Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimos, draugų pasveikinimas gimus kūdikiui

Kadangi gimdziau ziema, per pati ligu sezona, tai i gimdymo namus grieztai visiems buvau uzdraudusi eiti, lanke tik vyras ir mama (mano tevas diena iki gimdymo rota sugebejo pasigauti doh.gif ). Ir mane asmeniskai erzino kitu lankytojai, kurie 1 lito pagailedavo vienkartiniams uzmautams ant batu, ar atsivesdavo mazu vaiku, nors pagal taisykles tai neleidziama. Namuose irgi neloabai norejau sveciu priimineti, nes vyra beveik visa laika buvo isvaziaves, reikejo suktis vienai. Taciau artimiausi draugai ir gimines eme lankyti praejus 4 dienoms po gimdymo: tai kazkas ilgam i uzsieni ruosesi isvaziuoti, tai trumpam is uzsienio atvaziavo, tai dovana buvo skirta mazam vaikui ir negalejo laukti... O ir mes patys i uzsieni po 2 men. ruosemes vaziuoti, tai daug kas bijojo likti nepamates... Malonumo is visu lankymu tikrai buvo mazai... Net ir dabar kai sunui virs 5 menesiu, ne per daugiausiai megstu svecius namuose priimti... Nes ir pati susitvarkyti ir buta sutvarkyti taip, kad jis butu tinkamas svecius priimti, ne visada yra laiko... Ir pikta, kai verkiant vaikui skubi siurbti ar kriaukles sveisti, nes sveciai ruosiasi ateiti blink.gif Piknikas lauke, visai kas kita... Todel manau, kad jei ateityje turesiu vaiku, tai lankymus tikrai iki 3 men. uzdrausiu, nebent bus vasara ir bus galima piknikus daryti, arba savijauta mano bus kitokia...
Atsakyti
Ligonineje niekas musu nelanke, nes buvau visiems pasakius, kad lankymai prasides ne anksciau, kai maziukei sueis 1 meneselis ir gal dar veliau.. Bet pirmieji sveciai mus aplanke kai buvom dvieju savaiciu, tada supratau, kad tikrai reikia juos priimineti veliau, nes vaikas po tokiu keliu apsilankymu verkdavo, neramiai miegodavo schmoll.gif Geriau palaukti biggrin.gif
Atsakyti
na pas mus lankymai prasidejo kazkur po menesio. bet pati gerai pradejau jaustis tik kai pradejom misinuka duot - tada ir patiems i svecius ir pas save sveciu sulaukt jau nebaisu
Atsakyti
svečių sulaukiau jau ligoninėje pirmą dieną. Ir nors girdėjau, kad prie vaiko svetimų negalima prileisti 40 d. ar kol bus pakrikštytas, bet man išėjo kitaip: atėjo mama, pusseserė, draugė, bendradarbė. Tai buvo penktadienis, darbo diena trumpesnė, taigi visoms lankyti buvo patogu. O man labai smagu. biggrin.gif Mat mažiukė buvo labai rami, aš jaučiausi gerai. Į namus draugė atėjo, atrodo, kai mažei buvo 10 dienų. Irgi smagiai paplepėjom, nes mergiotė tik valgydvo ir miegodavo. soske.gif O vėliau jau tapo sudėtingiau. verysad.gif Mažė reikalaudavo dėmesio. Dabar nors nedegu dideliu noru sulaukti svečių, bet išmokau suktis smile.gif
Atsakyti
pas mus lankymai parsidejo ligoninej:) o paskui kai grizom namo po 3 dienu...tai pamate kaimynai, kad grizau, tai ir pradejo visi plaukt su dovanom nekviesti:) negi ishvarysiu:) bet jie ilgai neuzsibudavo, nes vis sakydavau...o turiu eit i kita kambari lele maitint:) tai jie ir isheidavo:)
Atsakyti

O dieve,jau kas pas mus su tais sveciais buvo tai siaubas doh.gif Visu pirma ligononeje bandom ejo,visi jaute kazkokia nesveika pareiga atsibelsti praejus vos kelioms valandos po gimdymo ir visas kitas dienas kol dar ten buvom.O ir i namus pirmas savaites verzesi.Nerasysiu smulkmenu kas ir kaip,nes jauciu kad vien tai prisiminus baisus pasiutimas ima bash.gif Zidziu parasysiu tik tiek,kad yra jau tiokiu nesupratingu zmoniu,kad siaubas doh.gif
Atsakyti
ash tai kol vaikiuko neturejau, tai galvojau, kad visos mamos kurios gimdo, nori, akd ateitu svechiai aplankyt, bet kai pati pagimdziau, tai supratau ka tai reishkia:) nesinori jokiu svechiu, jokiu lankytoju, noris tik miegot, nesinori su niekuo bendraut...supraschiau kad jie ateitu kokiom 5 minutem ir dingtu...bet ne....sedis kelias valandas. o tu turi juos shnekint... koshmaras:) jei kada turesiu kita vaika ( tikiuos kad negreit) tai jauchiu net nesakysiu kuria diena gimdysiu:)
Atsakyti
Už "savus" svečius t.y. mamą, tėtę, seses ir t.t. aš nieko prieš, nes nereikia prieš juos atrodyti puikiai ax.gif , visaip juos kalbinti ir t.t. O visų kitų neprisileidau mėnesį tikrai. Dabar jau net neatsimenu kada, bet žinau, kad mano panelė jau buvo ūgtelėjus ir svarbiausia aš pati jau į savas vėžes buvau beveik atsistojusi.

[QUOTE] Malonumo is visu lankymu tikrai buvo mazai... Net ir dabar kai sunui virs 5 menesiu, ne per daugiausiai megstu svecius namuose priimti... Nes ir pati susitvarkyti ir buta sutvarkyti taip, kad jis butu tinkamas svecius priimti, ne visada yra laiko... Ir pikta, kai verkiant vaikui skubi siurbti ar kriaukles sveisti, nes sveciai ruosiasi ateiti blink.gif

Čia aš pritariu visu 100% thumbup.gif
Atsakyti
O mes svecius priiminejom nuo pirmu dienu.Maze auga sveika ir jokiu bedu iki siol neturejo phu,phu,phu.Juk vis tiek viskas buna pagal leliuka.Reikia maitint -eini, reikia pakeis sauskelnes- keiti,nori miego- miega ir t.t.Tik manau,kad paciai yra sunku....Neatsigavus po gimdymo,skaudi,be jegu,o ir su vaikuciu dar tik naujoke ax.gif ax.gif
Atsakyti
kai grįžom iš gimdymo namų,neparaėjo nė savaitės,kaip pas mus atsibeldė anyta su savo seserimi ir jos sūnumi doh.gif doh.gif negana to laukė kol mažiukė atsibus,kad pamatytų kaip aš ją maudau,mat tos dvi bobos pasakė jog aš pati nesugebėsiu išmaudyt savo vaiko bash.gif bash.gif bash.gif gun_rifle.gif
Atsakyti
Kai buvau gimdymo namuose tai atejo anyta ir mano mama as nepriestaravau nes santykiai su anyta puikus, bet va kai gryzom namo i svecius nusprendem nieko nesikviesti menesi, kad prie maziuko apsiprasti ir jis kad prie sio pasaulio priprastu 4u.gif bet va po savaites atsibelde mano mociute beje neprasinesus tai norejosi bash.gif dar su dieduku gun_bandana.gif siaubas jei butu pasakius tai butume paaiskine kad negalima..nes as dar is lovos tuo metu nelipau schmoll.gif sedeti negalejau apsurdas vyras net uz tokius pokstus maziuko i rankas nedave ax.gif bet va kai sulaukem menesiuko ir svecius priiminejom ir pas kitus vaziavom ir pas mano stebuklinga mociute buvom tada ir i rankas davem tai buvo labai patenkinta..(beje tada labai supyko ant vyro bet manau nereikia eiti neprasinesus g.gif )
Atsakyti
Ligoninei lanke tik vyras,kaskaip nesinorejo sveciu,o gryzus namo pirmas svecias buvo drauge kita diena mum atvykus is ligonines.Po 3 dienu atvaziavo vyro tevas su dovanom,po savaites kitos drauges ir t.t...NA as kaskaip nepriestaravau kad mus lankytu,beto ir sveciai neikyrus ir supratingi buvo,tai neuzsibudavo 4u.gif
Atsakyti