Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu savo daržovių

QUOTE(madmuazele @ 2009 07 27, 09:17)
Mano svogunai, kur didesni svoguneliai buvo, tai ir zali...o kur mazuliukai mazuliukai-tai dalis net neisaugo, o dalis papuve...isroviau vakar tu mazuliuku dali-dabar valgysim...
Pgaliau uzsimezge kelios cukinijos ir agurociai...o moliugai iki siolei ne vieno vaisiaus neuzmezge... kodel?

Pirmi man metai tokie su moliūgais.Nu gal dar suspės.Šalta vasara ,krušos.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 07 27, 08:17)
Pgaliau uzsimezge kelios cukinijos ir agurociai...o moliugai iki siolei ne vieno vaisiaus neuzmezge... kodel?

As jau vakar pirma cukinija nupjoviau rolleyes.gif Moliugu, maciau, uzmegztu yra. Kokiu 10 cm diametro. Bet kadangi siemet pirmi metai - nezinau, ar spes uzaugti g.gif
Atsakyti
Bet jei ziedai ir nesimato vaisiaus-tai reiskias, kad jau tie ziedai bevaisiai, ane? Nes as tu ziedu dali nuskabiau, kad neeikvotu medziagu ir energijos juos prazydinti, o greiciau vaisiai megztusi...
Atsakyti
Taip siemet labai sunkiai cukinijos ir moliugai mezga vaisius,tiesiog zydi tusti ziedai.Tai as juos irgi visus kuo greiciua isskyniau ir toliau ant stiebo jau atsirado ziedai su vaisiais.Kalba zmones,jog ruduo bus sausas ir siltas,tai gal spes suaugti.
Atsakyti
Beje, mano mamos anksciau ir i lauka is karto setos cukinijos ir agurociai jau seniai vaisius mezga...o maniskiai namie auginti ir didesni pasodinti dar ne... kitais metais is karto i lauka sesiu.

Beje, vakar pasejau pekino kopustu seklu...gal sie isaugs nors g.gif

Beje, priminkit kuo kopustus nupurksti, nes visi skyleti...o gal jau man zieminius israuti, nes nieko nebus? neapsimoka ir purksti?
Atsakyti
Pas mane svogūnų laiškai dar žaliuoja,bet česnakai jau nurauti ax.gif
Atsakyti
Keista jus jau raunat,pas mane pats augimas dabar. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 27, 23:49)
Keista jus jau raunat,pas mane pats augimas dabar. ax.gif

na, pasodinti buvo iki Stasinių. Be to, jau rudas pirmas sluoksnis, išplonėjęs ir patapęs lukštu. o svarbiausia, kad pradėjo pūti. Tai išlupom visus ir padžiovėm skersvėjy.

Kaimynė tai irgi stebėjosi vieną vakarą atėjus. ai ai, kodėl raunat, pas mane tai dar gražūs... Kitą vakarą atėjo ir sako:
- Kaip gerai, kad pamačiau jus raunant.. taigi grįžus savo kelis išroviau - visi papuvę doh.gif
irgi nusirovė visus.
Atsakyti
Na as neradau kaime Stasio,tai su svogunu sodinimu truputi susivelinau,tai gal dar del to jie mano zali.O va kas liecia puvima,tai reikes parauti paziureti.Pries kelias dienas roviau kelis broliui,tai neradau supuvusiu.
Atsakyti
Aš taip pat ne pe Staska sodinau,vėliau bet dar neraunu,ir laiškai dar tinka salotom bigsmile.gif
Atsakyti
mano svogunai zaliuoja, o laiskai kokie galingi blink.gif galvos nelabai ypatingos, bet labai skustis negali, na is 4 kg sejinuku juk valgymui manau tikrai uzaugs kazkas 4u.gif
morkos neipatingos, kopustai susaudyti, burokeliai jau atsigauna puikiai, tik ju siemet neretinu ax.gif praeitais metais per daug galingi uzaugo kitus teko gyvuliams atiduot
Atsakyti
As tai dar turiu pasisodinusi tokiu svoguneliu,kur laiskai visai plonyciai ir galvytes labai nedideles.Na tokiu is seklyciu.Tai dabar labai gerai,nes tie mano svogunai,tai laiskai labai dideli ir stori,neskanus.
Atsakyti