Va ir man pavasarį lomkės užeina
labai noriu dar žydinčių orchidėjų, nes iš mano turimų 6-ių dabar žydi tik viena, o kitos tik lapus ir šaknis augina... Tai ir negaliu ramiai parduotuvėj pro Phalaenopsius praeiti
nors nežinau kur ją statyčiau, vietos atsirastų nebent kokius sėjinukus išmetus
[quote=Tessa_i.p.,2009 04 16, 11:42]
Oras atsyla, noras pakyla
Oras atsyla, noras pakyla
Teska, jei manęs neribotų pinigų trūkumas, tai ir aš seniai būčiau parsitempus miltoniją, ji pas mane sąraše Nr.1
Įsivaizduoju, kaip tave nervas ėmė pas sesę
Tessa_i.p., pas mane irgi visos orchės be žiedų, prisipirkus visokių "zombių", net nžn kaip žydės
, nes pirktos popigiąja, atgaivintos, persodintos, o gal visai ir nežydės
ir bus "salotos", dabar skaičiuoju, namie lygtais 5+7(darbe), gaunasi 12 zombių
, na nedaug dar tų orchių
dar nepamaišytų
noriu dar ir dar...
Įsivaizduoju, kaip tave nervas ėmė pas sesę
Tessa_i.p., pas mane irgi visos orchės be žiedų, prisipirkus visokių "zombių", net nžn kaip žydės
As miltonios tik vaikiuka turiu, is Laivates gavau
, bet suku ratus aplink jas pardese
Tai jau ir man pinigine verkia kai kokia nusiziuriu, gerai, kad vyras pristabdo, nes jeigu ne jis tai mes nevalge sedetumem, paskola nemoketa, bet namuose norint pereit reiketu skraidyt ismokt
Laivate orchytes laikosi puikiai
Su zieducu citriniuke vis dar
Laivate orchytes laikosi puikiai
Kai jaučiuosi lb nelaiminga ir pasidaro nemielas gyvenimas, tuomet "kankinu" savo gėles, kol visas pereinu, pavargstu ir visą liūdesį pamirštu
Tos miltonijos tai rapūgos brangios, o nukainuotų kaip ir neteko matyti. Bet panos rašo, kad jos lb kapriznos
Nebijočiau savo diedo, tai orchidariumą užsifundyčiau
, jau senai audžiu tokią mintį, tik nžn kur reiktų jį pastatyti
, ai, kur nors
Tos miltonijos tai rapūgos brangios, o nukainuotų kaip ir neteko matyti. Bet panos rašo, kad jos lb kapriznos
QUOTE(teska @ 2009 04 16, 11:22)
Sesuo su gimtadieniu miltonia gavo, tai visa vakara apie ja svajojau, kaip cia pavogus, nepastebetai
Apziurejau jokio vaiko prie jos
Teko vaziuot namo tik su pomidoru daigais 
Kentėk kad ir dantis sukandus,gal už kantrybę būsi apdovanota
QUOTE(rosee @ 2009 04 16, 12:20)
, jau senai audžiu tokią mintį, tik nžn kur reiktų jį pastatyti
, ai, kur nors 
Maniškis jau susitaikė,nebeniurzgia dėl gėlių,nes tuoj pradedu bartis,kad gal geriau tuščiais alaus buteliais palanges apstatykim ir kalba baigta mano viršus
As galvoju, kad kai baigs zydet sesuo atiduos, nes ji tik kaktusus moka augint
bet cia viltis motina dur...
Teska smagu girdeti kad orchytes gerai laikos
Ta citrinuke jei gaus sviesos tai turetu vel zydeti nes ji pas mane jau kelinta karta zydi
O del flenciuku tai as ir galeciau ir prie akiu nugnybti jei man tos geles reikia
Botanikos sode taip prireike kaktuso atzaleles kad pasiryzau mirt gyvet bet ja nugnybti
Bet apslopo man tas geliu tempimas dabar jau noriu tik retu veisliniu dideliu
Ta citrinuke jei gaus sviesos tai turetu vel zydeti nes ji pas mane jau kelinta karta zydi
O del flenciuku tai as ir galeciau ir prie akiu nugnybti jei man tos geles reikia
Botanikos sode taip prireike kaktuso atzaleles kad pasiryzau mirt gyvet bet ja nugnybti
QUOTE(Laivite @ 2009 04 16, 13:46)
Teska smagu girdeti kad orchytes gerai laikos
Apsokinetos jos pas mane
As tai nedrystu is nepazystamu vogt geliu. Is to didelio noro naujos gelytes paskambinau draugei ir paprasiau, kad koki plionciuka sveciuos vaziuodama atveztu
QUOTE(teska @ 2009 04 16, 14:14)
Dabar galvoju, kaip dar kokia is namu neiseinant susiveikt
Jauciu reikia su vyru susipykt
, bet tada skinta gausiu 
Vaiką vyrui ir pati į medžioklę
QUOTE(Lady Dy @ 2009 04 16, 15:32)
Vyras ne durnas zino, kad ne maisto leksiu pirkt