Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu savo daržovių

as irgi jau nuroviau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 31, 19:48)
Saldiklis jau pilnas,o kito dar nenusipirkom. biggrin.gif

apsimoka šaldiklį namie laikyt daržovėm? Aš vis paskaičiuoju, kiek jis elektros suėda per mėnesį, tai man atrdo, kad aš tiek šaldytų daržovių nenuperku už tokią elektros kainą..
tėvai man siūlo jų šaldiklį pasiimti..
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 07 31, 21:34)
apsimoka šaldiklį namie laikyt daržovėm? Aš vis paskaičiuoju, kiek jis elektros suėda per mėnesį, tai man atrdo, kad aš tiek šaldytų daržovių nenuperku už tokią elektros kainą..

nelabai supratau ka norejote parasyti g.gif jus manote , kad pigiau darzoves pirkt is parduotuves, nei namie saldikli turet?ar taip?
Atsakyti
Taip kiek supratau,kad saldiklis eda gerai elektros.Bet as nemegstu parduotuviniu darzoviu,tiesiog negaliu pakesti.Jei netureciau ziema savu,tai parduotuviniu nepirkciau.Na ten tuos visokius melionus persikus mandarinus dar is bedos nusiperku.Bet svogunu morku ir t.t.na negaliu as valgyti parduotuviniu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 31, 21:04)
Taip kiek supratau,kad saldiklis eda gerai elektros.Bet as nemegstu parduotuviniu darzoviu,tiesiog negaliu pakesti.Jei netureciau ziema savu,tai parduotuviniu nepirkciau.Na ten tuos visokius melionus persikus mandarinus dar is bedos nusiperku.Bet svogunu morku ir t.t.na negaliu as valgyti parduotuviniu. biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif
as irgi stengiuosi visko prisiruosti ziemai, patinka savo darzoves uzaugintas ekologiskai naudoti thumbup.gif o is parduotuves lieka is parduotuves. is bedos perku bet tai buna i metus gal kokius 2 kartus rolleyes.gif jei pritruksta tai pas mama buna, ar pas mociute is ju pasiimu mirksiukas.gif
Atsakyti
na kazkaip manau kad daugiau nei saldytuvas jis tikrai neima g.gif dar priklauso nuo daug dalyku, jei jis bus senas ar pirktas is padevetu tai zinoma daugiau elektros valgys, bet is nauju pvz A klases kur raso tai kazkaip nelabai noris tiket kad daug rytu...
mes turim ji, bet tikrai nesiskundziam....ir darzoves ir mesa ir uogos telpa
Atsakyti
Nu mes irgi turim,vos ne iki lubų.Nu atsiperka,nes uogų turim iki vasaros,daržovių daug nešaldau,nes morkos ,kopūstai ir svogūnai ir taip išlieka.Tiesa ir vitaminų pirkt nereikia.Nors daržovių pritrūkstu visada.Nu šiemet daug auga žiūrėsim kas bus.Cukinijos,moliūgai irgi puikiai laikosi per žiemą.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 07 31, 20:34)

Jei ziema pirksi tokios kokybes darzoves, kaip savo uzaugintas - tikrai pigiau bus. Bent as taip manau. Nes kokybe su "maximinem" nepalyginama schmoll.gif
Atsakyti
Savo darzoves ir yra savo,kvapnios grazios. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 01, 22:05)
Savo darzoves ir yra savo,kvapnios grazios. ax.gif

Man taip pat savo daržovės yra viskas,tik nebežinau kaip gelbėti kopūstus,ėda kažkas ir viskas,liksiu be kopūstų šiemet schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 08 02, 14:45)
Man taip pat savo daržovės yra viskas,tik nebežinau kaip gelbėti kopūstus,ėda kažkas ir viskas,liksiu be kopūstų šiemet schmoll.gif

...gali būti,kad graužia sraigės ar kokie šliužai (anksteniu metu labai mėgdavo baltų drugelių lervos, bet gal jau vėlokai g.gif ). Jei matote pačius kenkėjus ant kopūstų- reik rankiot rankytėm, nes purkšti insekticidais jau vėloka...-juk greit naudosit maistui...
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 08 02, 14:45)

Pas mane atvaziuok masinai priekaba prikrausiu,labai daug siemet uzaugo ir didziules galvos tiek nesuvartosiu.
Atsakyti