QUOTE(faustluk @ 2010 08 25, 09:05)
oi,merginos, kaip smagu, kad jau rimti pokalbiai prasidejo
Atgaiva sirdziai!
Vakar skaiciau skaiciau visas musu rastliavas ir nuejus nuo kompo vis dar galvojau
: bet juk tie visi vaisiai, darzoves chemiskai apdorojami, kad negestu, sunoktu, issilaikytu..Kas cia sveiko? Na, taip retorinis klausimas gal..
saldytuve kaimiska cukinija ir maximinis baklazanas... Ranka kol kas nekyla juos trinti, grauzti zalius. Ka patartumet?
As kazkaip silto maisto net nepasigendu. Man taip patinka viskas trinta, blenderuota!!
O kas del giminiu nepritarimo, man taip pat "skaudi tema". Cia daugiau vyro gimine mane laiko miescionka, pasikelusia, negeriancia.. Uzsilipdau sypsena ir grauziu per tas privalomas sventes agurkelius, pomidoriukus.. O mane lazdavoja, kad vis liniju laikausi...O juk privalau turet jau aplvalias formas, 2 vaikai ne pacanke juk...
(fuu, net galvot apie tai nenoriu
O tai kur cia kraustysies? I bendramincius??? Gal pabaikim tema ir tada nauja skyriu kurkim, ka?Kol niekam nekliuvam tol gyvuokim

Vakar skaiciau skaiciau visas musu rastliavas ir nuejus nuo kompo vis dar galvojau

saldytuve kaimiska cukinija ir maximinis baklazanas... Ranka kol kas nekyla juos trinti, grauzti zalius. Ka patartumet?
As kazkaip silto maisto net nepasigendu. Man taip patinka viskas trinta, blenderuota!!
O kas del giminiu nepritarimo, man taip pat "skaudi tema". Cia daugiau vyro gimine mane laiko miescionka, pasikelusia, negeriancia.. Uzsilipdau sypsena ir grauziu per tas privalomas sventes agurkelius, pomidoriukus.. O mane lazdavoja, kad vis liniju laikausi...O juk privalau turet jau aplvalias formas, 2 vaikai ne pacanke juk...

O tai kur cia kraustysies? I bendramincius??? Gal pabaikim tema ir tada nauja skyriu kurkim, ka?Kol niekam nekliuvam tol gyvuokim
tai va ekologija čia ir nekvepia

nusibosta trinta , tada smulkinu dantimis

cukinija

tada i blenderi 2 pomidorai, mazas puodukas saulėje dziovintų pomidorų, viena paprika prieskoniai pagal skoni, rekomenduoja butinai kajeno (jei nera nereikia) slakeli alyvuogiu aliejaus ir turi superine pasta

bazė pomidoras, dziovintas pomidoras, paprika a toliau jau širdies klausai

keliames gal prie dietu? sita tema dabaige? arba i bendramičius

dėl giminių galiu tik užjausti