Kadangi gimdziau ziema, per pati ligu sezona, tai i gimdymo namus grieztai visiems buvau uzdraudusi eiti, lanke tik vyras ir mama (mano tevas diena iki gimdymo rota sugebejo pasigauti

). Ir mane asmeniskai erzino kitu lankytojai, kurie 1 lito pagailedavo vienkartiniams uzmautams ant batu, ar atsivesdavo mazu vaiku, nors pagal taisykles tai neleidziama. Namuose irgi neloabai norejau sveciu priimineti, nes vyra beveik visa laika buvo isvaziaves, reikejo suktis vienai. Taciau artimiausi draugai ir gimines eme lankyti praejus 4 dienoms po gimdymo: tai kazkas ilgam i uzsieni ruosesi isvaziuoti, tai trumpam is uzsienio atvaziavo, tai dovana buvo skirta mazam vaikui ir negalejo laukti... O ir mes patys i uzsieni po 2 men. ruosemes vaziuoti, tai daug kas bijojo likti nepamates... Malonumo is visu lankymu tikrai buvo mazai... Net ir dabar kai sunui virs 5 menesiu, ne per daugiausiai megstu svecius namuose priimti... Nes ir pati susitvarkyti ir buta sutvarkyti taip, kad jis butu tinkamas svecius priimti, ne visada yra laiko... Ir pikta, kai verkiant vaikui skubi siurbti ar kriaukles sveisti, nes sveciai ruosiasi ateiti

Piknikas lauke, visai kas kita... Todel manau, kad jei ateityje turesiu vaiku, tai lankymus tikrai iki 3 men. uzdrausiu, nebent bus vasara ir bus galima piknikus daryti, arba savijauta mano bus kitokia...