labai malonu su visomis susipazinti
QUOTE(emigrante @ 2009 05 26, 20:22)
Tikriausiai dar nelaikas tiem zuviukams uzkibti, nepergyvenk tikrai uzkibs
Jau su savo pasakymu apie raumenis tai prajuokinai
IR pas mane lasiniai, bet yra ir raumenu kiek tiek bet manau, kad yra

Papildyta:
Labukas prisijungusi, ziuriu su jumis jau nelabai suspeju. O musu vis daugiau

Papildyta:
I siuos dalykus ziuriu labai rimtai. Tikiu tuo ka zmones pasakoja ir kad taip istikruju vyksta. Mes sausi netekom sesutes, ir tikiu, kad Dievulis mums atsius kita leliuka ne pamaina vietoj seses, bet paprasciausiai mums dar viena seimos nari.
Jau su savo pasakymu apie raumenis tai prajuokinai
Papildyta:
Labukas prisijungusi, ziuriu su jumis jau nelabai suspeju. O musu vis daugiau
Papildyta:
I siuos dalykus ziuriu labai rimtai. Tikiu tuo ka zmones pasakoja ir kad taip istikruju vyksta. Mes sausi netekom sesutes, ir tikiu, kad Dievulis mums atsius kita leliuka ne pamaina vietoj seses, bet paprasciausiai mums dar viena seimos nari.
galiu tik papildyti, kad po tėčio mirties atėjo sūnelis, o sausį mirė vyro močiutė, kurią be galo mylėjau, gal net labiau nei savąsias
susapnavau sapną, kad sėdi ji ant savo kapo - prisėdo pailsėti, o aš ėjau ir sakau, kad laikas eiti, tai ji man sako - aš dar čia pasėdėsiu, o tu paimk mano lūpdažį - tau dar jo prireiks, įsidėk į rankinuką...
tikiuosi pirmadienį sužinoti kas ten pilvelyje spurda: reiks mums to lūpdažio ar ne?
eina sau nejau istikruju tai tiesa
As vis dar laukiu mmm 
Papildyta:
As kai pastojau nepamenu kiek laiko buvo nestumas, bet susapnavau sapna, kad pradedu kraujuoti, kad mane veda koridorium, ir as pagimdau bet vaikeliui kazkas negerai ir jis mirsta. Paskui guliu palatoje be vaikelio.
Kai prasidejo prieslaikinis gimdymas viskas ejosi kaip is to sapno, nors kai susapnvaau pagalvojau tik blogas sapnas,deja...
Papildyta:
QUOTE(Daivad @ 2009 05 26, 20:32)
galiu tik papildyti, kad po tėčio mirties atėjo sūnelis, o sausį mirė vyro močiutė, kurią be galo mylėjau, gal net labiau nei savąsias
susapnavau sapną, kad sėdi ji ant savo kapo - prisėdo pailsėti, o aš ėjau ir sakau, kad laikas eiti, tai ji man sako - aš dar čia pasėdėsiu, o tu paimk mano lūpdažį - tau dar jo prireiks, įsidėk į rankinuką...
tikiuosi pirmadienį sužinoti kas ten pilvelyje spurda: reiks mums to lūpdažio ar ne?
tokia trumpa mūsų šeimos istorija...
As kai pastojau nepamenu kiek laiko buvo nestumas, bet susapnavau sapna, kad pradedu kraujuoti, kad mane veda koridorium, ir as pagimdau bet vaikeliui kazkas negerai ir jis mirsta. Paskui guliu palatoje be vaikelio.
Kai prasidejo prieslaikinis gimdymas viskas ejosi kaip is to sapno, nors kai susapnvaau pagalvojau tik blogas sapnas,deja...
QUOTE(emigrante @ 2009 05 26, 20:35)
lauk lauk gal nebesulauksi
QUOTE(emigrante @ 2009 05 26, 20:35)
Kiek ilgai lauksi
QUOTE(Maran @ 2009 05 26, 20:38)
ar cia kitom tik buri
QUOTE(Maran @ 2009 05 26, 20:38)
Planuoju darytis sestadieni. Nebesulaukiu nuo praito sestadienio
QUOTE(Asar07 @ 2009 05 26, 20:40)
Tai liecia visas
Papildyta:
QUOTE(emigrante @ 2009 05 26, 20:42)
Planuoju darytis sestadieni. Nebesulaukiu nuo praito sestadienio
QUOTE(Asar07 @ 2009 05 26, 20:40)
Visiskai nesupratau sito pasakymo? Kokiu tikslu tureciau burti? Gal tamsta atejai cia mums paburti
QUOTE(Maran @ 2009 05 26, 20:42)
nu man siandien pas tas,tai ziuresim kaip gausis ar vel teks skaudziai nusivilti
QUOTE(Asar07 @ 2009 05 26, 20:43)
Reikia tiketis geriausio