Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimos, draugų pasveikinimas gimus kūdikiui

Mano nuomone, tai sveciai neturetu verstis paciomis pirmomis dienomis. Juk ir mamai ir mazyliui reikia patiems namuose apsiprasti.user posted image
Pas mus kazkaip niekas ir nesiverze per daug anksti ateiti, bet gal del to, kad dar nescia budama visiems sakiau, kad be menesio negerai eiti lankyti vaikelio, nes reikia jiems patiems namuose apsiprasti.tai gal del to visi taip kantrei ir lauke.
Tik vieni draugai netycia isiverze, bet kadangi jie atvaziavo is tolimo mietso, tai nieko ir nesakiau, nes gi ne kieikviena diena po Lietuva vazinejama.
O siaip manau, kad po gero menesio gal jau ir galima svecius priiminet.Tik suprantama jei jie sveiki ir jokiu bacilu neuznes.user posted image
Atsakyti
Mes savaite gulejom ligoninej ir sulaukem daugybes lankytoju ax.gif Vyras juk negaledavo kiaura para but kartu,tai tikrai budavo smagu kai kas nors aplankydavo smile.gif
Atsakyti
kaip jau kažkada rašiau - sudarėm dovanų sąrašą ir įteikiau savo broliui. kai draugai nori aplankyti - paskambina dėl dovanos, o aš jiems brolio tel., sakau prašau teiraukitės ir tarkitės.
gal ir keista, bet man ir draugam bei giminei priimtina ir žinokit thumbup.gif visi patenkinti, nes visi dovanoja tai - ko mums reikia, ir ko iš karto neprisipirkom
Atsakyti
QUOTE(RutyteD @ 2006 03 20, 00:30)
Įdomiausia dovana, kurią gavome - sidabrinis šaukštelis.

Mums irgi idomiausia dovana buvo sidabrinis saukstelis su isgraviruotu vardu ir visais gimimo duomenimis...Labai gera dovana, tik tiek kad nepigi g.gif ... O dar nemazai gavom cekiu vaikiskose parduotuvese, tai man labai patiko, nes gali nuvaziuoti ir isirinkti pats ko reikia smile.gif
Atsakyti
Pas mus pirmi lankytojai atėjo kai dukrytei buvo 2 savaitės,bet jie tikrąja ta žodžio prasme įsiprašė nes aš nieko nenorėjau matyti. Pirmas mėnuo buvo baisus: vaikas klykia neaišku ko, aš vaikštau kaip išprotėjus ir dar sėdėti negaliu.javascript:emoticon(':mmm')
smilie
Atsakyti
Mus ligonineje aplanke mano ir vyro tevai, broliai ir seserys, o kai gryzom namo, tai jau priiminejom visus norinius, bet tik su viena slyga, kad butu sveiki, negripuoti ir pan smile.gif Man kazkaip norjosi bendrauti ir pasidalinti savo ziaugsmeliu su man artimais zmonemis, draugais wub.gif
Atsakyti
mus ligoninej aplanke tevai vyras ir patys artimiausi draugai o namuose tai pradejo svecius priimti nuo dvieju savaiciu nes reikia vaikuciui apsiprasti su naujais namais
Atsakyti
Grįžom namo, apsipratom, o dar net nesuėjus 1 mėn patys išvažiavom į svečius ir pasirodyti tongue.gif O tada jau ir visi pradėjo mus lankyti.
Atsakyti
QUOTE(DAISY @ 2004 06 16, 15:09)
pritariu nuomonei, kad lankytojai arba gimdymo namuose arba po menesio, isskyrus tadam jei yra kas padeda, pabuna su vaiku, kol tu bendrauji su sveciais

As taip pat palaikau sia nuomone! pas mus taip ir buvo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidaaa @ 2004 06 16, 14:31)
As tai grizau i namus pilnu sveciu. Ir nieko niekas neuznese. As manau, kad tai tarybiniu laiku ismyslas.
Tik padariau viena isvada. Dabar turbut samdyciausi zmogu ar ko prasyciau, kad namus sutvarkytu, nes tie lankymai vienas ant kito, vaikas nemiega, o pati stengiesi susitvarkyti ir po to vaikstai kaip zombis. Taip ir piena praradau.
Be to, as jau norejau zmoniu, nes pati negalejau niekur iseiti 3 savaites, tai jau pradejo stogas vaziuoti.

Pas mus buvo panašiai...Irgi pieną praradau bandydama svečius tinkamai svečius priimti ir namus tvarkyti. verysad.gif
Manau vaiką reikia lankyti kai jam jau kokie trys mėnesiai, tada mama jau žino dėl ko tas mažius verkia ir pan... Nes pradžioj tikrai nesupratau kada verkia kai nori valgyt, kada miego, o dar visi su savo "patarimais" . doh.gif
O kad kas užkrės vaiką net nepagalvojau, nors ir gripo epidemija buvo... g.gif
Na bet viskas praėjo ir augam su mišinukais... thumbup.gif
Atsakyti
Manau, kad kiekviena mama turetu pati nuspresti - ar nori ji šiuo metu su ko nors bendrauti, ar ne. Nuo to ir turi priklausyti kada tuos svecius priimti, o ne nuo jų norų ir pageidavimų biggrin.gif O jeigu žmonės netaktiški, reikia jiems gražiai tai paaiškinti, o ne aukotis nežinia dėl ko smile.gif Aš tai labai kategoriškai buvau prieš tuos lankymus, nes pati buvau po operacijos (Cezario), jauciausi nelabai ir vaikas mano ne is ramiųjų smile.gif Svečius priimdavom tik kada patys to norėjome, ir todėl jokių blogų atsiminimų apie tuos lankymus neliko biggrin.gif
Atsakyti
ligoninėj mus lankė mano mama ir pusseserė.kadangi mes gulėjom kitame mieste,tai kalnais lankytojų ir nesulaukėm.namo iš ligoninės sugrįžom po pusantro mėnesio,tai ir pradėjom lankytojus priiminėt. thumbup.gif jaučiaus gerai,mažylis irgi,ir beprotiškai norėjos bendrauti drinks_cheers.gif svečiai pasiskambindavo,tad lankymą suderindavome ir nepavargom ir buvo malonu ir miela mirksiukas.gif
Atsakyti