Įkraunama...
Įkraunama...

***patarimai norincioms pastoti***

QUOTE(Asar07 @ 2009 05 26, 14:53)
Sveikos,
Priimkit ir mane i tarpa tu kuriems neuzkimba,o noras didelis  unsure.gif .

sveikute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulele29 @ 2009 05 26, 15:48)
Svarbiausia vyk salin blogas mintis, nes jos tikrai nepadeda tam reikale, nesu is tu stipruju kurios tiesiok ramiai laukia taciau labai jau stengiuosi save tvardyti ir iteigti sau kad ateis ir i mano kiema svente  4u.gif

Tai as ir stengiuosi kiek galiu jau ,bet tas kirminukas viduje kruta nors tu ka g.gif .Nu kaip sako mano mama auksciau nosi ir i darba (aisku cia ne apie ta darba ji sneka visada smileysex.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
Mergaiciukes gal Jus turit kokiu slaptu ginklu kaip zuviuku prigaudyti greiciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Asar07 @ 2009 05 26, 13:53)
Sveikos,

Sveika prisijungus 4u.gif

Laba diena 4u.gif
Nuotaikos 0,manau si menesi nieko nesigavo mums,nors dar ankstoka,bet doh.gif Pilva maudena,gal dar anksciau mmm atkeliaus negu turetu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 05 26, 15:55)
Sveika prisijungus 4u.gif

Laba diena 4u.gif
Nuotaikos 0,manau si menesi nieko nesigavo mums,nors dar ankstoka,bet doh.gif Pilva maudena,gal dar anksciau mmm atkeliaus negu turetu doh.gif

O gal ir ne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Asar07 @ 2009 05 26, 14:56)
O gal ir ne blush2.gif

Gal,bet nuojauta kazkaip kuzda cool.gif
Atsakyti
Va cia ir beda visu musu moteriskiu ta nuojauta g.gif .kazkaip vyriukam paprasciau viskas,kai pagalvoji
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 05 26, 15:55)

As irgi kazkodel turiu nuojauta, kad si menesi sulauksiu mmm doh.gif
Papildyta:
Asar07, sveika prisijungus prie musu 4u.gif
Atsakyti
taip, lengviausia kitas nuraminti smile.gif
beraminant, ziurek ir pati tu protingu zodziu paklausysi bigsmile.gif
Atsakyti
aciu visoms uz priemima.o jei ten man buvo skrta del raminimo,tai kitais raminant taip pati stengiuosi negalvoti blush2.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
prisipažinsiu, anksčiau į šią temą dažniau užslinkdavau, nors labai specialiai del to nedirbom, bet...
mūsų šeimoj yra jau toks dalykas - kol kas nors giminėj neišeina, mažiaus - nelauk... nežinau kuo tikėti, o kuo ne. Gal tai vėlių vietų apsikeitimas? unsure.gif

bet kai 3m. dukra (atėjusi į šį pasaulį po mano močiutės mirties lygiai po metų per jos gimtadienį) paklausė kodėl buvusiam močiutės name jos kambary nėra lovos, nes čia taip gera būtų pailsėti?.... pasakau sau: žmonės planuoja, o Dievulis juokiasi....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivad: 26 gegužės 2009 - 19:08
QUOTE(Daivad @ 2009 05 26, 20:08)
prisipažinsiu, anksčiau į šią temą dažniau užslinkdavau, nors labai specialiai del to nedirbom, bet...
mūsų šeimoj yra jau toks dalykas - kol kas nors giminėj neišeina, mažiaus - nelauk... nežinau kuo tikėti, o kuo ne. Gal tai vėlių vietų apsikeitimas? unsure.gif

bet kai 3m. dukra (atėjusi į šį pasaulį po mano močiutės mirties lygiai po metų per jos gimtadienį) paklausė kodėl buvusiam močiutės name jos kambary nėra lovos, nes čia taip gera būtų pailsėti?.... pasakau sau: žmonės planuoja, o Dievulis juokiasi....

as ir esu taip girdejusi,nes viena seimos nari turi pakesti kitas del pusiausvyros.Nors gal cia tik senu zmoniu ismintis g.gif
Atsakyti
QUOTE(KOBRAA @ 2009 05 26, 09:20)
labas rytas,
aciu Emigrante ir visoms kitoms uz patarimus. Ir as taip manau, kad siek tiek zuviuku turetu likti viduje. Bet kai jie neuzkimba, tai ir pradedi visokias nesmones galvoti.
Beje, aciu uz komplimenta, kad sudirba raumenys. As maniau, kad mane vien lasiniai visur doh.gif

Tikriausiai dar nelaikas tiem zuviukams uzkibti, nepergyvenk tikrai uzkibs mirksiukas.gif
Jau su savo pasakymu apie raumenis tai prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif IR pas mane lasiniai, bet yra ir raumenu kiek tiek bet manau, kad yra g.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Asar07 @ 2009 05 26, 14:53)
Sveikos,

Labukas prisijungusi, ziuriu su jumis jau nelabai suspeju. O musu vis daugiau thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Daivad @ 2009 05 26, 20:08)

I siuos dalykus ziuriu labai rimtai. Tikiu tuo ka zmones pasakoja ir kad taip istikruju vyksta. Mes sausi netekom sesutes, ir tikiu, kad Dievulis mums atsius kita leliuka ne pamaina vietoj seses, bet paprasciausiai mums dar viena seimos nari.
Atsakyti