Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu savo daržovių

Na jei nedygo salotos,reiskia buvo blogos seklos.Mano siltnamyje setos anksti nesudygo,gal tik dvi is viso pakelio,o jau lauke tai kaip miskas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BALTIJA 1 @ 2009 07 16, 14:12)
Tai vat ir man keista, jau kas kas, bet kad salotos neaugtu...  unsure.gif Pas mane vienoj lysvėj, salotos, špinatai ir rūgštynės. Tai rūgštynės kaip rūgštynės, o nei špinatų, nei salotų. Gėda kam ir pasakyt, kad salotų užsiaugint nemoku. Aš jas sėju tiesiai į lysvę lauke. Gal reikia prieš tai kambary ar šiltnamy sudaigint? Ir tik tada po viena daigelį į žemę sukišt? Nu bet visada užaugdavo, o šiemet kažkokia nesąmonė g.gif

BALTIJA, jetau nu duočiau aš tau tų salotų: pas mane jų tiek priaugo šiemet, kad nei vienas valgyt nebenori - atsivalgė doh.gif o vištų tai neturiu kaip AveM, tai nėr kur kišt doh.gif
Kambary sudaigint tikrai nereikia, jos auga ir taip, tikrai nereikli daržovė. Vat kokia man mintis kilo tavo postą perskaičius, tai, kad gal pas tave rūgšti žemė? g.gif Jei rūgštynės auga puikiai, o špinatai ir salotos nenori augt, tai gal PH netinka? Juk salotoms kaip ir agurkams tinkamiausias pH yra 6,2–6,8, jei žemė rūgštesnė, tai berk dolomitmilčių (Senukuose yra pirkt, labai gerai nurūgština žemę thumbup.gif ) arba bent medžio pelenų mirksiukas.gif Ir spės dar iki rudens tos salotos pas tave užaugt 4u.gif
Atsakyti
As tik dvi vistas turiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 16, 16:28)
As tik dvi vistas turiu. biggrin.gif

nu vistiek gerai joms biggrin.gif taip ir įsivaizduoju, kaip kerta salotas apsiputojusios lotuliukas.gif Turėčiau aš dvi vištas, tai jos pas mane ohoho kaip turėtų šiemet salotas kirst lotuliukas.gif kaip triušiai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saulašarė*: 16 liepos 2009 - 15:31
Aplankiau savo daržą po ilgesnio laiko doh.gif žolių doh.gif špinatai žydi, reiks nuraut ir persėt smile.gif o visa kita po biški auga...

.... ar kas nors esat vartoję šparaginius žirnius... jau greit galėsiu vartot.... turbūt panašiai kaip šparagines pupeles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2009 07 16, 17:25)
.... ar kas nors esat vartoję šparaginius žirnius... jau greit galėsiu vartot.... turbūt panašiai kaip šparagines pupeles  smile.gif

esu cool.gif juos galima vartoti, kaip nori thumbup.gif t.y. ir kaip šparagines pupeles, ir kaip paprastus žirnius bigsmile.gif labai skanūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*saulašarė* @ 2009 07 16, 17:39)
esu cool.gif juos galima vartoti, kaip nori thumbup.gif t.y. ir kaip šparagines pupeles, ir kaip paprastus žirnius bigsmile.gif labai skanūs thumbup.gif

aha, skanūs, jau paragvau su visa nakštim ir be ax.gif dabar lauksiu kol daugiau bus valgomų bigsmile.gif

Atsakyti
Turiu šparaginių žirnių sėklų ,bet šiemet užmiršau juos pasėti,kitam sezonui gal tiks schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*saulašarė* @ 2009 07 16, 16:39)

mano žulikėliai vartoja tik ankštis, nes žirniukai užaugt nespėja lotuliukas.gif šparaginiai, liuks, paprasti kabo neliečiami...
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2009 07 16, 21:35)
mano žulikėliai vartoja tik ankštis, nes žirniukai užaugt nespėja  lotuliukas.gif šparaginiai, liuks, paprasti kabo neliečiami...

Gal pabandyti dar dabar pasisėti kad taip giriat g.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 07 16, 20:51)
Gal pabandyti dar dabar pasisėti kad taip giriat g.gif

gal ir spėtų g.gif maniškiai dabar doroja sėtus iš pernai likusių sėklyčių, šiemetinį pokelį išbarsčiau prieš mėnesiuką, tai dar tik žydi.
Atsakyti
Net neįsivaizduoju kaip jie atrodo,ar panašūs i šparagines pupeles schmoll.gif
Atsakyti