Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukė ir kosmetika

As tikrai pritariu, kad nestumo metu norisi atrodyti dar grazesniai nei paprastai thumbup.gif
Man taip pat atrodo kazkaip keistai kai nestuke vaisto aptysusiais rubeliais,susivelusi ir nesidaziusi sad.gif

Tik labai nepritarciau plauku, nagu dazymams, cheminiu darymams, ir tam tikru priemoniu naudojimams (plauku lakai ir kitos smirdancios priemones) manau nestumo metu galima kaip nors pakenteti be ju ax.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=zvirbliuks,2009 10 02, 13:30]
sveikos nestuke.gif jungiuos prie jusu pasisakymu smile.gif
niekada labai ryskiai nesidazydavau, bet pudra, tusas, piestukas, lupu blizgis - mano draugai smile.gif kuriu neatsisakiau ir nestumo metu smile.gif tiek kad siaip ar taip dabar atrodau blyskesne blush2.gif o tai dar jei nei minimaliai nesidazyciau, kas tada doh.gif

manau tie bobuciu postringavimai kad nestumo metu negalima kirpti plauku, nagu ir yra tik postringavimai smile.gif na cia mano nuomone.. bandau isivaizduot kaip atrodytume po 9 nestuke.gif menesiu VISISKAI NEPALIESTOS kirpejo, manikiuristo ir t.t. smile.gif

o juk norim buti pacios pacios nestuke.gif tai ir grazinames 4u.gif nail.gif flirt.gif

nu jo idomiai , tikrai seksualiai atrodytu nestuke, devynis menesius nebuvus pas kirpeja, nenusirezusi antakiu... biggrin.gif
Atsakyti
As jei nesidazyciau, tai manes gatveje tikriausiai nepazintu lotuliukas.gif
Jei temos autore bijo net dazytis, kad nepakenktu kudikiui, tai kiek dar visokiu mitu ir prietaru laikosi? g.gif
Atsakyti
Nu merginos tik nevarykit Dievo i medi su tokiais klausimais ar pakenks nestuke.gif jei naudosiu kosmetika doh.gif Nu kazkaip sunku isivaizduoti kad pvz,tusas galetu pakenkti lotuliukas.gif Dazykimes,priziurekime save ir bukime grazios a tai toks vaizdas kad nestuke.gif tai kaip kokia pereksle vista kuri tik sedi ant kiausiniu ir nieko daugiau daryt negali lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Be dekoratyvinės kosmetikos negaliu...labai jau neryškių bruožų mano veidas doh.gif Na, kai pilvas matysis, gal jau niekas nesikreips" berniuk" lotuliukas.gif ir nepasidažius
Kaip ir ankščiau , naudoju būtinai- krempudrą, juodą akių pieštuką ir tušą, tik pakeičiau viską i naturalią Dr.Hauscha..Plaukus dažau natūralesne spalva, taip nebejuodinu, dažai mano lankomoje kirpykloje- be amoniako- taigi, nei kvapo(kas pasirodo yra didžiausia žala doh.gif )nei poveikio per odą..Nuo nagų dažymo susilaikau, nes natūraliam nagų lakui gaila pinigų..Žodžių lengvai, bet einu į kompromisus, kad sąžinė būtų rami biggrin.gif
Atsakyti
Aš taip pat dažausi kaip ir anksčiau smile.gif gal net šiek tiek daugiau save palepinu negi iki nestuke.gif nes kaip kažkuri jau minėjo, tikrai nemalonu matyt būsima mamytę neprisižiurinčia savęs mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažulė;): 15 spalio 2009 - 22:18
Aš dirbu dėstytoja ir pastoviai bendrauju su žmonių didele auditorija. Neįsivaizduoju savęs nepasidažiusios ar kaip kitaip apsileidusios. Plaukus ir dažau, bet tik dažais be anoniako. Tai ir komplimentų susilaukiu viso šūsnio, nes neatrodau kaip ligonis ax.gif . Na aišku, jei kitas pykinta kas valandą tai nelabai kyla noras ir puoštis.
Atsakyti
QUOTE(Voriuke @ 2009 10 02, 12:30)
As tai va taip megau visokias proceduras sau darytis, rupintis oda ir plaukais. Bet ka daryti, kai daugumos priemoniu kvapai erzina?  net kurios siaip jau labai kvepia verysad.gif Pvz is Body shop. O dabar teko pirkti bekvapi sampuna... doh.gif

del Body shopo pritariu smile.gif kaip anksciau as tuos visus kvapus mylejau ir tepliojaus keikviena diena, o dabar net tie brazilisku riesutu ar alyvuogiu vimdo doh.gif nusipirkau toki aliejuka, mano vyras sako, kad jis bekvapis, o as vis tiek jauciu kazkokiu riesutu kvapa doh.gif
o graziai atrodyti turi stengtis ir noreti kiekviena moteris, ir nesvarbu ar nescia ar nenescia thumbup.gif nors turiu prisipazinti kad pastojus noras puostis sustiprejo nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avietia: 19 spalio 2009 - 18:54
Dažausi kaip ir anksčiau, negaliu kitaip tiesiog smile.gif Kvapai manęs visai neerzina, tai nereikėjo pirkti kitokių priemonių nei įprastai... Vat ko nedarau, tai nedažau plaukų, nežinau iš tikrųjų ar kenkia ar ne, bet nerizikuoju. Nors pas mane net nesimato ataugę, tai nelabai ir pergyvenu dėl to biggrin.gif
Nėštumo metu mano oda labai pagražėjo, anksčiau vaikščiojau pas kosmetologę į veido valymus, kaukes visokias, bet dabar net nebereikia to... Naudojau visokius gydančius losjonus ir prausiklius, dabar ir jų nebereikia smile.gif ...
Atsakyti
O kaip gi 4u.gif
Juk nestumo metu reikia dar labiau save myleti ir priziureti nei anksciau blush2.gif
Atsakyti
Minimaliai ir toliau dazausi rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip daziausi taip ir dazausi. Tiek kai laukiausi pirmo vaikelio, tiek dabar besilaukdama antro smile.gif . Kazkaip net i galva nesove, kad reiktu atsisakyti tokio dalyko. schmoll.gif
Atsakyti