Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukė ir kosmetika

QUOTE(SaDa @ 2009 04 16, 20:55)
Sveikos mamytes,

Nepykit jei sukursiu dar viena tema, bet tokios neradau sad.gif. Ar jus naudojate tusa, seselius, pudras, blizgesius budamos nescios?

naudoju viską tą patį, ką ir iki nėštumo, tik dar visokie kūno sviestai prisidėjo, nes oda labai sausėja ir kartais niežti nuo tempimo.
Va su plaukais tai bėdos - ėmė slinkti kaip išprotėję verysad.gif kažkaip per anksti lyg ir būtų...
Atsakyti
Manau,kad busima mamyte tikrai tureti save labiau priziureti,negu iki nestuke.gif Nors as pvz ar taip ar taip save lepinau,plauku nedaziau iki 3men nestumo o paskui kaip iprasta.Jeigu eisiu visokia nesipraususi ir nusiurusi,dar pagalvos,kad ir vaikeli toki uzauginsiu doh.gif smile.gif
Atsakyti
As dziausia kaip ir anksciau, ir antakius daziau, ir plaukus, svarbiausia - gera mamos savijauta mirksiukas.gif
Atsakyti
As susilaikiau pirmus tris menesiukus nuo plauku dazymo.
O visa kita naudoju kaip iprastai smile.gif
Atsakyti
Dabar, kai esu gimdymo atostogose, ištiesų dažausi mažiau. (Bet tik tada, kai sėdžiu namuose). Rezultatas puikus blush2.gif Ypač dėl plaukų. Aš juos visada tiesindavau žnyplėmis, dabar kone kasdien tai daryti nėra prasmės, tad per porą mėnesių jie man stiprokai atugo ir visai nebeslenka thumbup.gif
Nors gal čia dėl nėštumo ir pagimdžius teks su visu tuo gėriu atsisveikint blink.gif

O šiaip kai kur einu, tvarkausi ir dažausi kaip ir iki nėštumo. (Va ir šiandien nusipirkau naujos kosdmetikos, tai nekantrauju pasidažyti lotuliukas.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2009 11 22, 21:10)
Dabar, kai esu gimdymo atostogose, ištiesų dažausi mažiau. (Bet tik tada, kai sėdžiu namuose). Rezultatas puikus  blush2.gif  Ypač dėl plaukų. Aš juos visada tiesindavau žnyplėmis, dabar kone kasdien tai daryti nėra prasmės, tad per porą mėnesių jie man stiprokai atugo ir visai nebeslenka  thumbup.gif
Nors gal čia dėl nėštumo ir pagimdžius teks su visu tuo gėriu atsisveikint  blink.gif

O šiaip kai kur einu, tvarkausi ir dažausi kaip ir iki nėštumo. (Va ir šiandien nusipirkau naujos kosdmetikos, tai nekantrauju pasidažyti  lotuliukas.gif  ).

as ir labai dziaugiuosi del dabartiniu plauku pasitaisymu..negaliu atsidziaugt, kad nei vienas plaukelis neslenka, kas gyvenime budavo kazkas neitiketino bigsmile.gif bet kazkodel ir turiu tokia nuojauta, kad isslinks jie po nestumo (labai bijau to) verysad.gif

o del grazinimosi, tai visada stengiuosi but pasitempus, pasidazius ir susitvarkius..ir paciai smagiau ir aplinkiniam manau smile.gif
Atsakyti
Kas del plauku ir man per niestuma buvo viskas puikei nei vieno nuslinkusio plaukelio O po gimdimo doh.gif ,Bet negazdinu juk ne visiem taip buna schmoll.gif Ir dar gydytoje patare niestumo metu nelakuoti nagu ,nes neva kudikis elergiskas bus g.gif
Atsakyti
Del grazinimosi gyditoja pasake dazykis puoskis jei tik tau patinka ir jautiesi gerai tai ir leliukas tada jauciasi gerai bigsmile.gif
Atsakyti
nieko ypatingo nei pries tai nedarau manau pats nestumas mus isgrazina nestuke.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Kada reikia ir plaukus dažau ir nagus jei į kokį balių einu ir įprastą kosmetiką kasdien naudoju. Jei tikėt prietarais, tai ir plaukų kirpt negalima-tipo vaiko dalia nukerpi. Bet jei mano šukuosena trumpa, tai man ką dabar apaugusiai vaikščiot?
Atsakyti
as pati plauku tai nedazau(kadangi vistiek naturalia spalva dazydavau, tai skirtumo nelabai matyti) , bet nieko pries neturiu pries dazyma. Manau tai kiekvienos reikalas smile.gif sutinku, kad nstumas labai mus isgrazina, bet as pasigrazinti su kosmetika irgi megstu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(+777+ @ 2010 02 22, 16:25)
Kada reikia ir plaukus dažau ir nagus jei į kokį balių einu ir įprastą kosmetiką kasdien naudoju. Jei tikėt prietarais, tai ir plaukų kirpt negalima-tipo vaiko dalia nukerpi. Bet jei mano šukuosena trumpa, tai man ką dabar apaugusiai vaikščiot?

drinks_cheers.gif as irgi viska darau kaip iki nestumo.. ir nagus ir plaukus dazau ir depiliacijas darausi.. zodziu, viskas vyksta iprastai thumbup.gif
Atsakyti