Įkraunama...
Įkraunama...

Akmens masės kriauklė

mes irgi turim akmens mases kriaukle, Franke firmos, man patinka smile.gif
Atsakyti
mes irgi pirksim akmens mases, tik dar neapsisprendziam kokios formos doh.gif galvojam gal apvalia, bet pas mus kampe ji bus doh.gif tai gal geriau butu i kampa ikisti ta toki, nu nezinau kaip vadinasi biggrin.gif toki kur susidet dregniem indam ir nubega tipo vanduo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 09, 23:30)
mes irgi pirksim akmens mases, tik dar neapsisprendziam kokios formos  doh.gif  galvojam gal apvalia, bet pas mus kampe ji bus  doh.gif  tai gal geriau butu i kampa ikisti ta toki, nu nezinau kaip vadinasi biggrin.gif toki kur susidet dregniem indam ir nubega tipo vanduo  biggrin.gif

pas mus irgi kampe ir apvali, man patinka rolleyes.gif jei idomu paskui galesiu foto imesti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 04 10, 08:34)
pas mus irgi kampe ir apvali, man patinka  rolleyes.gif jei idomu paskui galesiu foto imesti  ax.gif

o patogu? ne per toli? g.gif man tai taip atrodo kad ilgas rankas reikia tureti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 04 10, 07:34)
pas mus irgi kampe ir apvali, man patinka  rolleyes.gif jei idomu paskui galesiu foto imesti  ax.gif

Įmesk foto, labai laukiam smile.gif Nes aš irgi planuoju apvalią kriauklę į kampą (90 laipsnių) dėti, tik bijau, kad bus nepatogu.. O apsispręsti reikia greitai, nes greitai virtuvytę montuos, o aš dar kriauklės neįsigijusi doh.gif
Ir dar, ar verta pirkti granitinę, vistik dviguba kaina gaunasi, palyginus su plienine.. blink.gif Patarkit, mamytės rolleyes.gif
Atsakyti
stai foto ...

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 10, 13:59)
o patogu? ne per toli?  g.gif  man tai taip atrodo kad ilgas rankas reikia tureti biggrin.gif

niu kaip cia pasakius g.gif mano rankos ilgos tai no problems biggrin.gif kas man patinka, tai, kad geras gylis ir visiskai nesimato nesvarumai, jokio garso kai plauni indus, tik vat jau padekla nuo orkaites tai nepatogu plauti, jei butu kokia kvadratine plautuve butu patogiau smile.gif ir konsultantas patare, kad i apvalia plautuve geriau pirkti auksta maisytuva, taip ir padarem, likom patenkinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 04 11, 16:26)
stai foto ...

user posted image

user posted image
Papildyta:
niu kaip cia pasakius  g.gif mano rankos ilgos tai no problems  biggrin.gif kas man patinka, tai, kad geras gylis ir visiskai nesimato nesvarumai, jokio garso kai plauni indus, tik vat jau padekla nuo orkaites tai nepatogu plauti, jei butu kokia kvadratine plautuve butu patogiau  smile.gif ir konsultantas patare, kad i apvalia plautuve geriau pirkti auksta maisytuva, taip ir padarem, likom patenkinti  ax.gif

o gali dar pafotkinti pacius baldus? nu ir papasakoti kas nelabai gerai ir pan.. nes ziuriu kad taspac kaip mes ruosiames daryti, pagrindine juosta 60cm. o ta kur seip 40cm.. ane? kaip kitos spintutes issidesciusios gali parodyti?

ai jau pamaciau virtuviu temoj.. o gal gali dar pasakyti ar apatiniu spinteliu tas kampas patogu? ar nekisi nieko ten giliai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiqtis: 11 balandžio 2007 - 18:43
lalaa,
atsakyk, prašau nuoširdžiai - kriauklė taip įmontuota TIKRAI patogu, ar tik iš bėdos ? unsure.gif
Šiaip virtuvytė turėtų jauki būti, labai spalvos šiltos ir mielos smile.gif Tik kad bendro vaizdo nė iš vienos nuotraukos nesimato ax.gif
Atsakyti
bendro vaizdo kol kas nerodysiu, nes nera galutinio rezultato blush2.gif

siaip toks variantas ne super patogus, pvz. vyras aukstas, tai plauna nusilenkes indus, storam zmogui irgi butu problematiska g.gif jei yra galimybe tai geriau daryti tiesiog prie sienos smile.gif o siaip tai spinteleje viduje tiek vietos thumbup.gif telpa kibiras su bulvem, siukslem, dezute su svogunais ir cesnakais smile.gif
Atsakyti
Tai labai linkim kuo greičiau viską susitvarkyti ir mums galutinį rezultatą parodyti biggrin.gif
O kur kriauklę ir maišytuvą pirkot ir kiek mokėjot, jei ne paslaptis?? ax.gif Nes aš jau beveik apsisprendžiau taip pat granitinę pirkti, o ir forma taviškės, ir spalva man labai tiktų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinga: 11 balandžio 2007 - 20:50
QUOTE(pinga @ 2007 04 11, 22:48)
Tai labai linkim kuo greičiau viską susitvarkyti ir mums galutinį rezultatą parodyti biggrin.gif 
O kur kriauklę ir maišytuvą pirkot ir kiek mokėjot, jei ne paslaptis??  ax.gif  Nes aš jau beveik apsisprendžiau taip pat granitinę pirkti, o ir forma taviškės, ir spalva man labai tiktų ax.gif

pirkome viska Ermitaze, kriaukle Franke ~ 470lt, maisytuvas Teka ~230lt ax.gif
Atsakyti
Jau pusmeti nerandu tamsiai rudos apvalios akmens mases kriaukles doh.gif ,Franke nebegamina tos spalvos,Shook irgi tokios spalvos neturi, Tekos irgi nerasta,zodziu pavargau ir nezinau kur berasti,nei Senukuose nemaciau ,nu niekur nera ir koks buvo ablomas kai pries pora savaiciu uzejusi i "Pasidaryk pats" pamaciau tokia kriaukle,bet kaina pasirode maza virs 200 lt. ir kazkaip nepasidomejau,dar vyras burbtelejo,kad matyt prastos firmos,kad tokia pigi (nebuvo ir parasyta nieko),bet tai vistiek po savaites nulekiau dar karta issiaiskinti,pasirodo kriaukles jau nera ir kaip issiaiskinau jos buvo dvi ir Franke firmos doh.gif tiesiog parduodamos akcijine kaina buvo doh.gif nu pykau ant viso pasaulio!Dar parduotuves vadybininke skambino ar kur nors dar yra uzsilikusi tokia pat,be sansu niekur nera,nu dabar tai isvis nerasiu niekur schmoll.gif
Virtuve seniai sumontuota,stalvirsis baltas,fasadas tamsiai rudas,kriaukles nera iki siol verysad.gif negi skardine reiks deti verysad.gif gal kas kur matete,padekite verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumis: 12 balandžio 2007 - 10:47