Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suvaldyti "gėliomaniją"?

Va ir man pavasarį lomkės užeina biggrin.gif labai noriu dar žydinčių orchidėjų, nes iš mano turimų 6-ių dabar žydi tik viena, o kitos tik lapus ir šaknis augina... Tai ir negaliu ramiai parduotuvėj pro Phalaenopsius praeiti doh.gif nors nežinau kur ją statyčiau, vietos atsirastų nebent kokius sėjinukus išmetus doh.gif
Atsakyti
[quote=Tessa_i.p.,2009 04 16, 11:42]
Va ir man pavasarį lomkės užeina biggrin.gif
Oras atsyla, noras pakyla lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Teska, jei manęs neribotų pinigų trūkumas, tai ir aš seniai būčiau parsitempus miltoniją, ji pas mane sąraše Nr.1 lotuliukas.gif
Įsivaizduoju, kaip tave nervas ėmė pas sesę doh.gif
Tessa_i.p., pas mane irgi visos orchės be žiedų, prisipirkus visokių "zombių", net nžn kaip žydės blush2.gif , nes pirktos popigiąja, atgaivintos, persodintos, o gal visai ir nežydės doh.gif ir bus "salotos", dabar skaičiuoju, namie lygtais 5+7(darbe), gaunasi 12 zombių blush2.gif , na nedaug dar tų orchių mastau.gif dar nepamaišytų rolleyes.gif noriu dar ir dar...
Atsakyti
As miltonios tik vaikiuka turiu, is Laivates gavau 4u.gif , bet suku ratus aplink jas pardese blush2.gif Tai jau ir man pinigine verkia kai kokia nusiziuriu, gerai, kad vyras pristabdo, nes jeigu ne jis tai mes nevalge sedetumem, paskola nemoketa, bet namuose norint pereit reiketu skraidyt ismokt doh.gif
Laivate orchytes laikosi puikiai thumbup.gif Su zieducu citriniuke vis dar thumbup.gif
Atsakyti
as ir turiu tokia priklausomybe.. doh.gif ypac jei nuotaika bloga, lekiu i oranzerija geliu pirkt.. doh.gif tongue.gif
Atsakyti
Kai jaučiuosi lb nelaiminga ir pasidaro nemielas gyvenimas, tuomet "kankinu" savo gėles, kol visas pereinu, pavargstu ir visą liūdesį pamirštu biggrin.gif
Tos miltonijos tai rapūgos brangios, o nukainuotų kaip ir neteko matyti. Bet panos rašo, kad jos lb kapriznos unsure.gif
Nebijočiau savo diedo, tai orchidariumą užsifundyčiau blush2.gif , jau senai audžiu tokią mintį, tik nžn kur reiktų jį pastatyti blink.gif , ai, kur nors lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 04 16, 11:22)
Sesuo su gimtadieniu miltonia gavo, tai visa vakara apie ja svajojau, kaip cia pavogus, nepastebetai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Apziurejau jokio vaiko prie jos  doh.gif  Teko vaziuot namo tik su pomidoru daigais  doh.gif

Kentėk kad ir dantis sukandus,gal už kantrybę būsi apdovanota

QUOTE(rosee @ 2009 04 16, 12:20)
Nebijočiau savo diedo, tai orchidariumą užsifundyčiau  blush2.gif , jau senai audžiu tokią mintį, tik nžn kur reiktų jį pastatyti  blink.gif , ai, kur nors  lotuliukas.gif

Maniškis jau susitaikė,nebeniurzgia dėl gėlių,nes tuoj pradedu bartis,kad gal geriau tuščiais alaus buteliais palanges apstatykim ir kalba baigta mano viršus
Atsakyti
As galvoju, kad kai baigs zydet sesuo atiduos, nes ji tik kaktusus moka augint g.gif bet cia viltis motina dur... doh.gif
Atsakyti
Teska smagu girdeti kad orchytes gerai laikos mirksiukas.gif
Ta citrinuke jei gaus sviesos tai turetu vel zydeti nes ji pas mane jau kelinta karta zydi wub.gif
O del flenciuku tai as ir galeciau ir prie akiu nugnybti jei man tos geles reikia doh.gif
Botanikos sode taip prireike kaktuso atzaleles kad pasiryzau mirt gyvet bet ja nugnybti ax.gif
Bet apslopo man tas geliu tempimas dabar jau noriu tik retu veisliniu dideliu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2009 04 16, 13:46)
Teska smagu girdeti kad orchytes gerai laikos  mirksiukas.gif
Ta citrinuke jei gaus sviesos tai turetu vel zydeti nes ji pas mane jau kelinta karta zydi  wub.gif
O del flenciuku tai as ir galeciau ir prie akiu nugnybti jei man tos geles reikia  doh.gif
Botanikos sode taip prireike kaktuso atzaleles kad pasiryzau mirt gyvet bet ja nugnybti  ax.gif
Bet apslopo man tas geliu tempimas dabar jau noriu tik retu veisliniu dideliu  rolleyes.gif

Apsokinetos jos pas mane wub.gif
As tai nedrystu is nepazystamu vogt geliu. Is to didelio noro naujos gelytes paskambinau draugei ir paprasiau, kad koki plionciuka sveciuos vaziuodama atveztu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Dabar galvoju, kaip dar kokia is namu neiseinant susiveikt g.gif Jauciu reikia su vyru susipykt doh.gif , bet tada skinta gausiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 04 16, 14:14)
Dabar galvoju, kaip dar kokia is namu neiseinant susiveikt  g.gif  Jauciu reikia su vyru susipykt  doh.gif , bet tada skinta gausiu  doh.gif

Vaiką vyrui ir pati į medžioklę biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2009 04 16, 15:32)
Vaiką vyrui ir pati į medžioklę biggrin.gif  rolleyes.gif

Vyras ne durnas zino, kad ne maisto leksiu pirkt lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu iskentet iki pirmadienio, kai vaikis i darziuka o as i medziokle ax.gif
Atsakyti