Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu savo daržovių

QUOTE(naitas @ 2009 07 30, 19:45)
Regila Regila.. nu ir kam čia reikėjo trigrašį inkišt laugh.gif varau sėti, kaip tik lysia atliko nuo cibulių.

Papildyta:
tiesa, užmiršau ko atėjau  doh.gif
daug žiedinių kopūstų turim. Ką su jais daryt  unsure.gif kaip ten juos šaldo? į maišelį ir kameron ar dar reikia kaip nors apdirbt?

Va,ka reikia daryt...
http://www.sintagma....2256C3800487C72
Atsakyti
Sveikos, as kol su tevais name gyvenau, turejom dideli soda, darza, tai jokios darzoves nerupejo, neidomu buvo ka ten mama augina. Nu bet dabar kai i buta persikrausciau tai balkone pomidorus, krapus, petrazoles, bazilikus, raudonelius ir dar visoki velnia auginu ir galvoju kaip fainai butu savo siltnami turet doh.gif
Kazkas saket kad bazilikai nedygsta, as tai nusipirkau raudonuju baziliku seklu, visos sudygo, o jie tokie grazus, kad galima vietoj geliu augint wub.gif tik man atrodo jie vienmeciai
Atsakyti
Kiek supratau jau ziedinius kopustus saldot? O pas mane tik didziuliai lapai kiurkso, sakau gal nieko nebus tik lapai skecio didzio smile.gif . Jokie ziedeliai nesimezga, brokoliu tai jau seniausiai prisisaldziau, o su anais tai sunkiai. g.gif
Atsakyti
Na pagal viska ziedinai jau turejo uzmegsti galvas,jei styro tik ilgi lapai ,tai manau jau tikrai galvu nesuformuos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 07 29, 17:54)
As pasisejau Pekino kopustu seklu savaitgali.. bandysiu auginti ax.gif  Skaiciau, kad neveta seti pavasari-ankstyva vasara, nes jiems per daug silumos ir jie isauga i zieduolius...

Verta seti ir pavasari ir dabar, tik reikia pirkti geras seklas. As kiek pirkau paprastas, tai pastoviai puokstes zydedavo lotuliukas.gif , o kai atradau S&G hibridines veisles , pasirode, kad tos bet kokiu oru guzeles susuka.
Atsakyti
Na mano darzoves visos jau pradejo duoti tiek derliaus,kad neturiu kur deti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2009 07 31, 10:10)

ačiū notworthy.gif

QUOTE(Sempaula @ 2009 07 31, 10:24)
as tai nusipirkau raudonuju baziliku seklu, visos sudygo, o jie tokie grazus, kad galima vietoj geliu augint wub.gif tik man atrodo jie vienmeciai

auginau gėlyne, kaip apvadą žilėms ir gvazdikėliams. LAbai gerai atrodė iki žydėjimo. Kai bazilikai pradėjo žydėt, kažkaip išstypo, prarado estetinį vaizdą.

QUOTE(irutinka @ 2009 07 31, 10:40)
Kiek supratau jau ziedinius kopustus saldot? O pas mane tik didziuliai lapai kiurkso, sakau gal nieko nebus tik lapai skecio didzio smile.gif . Jokie ziedeliai nesimezga, brokoliu tai jau seniausiai prisisaldziau, o su anais tai sunkiai. g.gif

Tu viduj, tarp tų lapų pažiūrėk. Jei viduj nieko nėra, tai gali laužti tuos lapus, karrrrrvės Tau padėkozzz.

QUOTE(AveM @ 2009 07 31, 15:07)
Na mano darzoves visos jau pradejo duoti tiek derliaus,kad neturiu kur deti. doh.gif

šaldymo receptai aukščiau rolleyes.gif
Atsakyti
Saldiklis jau pilnas,o kito dar nenusipirkom. biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos 4u.gif O česnakų dar niekas neraunat? g.gif Mano tokie nugeltę jau,neberasiu greit verysad.gif ,reiks raust .
Atsakyti
as cesnakus sodinau velai tai man dar puikiausiai zaliuoja, o raut greit tikrai neteks schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2009 07 31, 18:57)
Sveikos  4u.gif  O česnakų dar niekas neraunat?  g.gif  Mano tokie nugeltę jau,neberasiu greit  verysad.gif ,reiks raust .

Aš jau nuroviau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 07 31, 19:50)
Aš jau nuroviau bigsmile.gif

Tai kitą savaitę ir aš jau rausiu unsure.gif
Atsakyti