Labas rytas
QUOTE(rytorasa @ 2010 08 24, 20:39)
žaliavalgiai maitinasi termiškai neapdorotu maistu..
as ytariu cia sis receptukas?
http://www.geragyven...uba-su-lesiais/
QUOTE(notredame @ 2010 08 24, 20:47)
Taip, buvimas tarp bendraminčių padeda neklaidžiot per daug iš kelio

Užsuksiu ir aš čia palaikymo pasisemti ir padalinti
as taip pat, jug kompanijoje smagiau?
QUOTE(notredame @ 2010 08 24, 21:12)
Man irgi atrodo, kad ne visai vietoj tema.
O jeigu įsivesim kažkokius pokyčius, pasąmonėj dėl jų jausdamos diskomfortą, tai pamesim gyvenimo džiaugsmą ir vsi užmojai nueis šuniui ant uodegos.
paieskom, kur labiau tiktumeme su savo "nesamonemis"
QUOTE(rytorasa @ 2010 08 24, 21:22)
bandžiau, kažkada..

6 metus nevalgiau mėsos, pagrindinis racionas- vaisiai ir daržovės, tiesa, ne visada termiškai neapdorotos. Savijautos pagerėjimo jokio nepastebėjau, energijos pokyčių taip pat.. Tik pastebėjau, kad kreivokai į mane pradėjo žiūrėti giminės ir draugai, tapau "neįdomi", prisigalvojanti visokių "niekų", nes buvau kitokia nei visi "normalūs"..

keisk gimines ir draugus, kas per ziurejimas keistai, pasidarymas neidomia dėl to ka valgai? ar del ju sveikatos ar dėl savo? mano draugai dabar kaip tik dziaugiasi, nes vis kaska naujo ragauja is Raw virtuves
gal pritruko ideju? receptuku? palaikymo? ir tikejimo tuom ka darai? nes jei jautiesi blogai su savo seima, draugais tai tikrai teigiamu dalyku negalejai pastebeti
kadangi MB ir dukra be mesos neissivaizduoja gyvenimo, tai mano
pusryciai (jau ir nevieno draugo pazystamo ir mano tevu, bei seseru) prasideda nerealiu energetiniu kokteiliuku kuri labai paprasta pasigaminti
1 valgomas saukštas maltų sėmenų
1 stiklinė vandens arba jei turiu migolų pieno
o toliau jau fantazija

ka ir koki kas megsta
bananas (saldytas gabaliukais skaniau), uogos pagal sezona sviezios saldytos, sokoladinis variantas saukstelis kakavos datulės agavos sirupas ir t.t.t.....kam ko norisi, viska isplakti blenderiu ar kokteiline ir jūsų rankose dienos norma mikroelementu
pietus kadangi kazdien per pietu pertrauka begu i baze darzoviu vaisiu tai ko tuo momentu norisi ta kramtau
vakarienei vasara budinti buvo trinta svieziu darzoviu sriuba Gaspacio (orginalus varinatas su min pakeitimais kad butu tikras Raw) ir keptos mesos gabalas

nu traukia mane kepta mesa arba vytinta
susirandam vieta naujai temai ir pasidaliname receptukais? nes cia kaskaip nesinori rasyt, o to atsiras ekologistas sumaisys mus su zemem