Nieko siemet neisejo su pekino kopustais,visi i ziedus isaugo.Daugiau tikrai nebesodinsiu
Atejau mergaites pasiguost
.
Nieko siemet neisejo su pekino kopustais,visi i ziedus isaugo.Daugiau tikrai nebesodinsiu
QUOTE(vabalai @ 2009 07 29, 14:30)
Atejau mergaites pasiguost
.
gal pavėlavai nupjauti?
šiaip tai man palengvėjo, perskaičius Tavo žinutę.. pati taip gundžiausi tais pekinais.. gerai kad ir nesėjau
Nesibaiminkit su tais Pekino kopūstais. Gal ne laiku pasėjot. Sėkit dabar ir viskas bus gerai.
Paskaitykit čia:
http://sodai.lietuvo...tai pekino.html
Gal ir noras ateis..nenurašykit savęs, sėklų - tiesiog bandykit ir būtinai pasiseks.
Paskaitykit čia:
http://sodai.lietuvo...tai pekino.html
Gal ir noras ateis..nenurašykit savęs, sėklų - tiesiog bandykit ir būtinai pasiseks.
As pasisejau Pekino kopustu seklu savaitgali.. bandysiu auginti
Skaiciau, kad neveta seti pavasari-ankstyva vasara, nes jiems per daug silumos ir jie isauga i zieduolius...
Aš cukiniju ir patisonų jau gana daug nuskyniau, tik man rūpestis, ar jų maras neužpuolė,. kažkokie lapai ima geltonuoti? Gal žinot ką tokio liaudiško užpurkšti galima?
Ir dar ką dar galima pasisodinti kad dar psėtų užaugti? Sodinau špinatus ale nelabai kaip sudygo. Gal juos šiltnamį sodinti?
Ir dar ką dar galima pasisodinti kad dar psėtų užaugti? Sodinau špinatus ale nelabai kaip sudygo. Gal juos šiltnamį sodinti?
QUOTE(dovesa @ 2009 07 29, 22:08)
Sodinau špinatus ale nelabai kaip sudygo. Gal juos šiltnamį sodinti?
Mano spinatu irgi antrasis sejimas nedygsta
QUOTE(Regila @ 2009 07 29, 18:56)
Nesibaiminkit su tais Pekino kopūstais. Gal ne laiku pasėjot. Sėkit dabar ir viskas bus gerai.
Regila Regila.. nu ir kam čia reikėjo trigrašį inkišt
Kažkas man pasakojo apie pekino kopūstus užsieny. Tai va, porima man lietuviškas emigrantas. Sako: - sėdim mes lauko pakrašty, ateina bosas. Ateina ir rodo į tuščią lauką - ryt čia pekino kopūstų derlių imsit.
Tai panašiai ir buvo. Ne ant rytojaus, bet porytojaus jau pjovė tuos kopūstus
Papildyta:
tiesa, užmiršau ko atėjau
daug žiedinių kopūstų turim. Ką su jais daryt
QUOTE(satanele @ 2009 07 30, 22:27)
Tai kaip matau dauguma nurovėt svogūnus, ojei pas mane dar žali laiškai,jei nurausiu gal galvos nebus per didelės 
nenurovėm ir neraunam dar,tik valgymui kiek reikia.
oi apie rovima net kalbos ner
mano svogunai paciame augime dabar...