukas.gif , nukoviau nežydintį nukainuotą stepanotį už 12Lt, kai anksčiau kainavo 37 ir plokštenį, na toks kalėdinis kaktusas, bet žiedai įdomūs, man priminė ramunes bigsmile.gif , tai su juo truputį apsigavau, buvo padėtas prie nukainuotų, o kasoje išaiškėjo, kad ne doh.gif , bet visvien išsinešiau lotuliukas.gif
Ieškojau nukainuotos miltonijos, bet vien cambrijos ir dendrodiumai, anų nenorėjau.

teska, su naujoke sveikinu drinks_cheers.gif , orchių niekad nebūna perdaug biggrin.gif
Joms irgi tokius fainus 2 stiklinius vazonus su 40proc nuolaida nukoviau Bochemijos pasaulyje Urmo bazėje, tai į apačią pripyliau vulkaninės uolienos ir įdėjau vieną phal. ir į kitą - liudisiją.
Atsakyti
As ir stefanoti praeita savaite pirkau nuzydejusi o ta kaledini su ramunes ziedais Senukuose ir as ziurinejau bet atsilaikiau 4u.gif
Atsakyti
As rytoj vaziuosiu kepurytes ieskoti ar seip ko nors, nusipirkti, kad marlinio banto nesimatytu, ir tada i medziokle. Apsisprendziau, kad baigta su tom apskritai visu geliu pirkimo manijom tik galvoju ties kuom apsistot.
Atsakyti
teska, parašysi ką gero "sumedžiojai" mirksiukas.gif
Jau senai suku ratus apie araukarijas, na tokios kaip eglutės, tik švelniais spygliais ir kuo tolyn tuo sunkyn susilaikyti doh.gif , sulaiko tas, kad jai vietos daugiau reikia, bet mačiau pas vieną, tai lb įspūdingai atrodo wub.gif , gal kuri auginat?
Va, paskaičiau Rojaus soduose, tai nieko gero, auga aukštos ir gali pamirioti po 2-3 mėn. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 04 20, 11:02)
Jau senai suku ratus apie araukarijas, na tokios kaip eglutės, tik švelniais spygliais ir kuo tolyn tuo sunkyn susilaikyti  doh.gif , sulaiko tas, kad jai vietos daugiau reikia, bet mačiau pas vieną, tai lb įspūdingai atrodo  wub.gif , gal kuri auginat?
Va, paskaičiau Rojaus soduose, tai nieko gero, auga aukštos ir gali pamirioti po 2-3 mėn.  verysad.gif

nesuk tų ratų doh.gif žalumas kaip žalumas, ir tiek. Pažiūrėk, skelbiu.lt žiemą vienas žmogus vargo pardavinėdamas didelę tokią araukariją. Kokia negraži ji man atrodė doh.gif nuaugus nesimetriškai.

aš auginuos araucaria araucana laugh.gif kol kas bais maža, iš sėklos auginu. yra tema apie jas čia.

o šiaip gėlių maniją galima suvaldyti, skaičiuojant, kiek pinigų vėjais nuėjo.. Negaila dar tokių sumų? cool.gif
Atsakyti
Seip tai ko jau ko,bet pinigu gelems negaila schmoll.gif As gal is tu kur labai smarkiai serga g.gif , bet as geriau be pyragu ar kitu skanestu, bet su megstama gelyte, batais ar dar rankine kokia ax.gif
Uzsisakiau, kad atvestu gelyte man prie musu pardej, miltonkyte bordava, sake, bus be antkainio, jeigu tiks thumbup.gif Nes jau vietines pardavejos pazint mane pradejo, jau nespejus kojos ikelti sako, turejau miltonka, bet neuzsukai, tai pardaviau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 04 20, 09:51)
o šiaip gėlių maniją galima suvaldyti, skaičiuojant, kiek pinigų vėjais nuėjo.. Negaila dar tokių sumų? cool.gif

nu ne vėjais schmoll.gif , suprantama, jei nenugalabini..
Gėlės tai gėlės, bet perki joms žemę, vazonus.., o tai irgi kainuoja..
Vienintelio noriu, pasveikt būtent, nuo sanpaulijų gėliomanijos doh.gif , jau daugiau lapukų nemerksiu, kad nedauginti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 04 20, 10:51)

Kiek rūkančių metė rūkyti suskaičiavę kiek išleidžia pinigų cigaretėms,gal 1 iš milijono,tai čia tas pats pinigai ne priežastis gėliomanijos suvaldymui
Atsakyti
Na ir aš pritariu, kad pinigai dar ne priežastis atsisakyti gėlių pirkimo... na nebent jau visai valgyt nebūtų už ką... O jeigu yra galimybė susitaupyti ir gėlių nusipirkti, tai aš perku ir neskaičiuoju rolleyes.gif

Mane jau po truputį pradeda sulaikyti vietos trūkumas namuose. Na tiesiog tokios perkrautos palangės darosi nebegražu, tai va jau mamai keletą gėlių ir sėjinukų išvešiu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Tessa_i.p. @ 2009 04 20, 15:19)
Na ir aš pritariu, kad pinigai dar ne priežastis atsisakyti gėlių pirkimo... na nebent jau visai valgyt nebūtų už ką... O jeigu yra galimybė susitaupyti ir gėlių nusipirkti, tai aš perku ir neskaičiuoju  rolleyes.gif

Mane jau po truputį pradeda sulaikyti vietos trūkumas namuose. Na tiesiog tokios perkrautos palangės darosi nebegražu, tai va jau mamai keletą gėlių ir sėjinukų išvešiu  hihihi.gif

As tai ir sakiau reikia, kai kurias mamai isvest, bet man visos kaip vaikai nei vienos atiduot negaliu doh.gif Tai maziau pirksiu blush2.gif Tik idomu iki kada pas mane ta nuomone bus g.gif
Atsakyti