Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu savo daržovių

Atejau mergaites pasiguost verysad.gif .
Nieko siemet neisejo su pekino kopustais,visi i ziedus isaugo.Daugiau tikrai nebesodinsiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vabalai @ 2009 07 29, 14:30)
Atejau mergaites pasiguost verysad.gif .
Nieko siemet neisejo su pekino kopustais,visi i ziedus isaugo.Daugiau tikrai nebesodinsiu schmoll.gif

gal pavėlavai nupjauti?

šiaip tai man palengvėjo, perskaičius Tavo žinutę.. pati taip gundžiausi tais pekinais.. gerai kad ir nesėjau irnesakyk.gif
Atsakyti
Nesibaiminkit su tais Pekino kopūstais. Gal ne laiku pasėjot. Sėkit dabar ir viskas bus gerai.
Paskaitykit čia:
http://sodai.lietuvo...tai pekino.html
Gal ir noras ateis..nenurašykit savęs, sėklų - tiesiog bandykit ir būtinai pasiseks.
Atsakyti
As pasisejau Pekino kopustu seklu savaitgali.. bandysiu auginti ax.gif Skaiciau, kad neveta seti pavasari-ankstyva vasara, nes jiems per daug silumos ir jie isauga i zieduolius...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 29 liepos 2009 - 17:55
Aš cukiniju ir patisonų jau gana daug nuskyniau, tik man rūpestis, ar jų maras neužpuolė,. kažkokie lapai ima geltonuoti? Gal žinot ką tokio liaudiško užpurkšti galima?

Ir dar ką dar galima pasisodinti kad dar psėtų užaugti? Sodinau špinatus ale nelabai kaip sudygo. Gal juos šiltnamį sodinti?
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2009 07 29, 22:08)
Sodinau špinatus ale nelabai kaip sudygo. Gal juos šiltnamį sodinti?

Mano spinatu irgi antrasis sejimas nedygsta schmoll.gif
Atsakyti
O mano melisa ir bazilikas nedygo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2009 07 29, 18:56)
Nesibaiminkit su tais Pekino kopūstais. Gal ne laiku pasėjot. Sėkit dabar ir viskas bus gerai.

Regila Regila.. nu ir kam čia reikėjo trigrašį inkišt laugh.gif varau sėti, kaip tik lysia atliko nuo cibulių.

Kažkas man pasakojo apie pekino kopūstus užsieny. Tai va, porima man lietuviškas emigrantas. Sako: - sėdim mes lauko pakrašty, ateina bosas. Ateina ir rodo į tuščią lauką - ryt čia pekino kopūstų derlių imsit.
Tai panašiai ir buvo. Ne ant rytojaus, bet porytojaus jau pjovė tuos kopūstus blink.gif
Papildyta:
tiesa, užmiršau ko atėjau doh.gif
daug žiedinių kopūstų turim. Ką su jais daryt unsure.gif kaip ten juos šaldo? į maišelį ir kameron ar dar reikia kaip nors apdirbt?
Atsakyti
Tai kaip matau dauguma nurovėt svogūnus, ojei pas mane dar žali laiškai,jei nurausiu gal galvos nebus per didelės schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 07 30, 22:27)
Tai kaip matau dauguma nurovėt svogūnus, ojei pas mane dar žali laiškai,jei nurausiu gal galvos nebus per didelės schmoll.gif

nenurovėm ir neraunam dar,tik valgymui kiek reikia.
Atsakyti
As kameron be jokiu apdirbimu dejau.Paprastai nuskyniau zieda,atskyriau i kelias sakeles ir uzsaldziau.
Cia visos pradejo gazdinti jog puna svogunai,as kelis isroviau patikrinau na gi grazus ir dar paciame augime.
Atsakyti
oi apie rovima net kalbos ner schmoll.gif mano svogunai paciame augime dabar...
Atsakyti