Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu savo daržovių

QUOTE(AveM @ 2009 07 18, 21:28)
Siandien viena namuose,tai galvoju niekam labai nepakenksiu,o nakciai paliksiu atvira langa,kad paciai butu kuo kvepuoti. biggrin.gif Zirniai galingas ginklas. biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif niu ir kaip praėjo naktiniai šaudymai bigsmile.gif

QUOTE(madmuazele @ 2009 07 18, 23:59)
Kad tik kopustus kiek reikes paraveti ir viskas thumbup.gif  Kai nuravejom su vyru pries 3 sav.-tai dar iki dabar svaru bigsmile.gif Morkytes ir burokelius praretinsiu dar rolleyes.gif

tai labai pasisekė kad mažai ravėt thumbup.gif

išvarau savaitei į šventąją .... tik oras nekoks bus, bet nieko nors jodu pakvėpuosim bigsmile.gif
Atsakyti
Pulina,zinok visai nieko,kazkaip organizmas ramiai reagavo.
Gero tau poilsio. 4u.gif
Atsakyti
Tai va, šparaginųi žirnių ankštys (bent jau išragavus - patys skaniausi smile.gif ) tokios apgaubiančios pačius žirnius, kad net matosi žirniai. Paprastų tai tokios lygios, nebanguotos.

Tikrai gera idėja smile.gif
O jūs blanširuojat jas prieš šaldymą?

QUOTE(AveM @ 2009 07 18, 10:04)
Gera ideja,man irgi reikia eiti prisirinkti ir uzsisaldyti morku,nes apvalgyti dabar nespeju,o dazniausiai dziovindavau,bet labai daug darbo. ax.gif

Atsakyti
Nezinau kaip kitos,as saldau viska naturaliai be jokiu apdirbimu.
Atsakyti
Aš taip pat paprastai sudedu į maišelius ,ar į dėžutes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 19, 09:55)
Pulina,zinok visai nieko,kazkaip organizmas ramiai reagavo.
Gero tau poilsio. 4u.gif

geras organizmas biggrin.gif
ačiū 4u.gif

aš blanširavau morkas.... bet manau ir nieko nedaryt yra geras sprendimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Retinu raudonuosius burokelius,marinuosiu su obuoliu sultimis.Bet darze tiek prilyta,kad net darzoves dvokia kaip is balos prirautos. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 19, 15:38)
Retinu raudonuosius burokelius,marinuosiu su obuoliu sultimis.Bet darze tiek prilyta,kad net darzoves dvokia kaip is balos prirautos. doh.gif

Parašyk ,kaip tu juos marinuoji,juk mažučiai jie dar ar jau pas tave dideli? g.gif
Atsakyti
Pas mane jau nemazi,bet as marinavau ir mazycius su lapkociais kartu.Receprus pasiimu is "gaspadines receptu",googlej parasau"marinuoti burokeliai' ir pasirenku recepta,kuris man labiausiai patinka.
Atsakyti
Reikės ir man pasigooglinti receptukų,gal kuri auginat mangoldus kaip jums,nesiryžau šiemet aš jų auginti g.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 07 19, 17:22)
Reikės ir man pasigooglinti receptukų,gal kuri auginat mangoldus kaip jums,nesiryžau šiemet aš jų auginti g.gif

Keisti tie mangoldai man. Šiaip į salotas, sriubas paįvairinimui visai gerai, be to juk jie sveika tipo labai unsure.gif Smagu būtų parsisiųst sėklų tų "a la vaivorykštinių" mangoldų, salotose super atrodyt turėtų (ypač jei tarkim vaikus reikia įtikint valgyti daržoves smile.gif)

Va: http://www.tmseeds.com/product/45.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žostautė: 19 liepos 2009 - 16:39
QUOTE(pulina @ 2009 07 19, 08:24)
tai labai pasisekė kad mažai ravėt  thumbup.gif
išvarau savaitei į šventąją .... tik oras nekoks bus, bet nieko nors jodu pakvėpuosim  bigsmile.gif

Aga, pasiseke, nes bais tingiu blush2.gif Gero poilsio!! Oru prognozes ir mums Preiloje zadejo prasta ora-o visas dienas buvo be proto karsta bigsmile.gif

QUOTE(AveM @ 2009 07 19, 14:38)

O is kur obuoliu sultys tokiu metu? As tik su sultimis visada marinuoju, bet rudeniop, kai obuoliuku yra.

QUOTE(žostautė @ 2009 07 19, 16:35)
Keisti tie mangoldai man. Šiaip į salotas, sriubas paįvairinimui visai gerai, be to juk jie sveika tipo labai  unsure.gif  Smagu būtų parsisiųst sėklų tų "a la vaivorykštinių" mangoldų, salotose super atrodyt turėtų (ypač jei tarkim vaikus reikia įtikint valgyti daržoves smile.gif)

Va: http://www.tmseeds.com/product/45.html

As maniau mongoldai tik sriubai tinkami, pasirodo ir i salotas deti galima g.gif O tie vaivorykstiniai super idomus ir grazus.
Atsakyti