Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu savo daržovių

QUOTE(satanele @ 2009 07 23, 07:48)
kažin ar man apsimoka pelenuoti,kad lyja vistiek viską nuplaus,lausiu kol nusos,bet tada suės kopūstus g.gif

Dabar pas tave persimete lietus. ax.gif
Atsakyti
Taip maloniai bendravau su darzovemis biggrin.gif ,tai vel tas lietus isvare is darzo. doh.gif
Atsakyti
Parėjau po didelio darbuko,apipurškiau kopūstus dilgėlių raugu,ir ar kvailelė žiūriu laukiniame koridoriuje gėlytė su amaru ,tai ir ją pavaišinau,vaje siaubas kokia smarvė dabar ten,gryš MB sakys ką tu užsmardinai lotuliukas.gif
O lietutis persimetė pas mane ,ryte gerokai nulijo ,dabar lyg ir vėl debesis kaupiasi,sėjau našlaites po vyšnoim,tai žemė sausa, g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 23 liepos 2009 - 11:36
Koridoriuje neblogas kvapas turetu sklisti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 23, 12:46)
Koridoriuje neblogas kvapas turetu sklisti. biggrin.gif

Ar jau pripratau prie t kvapo ,ar nebesmirdi,laikiau duris atidaras ilgokai,bet kiek žinau kaikas kambarines gėles tęšia ,nu ne tokio kvapelio kambarį nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
Skauda man sirdi ziurint i darza,taip jau galu gale imerke lietus,jog pradeda viskas puti.
Atsakyti
Vargsti, lauki ir še tau kad nori,gamta parodo pokštus unsure.gif
Atsakyti
O gal zinot ar kalafijorus ir eda tos kirmeles ar ne?
Atsakyti
Gi vakar pasisėjau dar žirnių,bet ne šparaginius,nes gaila buvo sėklų jei nesunoks,o tie jei nesunoks bus dirvai trąša biggrin.gif
Kalafiorus irgi puola kirmėlės ,kaip ir visus kopūstus schmoll.gif
Atsakyti
Tai kopustines kirmeles tinka visi kopustai.
Jau siandien koks pas mus tvankumas,tai aisku tuoj vel pils lietus.Kazkaip man jau ziurint i darza rankos svyra,viskas pradejo darze dumblu dvokti,tiesiog beveik bala. verysad.gif
Atsakyti
Pas mus jau gerokai atvėso ir pila,pasikeitėm vietom,prognozė rodo iki 25 šilumos ,nesimato kad kažkas būtų panašaus,tamsu kaip vakare,tai daviau į akį iki 11 ,nes viena namuose ir išsigandau pasižiūrėjus į laikrodį biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus merkia ir merkia lietus,as nezinau ar jau rupintis dar darzo prieziura,jau viskas plaukia. verysad.gif
Atsakyti