Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu savo daržovių

QUOTE(lile @ 2009 07 20, 12:16)
Na tai agurkai tuomet atpuola smile.gif

Galvoju kaip ta zeme panaudoti, o gal geriau palikti laisva, kaip manot smile.gif

Zinai ka geriausia padaryk,uzsek siderata mirksiukas.gif T.y augalai,gerinantys dirva.Nuvaryk sekmadieni i Aleksoto turgu ir nusipirk lubinu,garstyciu ar kvieciu seklu. Uzsesi ir kai paaugs,nupjausi.Geriausia,paklausk ukininko,is kurio pirksi ir viska paaiskins ax.gif
Atsakyti
As siemet viena dirva uzsejau avizomis su zirniai,tai labai graziai suaugo.Kitam laukui vyro tevai nupirko baltuju dobilu su viksva,isaugo vieni kieciai.Taigi turguje ziurek,kad nenusipirktum nesvarios seklos.
Atsakyti
Kur augs mano kopūstėliai ,ogi pasižiūriu amariuką turim,tai ryt ryte bandysiu pelenais apibarstyti g.gif ,AveM man atrodo kad tu lyg žadėjai barstyti pelenais ,ar padėjo g.gif
Atsakyti
Na mano lakste aplink drugeliai balti,jie kirmeles palieka.Pelenai nepadejo,bet as traiskiau kirmeles,o dabar jau kaip ir neskraido.
Atsakyti
Pas mane kirmėlių nėra,bet matosi mažučiai taškiukai ir lab daug,ir skylėti lapai,ką be pelenų galėčiau dar padaryti,gi suės kopūstus bigsmile.gif
Atsakyti
As ne nezinau,bet kol niekas nepataria,tai butinai nubarstyk pelenais,juk kazkokias slykstynes nuo ridisu tai naikinam su pelenais,tai ir cia gal pades. ax.gif
Atsakyti
mano kopustai kaip po karo blush2.gif visi skyleti biggrin.gif verysad.gif
Atsakyti
Mano lapai irgi pasaudyti kaip i taikinius,bet galvos dar neliestos.Ankstyvuosius jau pasimarinuosiu,o velyvuosius visdelto meginsiu papelenuoti.
Atsakyti
kažin ar man apsimoka pelenuoti,kad lyja vistiek viską nuplaus,lausiu kol nusos,bet tada suės kopūstus g.gif
Atsakyti
Dėl skylių kažin ar čia amaras.Pas mane irgi yra.Gal kokie skydmariai.Tiktų nimzalis biologinis puršklalas.Atleiskit jeigu nusišnekėjau,nes svarstau.Mano irgi ankstyvuosius suvalgė kažkas.O vėlyvieji dideli tokie,jau valgom.
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 07 23, 07:48)
kažin ar man apsimoka pelenuoti,kad lyja vistiek viską nuplaus,lausiu kol nusos,bet tada suės kopūstus g.gif

O tai jeigu pabandytumet tuo paciu zoliu raugu (aisku skiestu ir perkostu) apipurksti g.gif As tai kai tik pamatau kokius kenkejus,iskart purskiu mirksiukas.gif
Bulves kelis kartus jau purskiau- jokiu koloradu nei ligu .Tik dabar nuo lietaus jau isgulde- nebegrazu ax.gif O kopustu as neauginu,is patirties negaliu patarti.Brokoliukai tai sveikuciau uzaugo- bet jau baigesi.
Atsakyti
Aciu merginos uz idejas smile.gif del laisvos zemes.

Pas mane balkone pamidoriuku ziedeliai pradejo vysti, cia kazin reiskia, kad nebeismaitina jau daigas nauju todel nebekrauna. Gal paprasciausiai palaistyt dilgeliu ruagu ir viska sbus gerai. Siaip jau turim po truputi raudonu pamidoriuku ir balkone smile.gif Gardu tos savos darzoves smile.gif
Atsakyti