Nu ką tada gausi kentėt,o paskui jau pasirodyk su medžioklės trofėjais
QUOTE(teska @ 2009 04 16, 14:35)
Teska, jei užmatysi kokioje pardėje gražių įdomių mini orchyčių
Vieną vaikiuką ir aš branginu ir saugau kaip savo akį, baltą raibuolytę, viena SM iš forumo užfundino
As negavus nauju geliu, saviskias tvarkiau, kas i balkona, kas seip ir persodinau kelias. Tai nestiklintam balkone radau balandziu lizda su 2 kiausiniais, tai isdraskiau ta kur... kizda
Gal kuri zinot kaip veiksmingai su tais parazitais kovot, nes ridikelius apsiko, salotas aplase, o dabar jau ir lizdus suka
QUOTE(tacia @ 2009 04 17, 15:48)
jauciu ,kad pradejau ant pavasario ir as ta liga sirgti
Tai mes tave užjaučiame, nors ir pačios esame geliomanės
Kad nedarytumei klaidų, pirmiausiai pagalvok į kurią pusę tavo langai, nes gėlėms lb svarbu apšvietimas, koks bus interjeras, kokių augalų tau reikia, žemų ar aukštesnių, na čia yra visokių niuansų. Štai piniguočiai sako lb gerai į naujus namus, bet jie greit auga ir gana dideli, bet deja, man teko abu į darbą išsinešti
Kas netinka, gali išsiparduoti SM
QUOTE(rosee @ 2009 04 19, 07:03)
Štai piniguočiai sako lb gerai į naujus namus, bet jie greit auga ir gana dideli, bet deja, man teko abu į darbą išsinešti
Pas mane piniguotis užsispyręs,stovi vietoj,neauga,matyt kaip ir mano finansai
Sveikos
O man kaip nesiseka
, vakar medziokej buvau, nieko nesumedziojau, o tvarkydamasi namus galva prasiskeliau, trim siulem susiuvo, tai geliu medziokle ilgam laikiui atideta
. Noriu nors kokio naujo augaliuko, o su bintais ant galvos niekur eit negaliu
O man kaip nesiseka
QUOTE(teska @ 2009 04 19, 10:45)
Sveikos
O man kaip nesiseka
, vakar medziokej buvau, nieko nesumedziojau, o tvarkydamasi namus galva prasiskeliau, trim siulem susiuvo, tai geliu medziokle ilgam laikiui atideta
. Noriu nors kokio naujo augaliuko, o su bintais ant galvos niekur eit negaliu 
O man kaip nesiseka
Aik tu peklon,mažu baldus stumdei su galva
QUOTE(Lady Dy @ 2009 04 19, 11:13)
Seip tai vyras mano pamises del puzzliu tai pusantru metu rinko 3000 detaliu puzle, ant tokios fanieros plokstes, o ji ant spintos buvo, tai va ji man ant galvos nukrito
Dabar zysiu gelytes, kad man maziau skaudetu
QUOTE(teska @ 2009 04 19, 11:45)
bo tvarkymasis gyvebei pavojingas
O vyras ne kad zmona, kraujais apsipylus spiegia, tai jis atlekes: "MANO PUZZLE ISVERTEI"

Nera to blogas, kad neatsiperka gelem

Na ir sakykit kad ne per vyrus visos bėdos
Ir ne vienos gėliukės prašyk už visokias moralines ir kitokias žalas lai atlygina
Gavau orche violetava
QUOTE(teska @ 2009 04 19, 14:57)
Gavau orche violetava

Nu matai gyvenimas gražus,nors galvą puošia bintas,bi tik orchė prieš akis