Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

mano 7 daigai siltnamiai siaip netaip pradejo augint agurkus,(4 suvalgem dabar 3 augina thumbup.gif ) bet kazko truksta, vaisiai tusciaviduriai arba bent maza dalis tuscia g.gif eksperimentinis siltnamis tai ten chemijos ne laso vien raugalais laistau ax.gif pats stiebas kietas, pagal visa tai truktu kalio, laisciau su pelenais bet turbut per velai blush2.gif o kiti kaip uzcereti stovi jie rupuzes ir neauga schmoll.gif lauke po agro ir nieko blatno, vieni tik pirmuosiuose lapeliuose kiti antra leidzia ir vel kaip sustinge, snd kai pamaciau kaimynes kokie agurkai lauke tai taaaaaaaaaaaaaaip uzpavydejau kad sakes blush2.gif
Atsakyti
Mano kurie po agroplevele dar gyvi,o kur nedengti,tai bevei isnyko.As tokia agurkine,o agurkai mano nei siltnamyje nei lauke nedera. ax.gif
Atsakyti
As kazkodel galvoju siemet ne agurku metas,jau tokiu baisiu agurku nesu turejus biggrin.gif
Atsakyti
As irgi tokiu baisiu dar neauginau. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Ir aš ką tik iš agurkų šiltnamio doh.gif Viena palaima, kad tik į aukštį stebiasi, bet ir žiedukų nemažai.Ką pastebėjau, kad ant vieno stiebo užsimezgę agurkai pageltonuoja..... kas čia jiems nepatinka?
Atsakyti
ne agurkiniai šie metai, oi ne..... schmoll.gif
bet ko norėti, tokia vasara wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 06 25, 14:09)
ne agurkiniai šie metai, oi ne.....  schmoll.gif
bet ko norėti, tokia vasara  wacko.gif

Nesakyčiau pas save taip.Iš šiltnamio nedidelį krepšelį priskyniau agurkų. mirksiukas.gif Aišku tik įvairių rūšių ir ilgųjų ir karnišonų ir baltųjų ir libela.Bet mezga be proto agurkų.Žiūriu ir lauke pradeda atsigauti agurkai,ypač sodinti iš daigų. :hmJau rytoj galvoju šviežiai paraugti,nes ir krapai užaugo šiltnamyje-gigantai. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 25 birželio 2009 - 22:11
Na, taip ir pas mane daug primegtztų agurkėlių, bet kai kurie pageltonuoja ir nukrenta doh.gif Lauke jau dabar tik pradėjo megzti agurkėlius.Gal lauke sulauksiu greičiau, nei šiltnamyje.Išvažiuosiu atostogų, o taip ir liks mano agurkėliai......
Atsakyti
Pas mane ir ta pati porblema buvo. Pirma mama sake gal seklos uzkrestos g.gif Nes kam dave daigeliu visiem tas pats. Dabar palaistau karts nuo karto su trasom, tai viskas ok thumbup.gif
Atsakyti
Turiu ir as jau viena agurka thumbup.gif ,o kodel jie geltonuoja as iki siol nesuprantu.Keli pageltonuoja nukrenta kiti auga toliau normaliai.
Atsakyti
Neislaikė nervai ,nuėjau ir palaisčiau kompleksinėm trašom savo agurkus tongue.gif
Atsakyti
Na as tai "srutom" biggrin.gif
Atsakyti