Pas mane pirmą kartą nebus svogūnų.Tiesiog laiškai pajuodo nuo drėgmės pertekliaus.
Ir kažin ar ne maras jau bulves puola?Nes pas babūnę vieną per lauką nuo manęs maras bulvių jau praeitą savaitę nuėjo per bulves.
QUOTE(IngridaB @ 2009 07 24, 19:20)
Pas mane pirmą kartą nebus svogūnų.Tiesiog laiškai pajuodo nuo drėgmės pertekliaus.
Ir kažin ar ne maras jau bulves puola?Nes pas babūnę vieną per lauką nuo manęs maras bulvių jau praeitą savaitę nuėjo per bulves.

pas mane irgi svogunai buvo pradeje gelsti, bet pelenais apibarsciau ir jie puikiai suveike, o vat bulves tai jau tikrai, kad maras uzpuole, bet manau vistiek kazkiek ju jau bus paauge, jau pradedame jas kasti kasdieniam valgymui. tokie jau orai, kad ligos puola...
Žieminiai česnakai irgi pas mane gražūs.
Jau pasiraunu agurkų raugimui.
O su kopūstais irgi ne kas.
Vasarinius per tankiai susodinau,tai taip sunkiai suka galvas.Tik brokoliais ir kalafiorais džiaugiuosi.Kalafiorai tai visi vienu metu,kad sužydo.
Nei kur dėti.
Gerai,kad brokoliai apskinu,o jie vėl žydi.
O su kopūstais irgi ne kas.
visi siais metais skundziasi agurku stygiumi o pas mane ju ojoj kiek, kad taip pomidoru daug butu, nes mes labiau pomidoriniai, bet dziaugiuosi, kad agurku uzderejo, jau pradejau konservuoti ziemai, gal kas koki receptuka konservavimo brukstels
labai daug info apie koncervavima galima rasti SM koncervavimas, as dariau pagal Jolete siuloma Uspaschiko recepteli
QUOTE(AveM @ 2009 07 24, 22:14)
As kalafijoru ziedus dejau i saldikli,man ziema labai skanu pasikepti.
As irgi rytoj meginsiu marinuoti agurkus.Kadangi pas mane megejai astresniu,tai darau.
3l stiklainiui dedu 2 saukstus druskos(nubrauktus)
3 saukstus cukraus.(pilnus)
5 saukstus acto.
As irgi rytoj meginsiu marinuoti agurkus.Kadangi pas mane megejai astresniu,tai darau.
3l stiklainiui dedu 2 saukstus druskos(nubrauktus)
3 saukstus cukraus.(pilnus)
5 saukstus acto.
pili tik 5 saukstus acto? nu kaipo ir mazokai atrodo, na bet reik pabandyt
O aš šiand jau nuroviau svogūnus. Laiškai jau buvo pageltę stiprokai, nebetiko valgyti... dar būtų stovėję tie svogūnai, bet užsigeidžiau aš galvos.. ir džy
kas dešimtas svogūnas yra supuvęs. Tai kaip stvėrėm su mama...
Iš mano lysvės gavosi du karučiai svogūnų
kur mama dės savuosius iš 6 lysvių, neįsivaizduoju
bet .. jeigu taip pūva, tai tada gali dar visko nutikti kol džius
Tiesa, turiu pasodinus ir tų užsienietiškų. Kelsae veislės. Tai jie žalučiai sau.. galvos baltos iš tolo.. tie dar auga.
Iš mano lysvės gavosi du karučiai svogūnų
Tiesa, turiu pasodinus ir tų užsienietiškų. Kelsae veislės. Tai jie žalučiai sau.. galvos baltos iš tolo.. tie dar auga.
Mano svogunai, kur didesni svoguneliai buvo, tai ir zali...o kur mazuliukai mazuliukai-tai dalis net neisaugo, o dalis papuve...isroviau vakar tu mazuliuku dali-dabar valgysim...
Pgaliau uzsimezge kelios cukinijos ir agurociai...o moliugai iki siolei ne vieno vaisiaus neuzmezge... kodel?
Pgaliau uzsimezge kelios cukinijos ir agurociai...o moliugai iki siolei ne vieno vaisiaus neuzmezge... kodel?