Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

QUOTE(AveM @ 2009 06 19, 23:20)
Kai taip salta,tai nenuostabu,kad augalai gelsta ir krenta.Mano pirmas ziedas prazydo be agurko,juk visai neskraido bites.

Tai jau, o kai dar vienas balkonas, o jame ir pomidorai, tai negaliu lango nakčiai uždaryt - saulė pietryčių, tai rytais taaaip prikaista ir prigaruoja iki man keliantis blush2.gif , kad pomidorai visi nuleipusiais kapais būna doh.gif Tada pusę dienos darau jiems skersvėjus biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus saules beveik nebuvo,siandien pirma diena su saule. ax.gif
Atsakyti
Mano agurkėlių daigai visai gražūs, bet užpuolė skruzdėlės verysad.gif ...patarkit kaip jas išnaikinti ????
Atsakyti
QUOTE(berna @ 2009 06 22, 12:28)
Mano agurkėlių daigai visai gražūs, bet užpuolė skruzdėlės  verysad.gif ...patarkit kaip jas išnaikinti ????

Bandyk purkšti ekologišku žaliuoju muilu, barstyti pačios pigiausios ir šlykščiausios kavos, dar dilgėlių raugalo užliek šiek tiek, gali juo ir nupurkšti - apetitą kuriam laikui prarasi, bet visai sėkmingai turėtų padėti, o agurkams tai net patiks ax.gif
Atsakyti
Mano agurkai visai jau kazkodel nenori krauti agurku,zydi tusciais ziedais.
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 06 22, 12:05)
Bandyk purkšti ekologišku žaliuoju muilu, barstyti pačios pigiausios ir šlykščiausios kavos, dar dilgėlių raugalo užliek šiek tiek, gali juo ir nupurkšti - apetitą kuriam laikui prarasi, bet visai sėkmingai turėtų padėti, o agurkams tai net patiks  ax.gif

Ačiukas....bandysiu kovoti
Atsakyti
user posted imageNoksta jau baltieji agurkai,tik šiltnamyje,lauke pasėti vos vos gyvena. doh.gif
O agurkai šiltnamyje labai mezga gerai. thumbup.gif
Atsakyti
Kaip faina,taip noriu savu agurku,bet nei siltnamyje nei lauke dar nenori jie man dereti.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2009 06 22, 21:50)
user posted imageNoksta jau baltieji agurkai,tik šiltnamyje,lauke pasėti vos vos gyvena. doh.gif
O agurkai šiltnamyje labai mezga gerai. thumbup.gif

Baltuju ir as turiu,is Regilos pirkau,tai pas mane mazi,o lauke uzdengiau plevele,ir lauke atsilo ,jau jau galima po truputi pasidziaugti biggrin.gif
Atsakyti
Mano siltnamyje zydi,deja be agurku.Lauke,kurie po agro plevele,tai po truputi atsigauna,o like neuzdengti,baigia isnykti.
Atsakyti
As tai viliuosi sulaukti derliaus,juk negali sitaip vietoj stoveti,tikrai uzdengti atsigavineja g.gif
Atsakyti
Vakar radau vapsvu "avili" gal nunest i siltnami. biggrin.gif
Atsakyti