Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukė ir kosmetika

QUOTE(Lazdu_Dama @ 2010 02 22, 22:24)
drinks_cheers.gif  as irgi viska darau kaip iki nestumo.. ir nagus ir plaukus dazau ir depiliacijas darausi.. zodziu, viskas vyksta iprastai  thumbup.gif

as taip pat viska darau, kaip anksciau. Gal tik kosmetika renkuosi daugiau ekologiska, nei bet kokia kita, kad ir gera.
Tik del depiliacijos girdejau, kad geriau vengti, jei ji suteikia skausma. O man tai zveriskai skauda doh.gif
Atsakyti
na taip taip ta ir turejau omeni as kadangi dazaus kiekviena diena tai tiesiog nieko papildomai nedarau ir atsisakyt nieko neatsisakiau man tie prietarai isvis.................
Atsakyti
QUOTE(Voriuke @ 2009 10 02, 12:30)
As tai va taip megau visokias proceduras sau darytis, rupintis oda ir plaukais. Bet ka daryti, kai daugumos priemoniu kvapai erzina?  net kurios siaip jau labai kvepia verysad.gif Pvz is Body shop. O dabar teko pirkti bekvapi sampuna... doh.gif

Vat ir man tas pats.Visos priemones praktiskai stovi,nes kvapai doh.gif erzina.Ir kvepalu kvapas pasikeite.Nors kartais ir jegu nera ,bet vistik pasidazau eidama i zmones smile.gif ,bet kaip fainai kartais namie be makijazo pavaikscioti,tiesiog naturaliai pabuti blush2.gif Man grazu kai nestuke.gif buna susitvarkiusios,nagai,plaukai ir makijazas,niekaip as neizvelgiu kad kenktu.Vien pagalvojus kokiu oru kvepuojame ir ka valgome.As uz susitvarkiusias nestuke.gif
Atsakyti
As tai kuo labiau nescia, tuo labiau grazinuosi biggrin.gif Nzn kas pasidare, bet noriu atrodyti ypatingai grazi. Seniau tam skirdavau maziau demesio.
Atsakyti
SVEIKOS MAMYTES,
MANO MAZIUKUI JAU 1 METUKAI,KAI LAUKIAUSI MAN IR SAKE-PLAUKU NEDAZYK,NAGU NELAKUOK,ATSEIT VAIKUCIUI KENKIA,
KLAUSIAU SAVO GYDYTOJO,JIS TIK NUSIJUOKE,
SAKE JEI PASTOVIAI UOSTYCIAU TUOS KVAPUS-NEGERAI,BET DABAR VISKAS GALIMA.
GIME SVEIKAS IR GRAZUS VAIKUTIS.
TAD BUKITE VISADA GRAZIOS,SEKMES JUMS
Atsakyti
Na as siaip nebetikiu tom nesamonem kad negalima dazyti plauku ir pan.. nes tai jau nebe tie laikai kai plauku dazuose vien tik kenksminga chemija smile.gif nors jau kokius 4 men nedaziau plauku, nes jie kazkodel pasidare tokios pat spalvos kaip ir daziau biggrin.gif o siaip tai nesioju gelinius nagus ir neiseinu is namu nepasidaziusi smile.gif))) norisi buti grazia nestuke smile.gif
Atsakyti
Plaukų nedažau, nes nereikia smile.gif užtat maždaug 1k į mėnesį su ilgalaikiais dažais dažau antakius ir blakstienas, na negaliu kitaip, nes jie pas mane balti ir kai tą darau jau apie 7 metus, esu taip įpratus, kad būčiau sau labai negraži, jei nedažyčiau smile.gif
o iš kosmetikos naudoju Egipto žemę ir tušą, kartais šešėlius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mistake: 05 kovo 2010 - 09:56
QUOTE(zhydelka @ 2009 05 11, 15:52)
.............kartais matant kitas nestukes atrodo, kad jos serga mirtina liga - nesusitvarkiusios, apsirengusios nutysusiais rubais, toks vaizdas lyg nestumas reiskia, kad gali apsileisti. tikrai taip nemanau.puoskimes, ir nereikes skustis, kad vyras kairen ziuri ax.gif  smile.gif

kaip taikliai pasakyta thumbup.gif drinks_cheers.gif

Man net keista, kad apskritai toks klausimas temos autorei kilo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistake @ 2010 03 05, 10:55)
Plaukų nedažau, nes nereikia smile.gif užtat maždaug 1k į mėnesį su ilgalaikiais dažais dažau antakius ir blakstienas, na negaliu kitaip, nes jie pas mane balti ir kai tą darau jau apie 7 metus, esu taip įpratus, kad būčiau sau labai negraži, jei nedažyčiau smile.gif
o iš kosmetikos naudoju Egipto žemę ir tušą, kartais šešėlius.

drinks_cheers.gif Mano pagrindines priemones dabar taip pat EZ ir tusas + antakius as su seseliais dazau smile.gif
Atsakyti
plaukai mano sviesus, tai vat vakar pasidaziau saknis ir nesiruosiu apsileisti ir vaikscioti su iki ausu ataubusiomis tamsiomis plauku saknimis, antakiu ir blakstienu dazyt nereikia, nes turiu tamsu plauka smile.gif bet tusas tai privalomas kiekvieno ryto ritualas, o seseliai tik jei lb netyngiu, nes ryte pries darba dar kartais bunu lb uzsimiegojus ir leidziu sau pasidazyt tik tusu blush2.gif plaukai visada sutvarkyti, nagai sutvarkyti ir t.t..rubai tai pagrinde tunikos aptemptos arba siek tiek laisvesnes, bet bulviu maisu nenesioju..gaila tu nesciuju kurios nestumo metu tikrai smarkiai apsileidzia schmoll.gif
Atsakyti
sveikutes. as visada buvau uz naturaluma, tad kasdieniniam pasirodymui visuomeneje pasidazau tik akis. "spakliaus" niekada nekraunu - tegul islieka naturalus skruostu raudonumas mirksiukas.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
na as irgi uz naturalia veido oda, kad pvz manes nebertu ir butu naturaliau smile.gif bet siaip kai spaklium bandoma paslept maziukus veido nesklandumus(kas nestuke.gif lb daznai kelia rupesciu) nieko pries neturiu smile.gif smile.gif svarbu neapsileist, o makiazas manau nepakenks 4u.gif
Atsakyti