QUOTE(pulina @ 2009 08 04, 22:54)
šiandien dariau štai pagal šį receptą:
5 litrai šparaginių pupelių
1litras pomidorų padažo
1 valg šaukštas druskos,
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė aliejaus
1 stiklinė 9 proc acto
0,75litro vandens
kaitinti 30 min, viską sudėt į stiklainius, uždaryt.
o kiek litrų gaunasi iš šios masės?
ir kaip išmatuoti, kad tų šparaginių jau 5 litrai? dėti į stiklainius? o gal kaip nors galima į svorį paversti?
ačiū.
Papildyta:
QUOTE(Inetux @ 2009 08 05, 10:20)
Norėčiau paprieštaraut truputi. Žmonės šaldo svogūnų laiškus, agurkus( bet tik iki Kalėdų yra skanu), morkas šaldom bet kokios veisles ir puikiai išsilaiko(pjaustom kubeliais arba griežinėliais), kalafiorus, briuselio kopūstus, brokolius ir t.t...
agurkus šaldo?

jeigu toks gėris, tai kodėl nėra jų šaldytų pirkti?
ir kam šaldyt morkas sujpaustytas, jeigu galima rūsy laikyt irgi šviežias..
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...