Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu savo daržovių

Šiaip tam puslapyje www.tmseeds.com nuolaidos didelės dabar sėkloms... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 07 19, 20:49)
As maniau mongoldai tik sriubai tinkami, pasirodo ir i salotas deti galima g.gif  O tie vaivorykstiniai super idomus ir grazus.

Tikrai labai skanios salotos bigsmile.gif Tiesa, as tik raudonus turiu. O vienas zaliais koteliais - vis galvojau, ko tarp mano lapiniu buroku vienas kitos spalvos isaugo g.gif
Pasirodo, jie ivairiu spalvu buna bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rsc: 19 liepos 2009 - 21:12
QUOTE(žostautė @ 2009 07 19, 20:58)
Šiaip tam puslapyje www.tmseeds.com nuolaidos didelės dabar sėkloms...  unsure.gif

O uzsisakyti kazi galima g.gif
Atsakyti
Ruosiuosi israuti senas braskes, o braskina susodinti tik pavasari, gal patartumet ka dar galima butu uzauginti susidariusiame laisvame plote. Na krapus tai, kad galiu suprantam, bet dar ka. Pvz kazin kaip agurkai augtu is seklu smile.gif
Atsakyti
Obuoliu sultis turiu uzvakavusi nuo pernai metu,tai atidarysiu stiklaini litra sunaudosiu burokeliams,o kitas isgersim. bigsmile.gif
Kada po braskiu galvoji seti is seklu agurkus,jei dabar tai tikrai neuzaugs. g.gif
Atsakyti
Na tai agurkai tuomet atpuola smile.gif

Galvoju kaip ta zeme panaudoti, o gal geriau palikti laisva, kaip manot smile.gif
Atsakyti
As tai iki pavasario palikciau laisva,lai pailsi.Zeme irgi pastoviai negali duoti derliaus,privalo pailseti.Jei imanoma patresti tipo gal meslo turi,tai nuemusi braskes zeme gerai patresk ir palik iki pavasario.
Atsakyti
Cukinija jau krauna vaisiususer posted image
Papildyta:
Mano ankstyvieji,nors truputi pakramtyti.user posted image
Papildyta:
Agurotis stengiasi neatsilikti nuo cukinijos.user posted image
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 22, 11:50)

Mano ankstyvieji,nors truputi pakramtyti.user posted image
/right]

gražus ankstyvasis...
Vis paskaitinėju jūsų temukę...Pradedanti daržininkė esu:)
Užvakar MB iš agurkų lysvės parnešė nepilną kibirą šviežiųjų... thumbup.gif jau spėjau ir pasiraugti.
Atsakyti
Truputi tvarkiau cukinijas,kaip liudna,dauguma nuo nosytes galo pradeje puti. verysad.gif
Atsakyti
AveM, nu geras pas tave tokie kopūstai čia tau 4u.gif ,pernai neturėjau kur dėti ,o šiemet nesuka galvų ,net vėlyvieji didesni negu ankstyvieji g.gif
Atsakyti
Na mano velyvieji tai dar toli iki galvu,o ankstyvuosius jau valgau.Vakar sveitem balandelius. ax.gif
Atsakyti