Įkraunama...
Įkraunama...

***patarimai norincioms pastoti***

labai malonu su visomis susipazinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2009 05 26, 20:22)
Tikriausiai dar nelaikas tiem zuviukams uzkibti, nepergyvenk tikrai uzkibs mirksiukas.gif
Jau su savo pasakymu apie raumenis tai prajuokinai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  IR pas mane lasiniai, bet yra ir raumenu kiek tiek bet manau, kad yra g.gif  thumbup.gif
Papildyta:

Labukas prisijungusi, ziuriu su jumis jau nelabai suspeju. O musu vis daugiau thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:
I siuos dalykus ziuriu labai rimtai. Tikiu tuo ka zmones pasakoja ir kad taip istikruju vyksta. Mes sausi netekom sesutes, ir tikiu, kad Dievulis mums atsius kita leliuka ne pamaina vietoj seses, bet paprasciausiai mums dar viena seimos nari.

galiu tik papildyti, kad po tėčio mirties atėjo sūnelis, o sausį mirė vyro močiutė, kurią be galo mylėjau, gal net labiau nei savąsias verysad.gif
susapnavau sapną, kad sėdi ji ant savo kapo - prisėdo pailsėti, o aš ėjau ir sakau, kad laikas eiti, tai ji man sako - aš dar čia pasėdėsiu, o tu paimk mano lūpdažį - tau dar jo prireiks, įsidėk į rankinuką...
tikiuosi pirmadienį sužinoti kas ten pilvelyje spurda: reiks mums to lūpdažio ar ne? smile.gif tokia trumpa mūsų šeimos istorija...
Atsakyti
eina sau nejau istikruju tai tiesa sad.gif sad.gif
Atsakyti
As vis dar laukiu mmm 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Daivad @ 2009 05 26, 20:32)
galiu tik papildyti, kad po tėčio mirties atėjo sūnelis, o sausį mirė vyro močiutė, kurią be galo mylėjau, gal net labiau nei savąsias verysad.gif
susapnavau sapną, kad sėdi ji ant savo kapo - prisėdo pailsėti, o aš ėjau ir sakau, kad laikas eiti, tai ji man sako - aš dar čia pasėdėsiu, o tu paimk mano lūpdažį - tau dar jo prireiks, įsidėk į rankinuką...
tikiuosi pirmadienį sužinoti kas ten pilvelyje spurda: reiks mums to lūpdažio ar ne?  smile.gif tokia trumpa mūsų šeimos istorija...

As kai pastojau nepamenu kiek laiko buvo nestumas, bet susapnavau sapna, kad pradedu kraujuoti, kad mane veda koridorium, ir as pagimdau bet vaikeliui kazkas negerai ir jis mirsta. Paskui guliu palatoje be vaikelio.
Kai prasidejo prieslaikinis gimdymas viskas ejosi kaip is to sapno, nors kai susapnvaau pagalvojau tik blogas sapnas,deja...
Atsakyti
ax.gif
QUOTE(emigrante @ 2009 05 26, 20:35)

lauk lauk gal nebesulauksi biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2009 05 26, 20:35)

Kiek ilgai lauksi biggrin.gif kada planuoji gadinti NT ?
Atsakyti
QUOTE(Maran @ 2009 05 26, 20:38)
Kiek ilgai lauksi  biggrin.gif kada planuoji gadinti NT ?

ar cia kitom tik buri biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maran @ 2009 05 26, 20:38)
Kiek ilgai lauksi  biggrin.gif kada planuoji gadinti NT ?

Planuoju darytis sestadieni. Nebesulaukiu nuo praito sestadienio
Atsakyti
QUOTE(Asar07 @ 2009 05 26, 20:40)
ar cia kitom tik buri biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Tai liecia visas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(emigrante @ 2009 05 26, 20:42)
Planuoju darytis sestadieni. Nebesulaukiu nuo praito sestadienio

thumbup.gif ar jauti kokius nors pozymius, nes pagal viska gerai jau veluoja 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Asar07 @ 2009 05 26, 20:40)
ar cia kitom tik buri biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Visiskai nesupratau sito pasakymo? Kokiu tikslu tureciau burti? Gal tamsta atejai cia mums paburti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maran @ 2009 05 26, 20:42)
Tai liecia visas  biggrin.gif

nu man siandien pas tas,tai ziuresim kaip gausis ar vel teks skaudziai nusivilti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Asar07 @ 2009 05 26, 20:43)
nu man siandien pas tas,tai ziuresim kaip gausis ar vel teks skaudziai nusivilti verysad.gif

Reikia tiketis geriausio 4u.gif , bet nera lengva, viskam savas laikas ax.gif
Atsakyti