Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suvaldyti "gėliomaniją"?

Nu ką tada gausi kentėt,o paskui jau pasirodyk su medžioklės trofėjais ok.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 04 16, 14:35)
o as i medziokle  ax.gif

Teska, jei užmatysi kokioje pardėje gražių įdomių mini orchyčių bigsmile.gif , duok žinią, o tai jau tikrai neiškęsiu daugiau niekaip doh.gif lotuliukas.gif
Vieną vaikiuką ir aš branginu ir saugau kaip savo akį, baltą raibuolytę, viena SM iš forumo užfundino ax.gif
Atsakyti
As negavus nauju geliu, saviskias tvarkiau, kas i balkona, kas seip ir persodinau kelias. Tai nestiklintam balkone radau balandziu lizda su 2 kiausiniais, tai isdraskiau ta kur... kizda gun_smilie.gif Gal kuri zinot kaip veiksmingai su tais parazitais kovot, nes ridikelius apsiko, salotas aplase, o dabar jau ir lizdus suka doh.gif
Atsakyti
jauciu ,kad pradejau ant pavasario ir as ta liga sirgti.kai ieinu i parduotuve,tai pirma mintis pulti prie geliu.turiu naujus namucius,tai ir balkone geliu jau pilna ir namuose tuoj bus anksta per jas.noriu skoningai gelytes augint bet sunkiai gaunasi.prasau patarti.
Atsakyti
QUOTE(tacia @ 2009 04 17, 15:48)
jauciu ,kad pradejau ant pavasario ir as ta liga sirgti

Tai mes tave užjaučiame, nors ir pačios esame geliomanės doh.gif
Kad nedarytumei klaidų, pirmiausiai pagalvok į kurią pusę tavo langai, nes gėlėms lb svarbu apšvietimas, koks bus interjeras, kokių augalų tau reikia, žemų ar aukštesnių, na čia yra visokių niuansų. Štai piniguočiai sako lb gerai į naujus namus, bet jie greit auga ir gana dideli, bet deja, man teko abu į darbą išsinešti verysad.gif
Kas netinka, gali išsiparduoti SM mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 04 19, 07:03)
Štai piniguočiai sako lb gerai į naujus namus, bet jie greit auga ir gana dideli, bet deja, man teko abu į darbą išsinešti 

Pas mane piniguotis užsispyręs,stovi vietoj,neauga,matyt kaip ir mano finansai biggrin.gif O gal pietinė palangė nepatinka,kai saulė šviečia karšta būna ir dar virtuvės palangė g.gif blink.gif
Atsakyti
Sveikos
O man kaip nesiseka doh.gif , vakar medziokej buvau, nieko nesumedziojau, o tvarkydamasi namus galva prasiskeliau, trim siulem susiuvo, tai geliu medziokle ilgam laikiui atideta verysad.gif . Noriu nors kokio naujo augaliuko, o su bintais ant galvos niekur eit negaliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 04 19, 10:45)
Sveikos
O man kaip nesiseka  doh.gif  , vakar medziokej buvau, nieko nesumedziojau, o tvarkydamasi namus galva prasiskeliau, trim siulem susiuvo, tai geliu medziokle ilgam laikiui atideta  verysad.gif . Noriu nors kokio naujo augaliuko, o su bintais ant galvos niekur eit negaliu  doh.gif

Aik tu peklon,mažu baldus stumdei su galva blink.gif g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2009 04 19, 11:13)
Aik tu peklon,mažu baldus stumdei su galva blink.gif  g.gif  biggrin.gif

Seip tai vyras mano pamises del puzzliu tai pusantru metu rinko 3000 detaliu puzle, ant tokios fanieros plokstes, o ji ant spintos buvo, tai va ji man ant galvos nukrito doh.gif kai spinta tvarkiau doh.gif Sakiau dabar netvarkysiu nieko, siukslyne gyvensiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bo tvarkymasis gyvebei pavojingas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O vyras ne kad zmona, kraujais apsipylus spiegia, tai jis atlekes: "MANO PUZZLE ISVERTEI" doh.gif doh.gif doh.gif
Dabar zysiu gelytes, kad man maziau skaudetu thumbup.gif Nera to blogas, kad neatsiperka gelem thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teska: 19 balandžio 2009 - 10:46
QUOTE(teska @ 2009 04 19, 11:45)
bo tvarkymasis gyvebei pavojingas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O vyras ne kad zmona, kraujais apsipylus spiegia, tai jis atlekes: "MANO PUZZLE ISVERTEI"  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Dabar zysiu gelytes, kad man maziau skaudetu  thumbup.gif  Nera to blogas, kad neatsiperka gelem  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Na ir sakykit kad ne per vyrus visos bėdos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ir ne vienos gėliukės prašyk už visokias moralines ir kitokias žalas lai atlygina protest.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gavau orche violetava thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 04 19, 14:57)
Gavau orche violetava  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Nu matai gyvenimas gražus,nors galvą puošia bintas,bi tik orchė prieš akis wink.gif
Atsakyti