Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 43

QUOTE(rokoko @ 2009 04 30, 00:07)
narcizalapi svoguna: skanaus!

Knifofija sake vien tokius tevalgo tongue.gif

Vakar išbandžiau ir aš 4u.gif Patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2009 04 30, 09:02)
...Jeigu aš tas piktžoles patepsiu su roundapu ar nepakenksiu krūmams? Krūmų lapų neliesiu su teptuku, bet jei netyčia nulašėtų koks lašas ant žemės ar per šaknis nepakenksiu?

roundapas veikia per lapus, taigi nesibaimink dėl lašelių ant žemės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2009 04 30, 06:02)
Labas rytas  4u.gif
Aš turiu tokį kvailą klausimą  blush2.gif Ar dar galima sodinti vaismedžius? Noriu pasodinti kriaušę ir gal persikų  g.gif Tik nežinau ar jau nepasivėlinau blush2.gif


sodink, tik gausi daug laistyti visą vasarą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 04 30, 07:05)
o jeigu aš jį normaliai pjaustysiu, tai jau nebežydės?  unsure.gif
Paragavau jau, patiko  thumbup.gif  tik vyrams dar neužrodžiau, nes jeigu parodysiu, tai ne tai kad žiedų, bet ir lapų nebematysiu  lotuliukas.gif

tai tau visos plantacijos reikes... tiek vyru biggrin.gif .
arba uzveisk meshkiniu cesnaku, tik jie valgomi iki zydejimo. Mano vienas pazystamas prisipjauna ju lapu miske, sumala, deda aliejaus, druskos (gal dar kazko) - gaunasi labai gera pasta prie mesos essen.gif .
Atsakyti
QUOTE(monikucia @ 2009 04 29, 20:25)
Gal kas pasakytu kas ten per lapuotis krumelis tarp tujos ir buko ?
user posted image

buko aš čia nematau smile.gif Jei turi omenyje tą margalapį, gal galėtų būti kokia nors dar jauna margalapė sedula? g.gif
Atsakyti
Sveikutės. Ir vėl aš kišu nosį tarp jūsų. ax.gif
Vakar nusipirkau labai neblogą žurnaliuką. Moters savaitgalio priedą "Augalų priežiūra". Ten nemažai patarimų pradedančioms gėlininkėms ir daržininkėms. Sakau gal kam nors bus įdomu paskaityti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 04 30, 06:16)
tai tau visos plantacijos reikes... tiek vyru  biggrin.gif .
arba uzveisk meshkiniu cesnaku, tik jie valgomi iki zydejimo. Mano vienas pazystamas prisipjauna ju lapu miske, sumala, deda aliejaus, druskos (gal dar kazko) - gaunasi labai gera pasta prie mesos  essen.gif .


ui ne, užteks man ir daržinių... irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 04 29, 20:26)
O žurnalo nemačiau Rkioske

kažkur mačiau info, kad gegužės mėn. prekyboje. O ir užsiprenumeravus dar negavau (pagudravau prenumeruodama - pasiskambinau į redakciją, pasiklausiau numatomų temų ir tik tada tam tikrus numerius prenumeravau... blush2.gif)
Atsakyti
Hi hi biggrin.gif eilini karta man viskas turi greitai pasidaryt. O vakar kazkas mano narcizams ziedus nudraske verysad.gif vis kazkam nagai niezti, kol musu namie nebuna.
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2009 04 30, 09:04)
roundapas veikia per lapus, taigi nesibaimink dėl lašelių ant žemės mirksiukas.gif


Aš ir taip išmąsčiau, bet galvoju dar pasiklausiu pas protingas moteras biggrin.gif
QUOTE(kasiopeja @ 2009 04 30, 09:07)
sodink, tik gausi daug laistyti visą vasarą  4u.gif

OK 4u.gif

QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 04 30, 09:37)
kažkur mačiau info, kad gegužės mėn. prekyboje. O ir užsiprenumeravus dar negavau (pagudravau prenumeruodama - pasiskambinau į redakciją, pasiklausiau numatomų temų ir tik tada tam tikrus numerius prenumeravau... blush2.gif)

ot, gudruolė bigsmile.gif

QUOTE(Tina* @ 2009 04 30, 09:55)
Hi hi  biggrin.gif eilini karta man viskas turi greitai pasidaryt. O vakar kazkas mano narcizams ziedus nudraske  verysad.gif vis kazkam nagai niezti, kol musu namie nebuna.

čia kur, kieme nudraskė blink.gif
Atsakyti
Gal kam reikia? Galiu pasiūlyti užaugintą KAulenio gyvatvore 1.5-2 metrai aukščio. Viso apie 70 metru. Vakar iškasta. Jums tereikia pasikrauti ir išsivežti. Veiksmas Žiežmariuose. Kreiptis telefonu 861622164 , nes i .a.z. greitai neatsakysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 04 30, 09:55)
O vakar kazkas mano narcizams ziedus nudraske  verysad.gif vis kazkam nagai niezti, kol musu namie nebuna.

gal vėjas nudraskė, čia daugiau daugiabučių gėlynuose, kur piktos babytės gyvena, įmanoma.
jei trumpai, tai po savaitės pradžioj buvusio smarkoko vėjo, atvykus radau paskraidintą inspektą-šiltnamį ir kelis gaubtus. Susirinkau ir į ūkinį susidėjau, o kaimynė atlekia papasakoti visos istorijos kaip kažkas vogė, bėgo, pusę detalių pakeliui pametė doh.gif - vargšė pusė dienos neturėjo ramybės biggrin.gif ( kol pasakojo, jos pačios stiklinio šiltnamio durų stiklas įspūdingai dužo, žodžiu, vagis pagautas nusikaltimo vietoj lotuliukas.gif )
Atsakyti