mes irgi turim akmens mases kriaukle, Franke firmos, man patinka

mes irgi pirksim akmens mases, tik dar neapsisprendziam kokios formos
galvojam gal apvalia, bet pas mus kampe ji bus
tai gal geriau butu i kampa ikisti ta toki, nu nezinau kaip vadinasi
toki kur susidet dregniem indam ir nubega tipo vanduo

QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 09, 23:30)
mes irgi pirksim akmens mases, tik dar neapsisprendziam kokios formos
galvojam gal apvalia, bet pas mus kampe ji bus
tai gal geriau butu i kampa ikisti ta toki, nu nezinau kaip vadinasi
toki kur susidet dregniem indam ir nubega tipo vanduo 

pas mus irgi kampe ir apvali, man patinka

QUOTE(Lalaa @ 2007 04 10, 08:34)
o patogu? ne per toli?

QUOTE(Lalaa @ 2007 04 10, 07:34)
Įmesk foto, labai laukiam

Ir dar, ar verta pirkti granitinę, vistik dviguba kaina gaunasi, palyginus su plienine..

stai foto ...

Papildyta:
niu kaip cia pasakius
mano rankos ilgos tai no problems
kas man patinka, tai, kad geras gylis ir visiskai nesimato nesvarumai, jokio garso kai plauni indus, tik vat jau padekla nuo orkaites tai nepatogu plauti, jei butu kokia kvadratine plautuve butu patogiau
ir konsultantas patare, kad i apvalia plautuve geriau pirkti auksta maisytuva, taip ir padarem, likom patenkinti

Papildyta:
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 10, 13:59)
niu kaip cia pasakius

QUOTE(Lalaa @ 2007 04 11, 16:26)
stai foto ...

Papildyta:
niu kaip cia pasakius
mano rankos ilgos tai no problems
kas man patinka, tai, kad geras gylis ir visiskai nesimato nesvarumai, jokio garso kai plauni indus, tik vat jau padekla nuo orkaites tai nepatogu plauti, jei butu kokia kvadratine plautuve butu patogiau
ir konsultantas patare, kad i apvalia plautuve geriau pirkti auksta maisytuva, taip ir padarem, likom patenkinti 

Papildyta:
niu kaip cia pasakius

o gali dar pafotkinti pacius baldus? nu ir papasakoti kas nelabai gerai ir pan.. nes ziuriu kad taspac kaip mes ruosiames daryti, pagrindine juosta 60cm. o ta kur seip 40cm.. ane? kaip kitos spintutes issidesciusios gali parodyti?
ai jau pamaciau virtuviu temoj.. o gal gali dar pasakyti ar apatiniu spinteliu tas kampas patogu? ar nekisi nieko ten giliai?

lalaa,
atsakyk, prašau nuoširdžiai - kriauklė taip įmontuota TIKRAI patogu, ar tik iš bėdos ?
Šiaip virtuvytė turėtų jauki būti, labai spalvos šiltos ir mielos
Tik kad bendro vaizdo nė iš vienos nuotraukos nesimato
atsakyk, prašau nuoširdžiai - kriauklė taip įmontuota TIKRAI patogu, ar tik iš bėdos ?

Šiaip virtuvytė turėtų jauki būti, labai spalvos šiltos ir mielos

bendro vaizdo kol kas nerodysiu, nes nera galutinio rezultato
siaip toks variantas ne super patogus, pvz. vyras aukstas, tai plauna nusilenkes indus, storam zmogui irgi butu problematiska
jei yra galimybe tai geriau daryti tiesiog prie sienos
o siaip tai spinteleje viduje tiek vietos
telpa kibiras su bulvem, siukslem, dezute su svogunais ir cesnakais

siaip toks variantas ne super patogus, pvz. vyras aukstas, tai plauna nusilenkes indus, storam zmogui irgi butu problematiska

Tai labai linkim kuo greičiau viską susitvarkyti ir mums galutinį rezultatą parodyti
O kur kriauklę ir maišytuvą pirkot ir kiek mokėjot, jei ne paslaptis??
Nes aš jau beveik apsisprendžiau taip pat granitinę pirkti, o ir forma taviškės, ir spalva man labai tiktų

QUOTE(pinga @ 2007 04 11, 22:48)
Tai labai linkim kuo greičiau viską susitvarkyti ir mums galutinį rezultatą parodyti
Nes aš jau beveik apsisprendžiau taip pat granitinę pirkti, o ir forma taviškės, ir spalva man labai tiktų 

pirkome viska Ermitaze, kriaukle Franke ~ 470lt, maisytuvas Teka ~230lt

Jau pusmeti nerandu tamsiai rudos apvalios akmens mases kriaukles
,Franke nebegamina tos spalvos,Shook irgi tokios spalvos neturi, Tekos irgi nerasta,zodziu pavargau ir nezinau kur berasti,nei Senukuose nemaciau ,nu niekur nera ir koks buvo ablomas kai pries pora savaiciu uzejusi i "Pasidaryk pats" pamaciau tokia kriaukle,bet kaina pasirode maza virs 200 lt. ir kazkaip nepasidomejau,dar vyras burbtelejo,kad matyt prastos firmos,kad tokia pigi (nebuvo ir parasyta nieko),bet tai vistiek po savaites nulekiau dar karta issiaiskinti,pasirodo kriaukles jau nera ir kaip issiaiskinau jos buvo dvi ir Franke firmos
tiesiog parduodamos akcijine kaina buvo
nu pykau ant viso pasaulio!Dar parduotuves vadybininke skambino ar kur nors dar yra uzsilikusi tokia pat,be sansu niekur nera,nu dabar tai isvis nerasiu niekur 
Virtuve seniai sumontuota,stalvirsis baltas,fasadas tamsiai rudas,kriaukles nera iki siol
negi skardine reiks deti
gal kas kur matete,padekite

Virtuve seniai sumontuota,stalvirsis baltas,fasadas tamsiai rudas,kriaukles nera iki siol