QUOTE(KOBRAA @ 2009 05 26, 09:20)
labas rytas,
aciu Emigrante ir visoms kitoms uz patarimus. Ir as taip manau, kad siek tiek zuviuku turetu likti viduje. Bet kai jie neuzkimba, tai ir pradedi visokias nesmones galvoti.
Beje, aciu uz komplimenta, kad sudirba raumenys. As maniau, kad mane vien lasiniai visur
Tikriausiai dar nelaikas tiem zuviukams uzkibti, nepergyvenk tikrai uzkibs
Jau su savo pasakymu apie raumenis tai prajuokinai

IR pas mane lasiniai, bet yra ir raumenu kiek tiek bet manau, kad yra
Papildyta:
QUOTE(Asar07 @ 2009 05 26, 14:53)
Sveikos,
Priimkit ir mane i tarpa tu kuriems neuzkimba,o noras didelis

.
Labukas prisijungusi, ziuriu su jumis jau nelabai suspeju. O musu vis daugiau
Papildyta:
QUOTE(Daivad @ 2009 05 26, 20:08)
prisipažinsiu, anksčiau į šią temą dažniau užslinkdavau, nors labai specialiai del to nedirbom, bet...
mūsų šeimoj yra jau toks dalykas - kol kas nors giminėj neišeina, mažiaus - nelauk... nežinau kuo tikėti, o kuo ne. Gal tai vėlių vietų apsikeitimas?
bet kai 3m. dukra (atėjusi į šį pasaulį po mano močiutės mirties lygiai po metų per jos gimtadienį) paklausė kodėl buvusiam močiutės name jos kambary nėra lovos, nes čia taip gera būtų pailsėti?.... pasakau sau: žmonės planuoja, o Dievulis juokiasi....
I siuos dalykus ziuriu labai rimtai. Tikiu tuo ka zmones pasakoja ir kad taip istikruju vyksta. Mes sausi netekom sesutes, ir tikiu, kad Dievulis mums atsius kita leliuka ne pamaina vietoj seses, bet paprasciausiai mums dar viena seimos nari.