QUOTE(AveM @ 2009 06 26, 22:59)
Na as visada save raminu,jog kol nera vaisu tai galima truputi uzdeti chemijos.
Bet siemet jau kai toks oras ,tai turbut ir chemikalai negelbes.

Gerai kad srutų turi,eisiu ieskoti i aukus kur dar žmonės karves gano kakučio ,parauginsiu ir bus kaip srutos,juk taip

Ir man vakar nervai neišlaikė, palaisčiau su KEMIRA.Gaila žiūrėti kaip geltonuoja......

QUOTE(satanele @ 2009 06 26, 23:01)
Gerai kad srutų turi,eisiu ieskoti i aukus kur dar žmonės karves gano kakučio ,parauginsiu ir bus kaip srutos,juk taip 

O kad nugeltonuoja agurkiukai ir nukrenta, tai net nežinau dėl ko

QUOTE(*saulašarė* @ 2009 06 28, 09:57)

O kad nugeltonuoja agurkiukai ir nukrenta, tai net nežinau dėl ko

Aš arklio kaką tai į maišiuką ir susirinkau - kasdien tą veiksmą po porą kartų atlieku šunį vedžiodama, tai su arkliu tik gabaritai skirias

O čia mano didysis balkoninukas, mezga ir daugiau matau.
Žostaute, kokia veislė tavo agurko šio, gal pameni?
ne BET ALPHA kartais ar panašiai?
sėjau aš tokius, labai norėjau, bet išgygo tik 2 iš daugybės (iš gal kokių 20 ar daugiau), labai prasta sėkla buvo
O kornišonų balkone kitąmet nebeauginsiu
jau tooookie gigantai trimetriniai, bet taaaip nedera, 4 agurkiukus iš 6 augalų dar tenuskyniau
nors žydi jau nežinia kiek ir nežinia nuo kada...
O štai firmos sėkluva agurkai Dirigent F1 ir Dalila F1 Be jokių išsidirbinėjimų balkone jau mezga ir net augina agurkus!
Išvis šios firmos sėklos labai kokybiškos, atrinktos, tai parekomenduosiu, kad pirktumėt, jei norit gero gėlių ir daržovių derliaus

O štai firmos sėkluva agurkai Dirigent F1 ir Dalila F1 Be jokių išsidirbinėjimų balkone jau mezga ir net augina agurkus!
Išvis šios firmos sėklos labai kokybiškos, atrinktos, tai parekomenduosiu, kad pirktumėt, jei norit gero gėlių ir daržovių derliaus

QUOTE(mikuotuke @ 2009 06 28, 21:41)
sėjau aš tokius, labai norėjau, bet išgygo tik 2 iš daugybės (iš gal kokių 20 ar daugiau), labai prasta sėkla buvo
jau tooookie gigantai trimetriniai, bet taaaip nedera, 4 agurkiukus iš 6 augalų dar tenuskyniau
nors žydi jau nežinia kiek ir nežinia nuo kada...

sutinku.Pas mane jų dirigentas ir melodija labai gausūs.Jau prirenku po kibiriuką.
QUOTE(mikuotuke @ 2009 06 28, 21:41)

Čia Atos H