QUOTE(blakstiena5 @ 2009 07 31, 22:49)
nelabai supratau ka norejote parasyti

jus manote , kad pigiau darzoves pirkt is parduotuves, nei namie saldikli turet?ar taip?
taip, turėjau tokią mintį. Jeigu šaldiklis mėnesiui ima apie 100 kWh, tai pinigais yra 36 litai. Tai aš nenuperku per mėnesį šaldytų daržovių už 36 litus.
Uogienės, kompotų pasidarau. Kažkiek uogų užšaldau. Šparagines pupeles konservuoju stiklainiukuose, mažai užšaldau. Žiedinius kopūstus? kiek jų galima suvalgyt per savaitę?
QUOTE(AveM @ 2009 07 31, 23:04)
Taip kiek supratau,kad saldiklis eda gerai elektros.Bet as nemegstu parduotuviniu darzoviu,tiesiog negaliu pakesti.Jei netureciau ziema savu,tai parduotuviniu nepirkciau.Na ten tuos visokius melionus persikus mandarinus dar is bedos nusiperku.Bet svogunu morku ir t.t.na negaliu as valgyti parduotuviniu.
bet svogūnai ir nėra šaldomi.. anei bulvės nei kopūstai, agurkai ir pomidorai. Morkytes tam tikros veislės gal ir šaldo.. aš nebandžiau.
tai ką žmonės šaldo?
šparagines, žiedinius kopūstus? porus? krapai ir petruškos neužima daug vietos ir taip...
pasimečiau dabar.. taip giriat šaldiklį namuose.. man kol kas užtenka kameros dideliam šaldytuve.

Jaučiuosi biškį netikėlė..
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...