taip...pigiu kranu detis ir as nepatarciau....
o as pirkau ne frankes, o lietuviska akmens mases plautuve. kokybe ir kaina
plautuve ne matine, o parduotuvej man isaiskino, kad tai daug geriau nei matine, nes i ja nesirenka purvas ir kalkes, daug lengviau valosi ir jei isibrezia - lengvai poliruojasi
ir tai tikrai tiesa
Papildyta:
QUOTE(Žmona @ 2004 03 05, 13:37)
Na gal nereikia taip... bandyti zmones iteigti kad metalines yra labai geros, akmenines vistiek yra geresnes, juk del to ir kainuoja brangiau.
O kaip pagalvoji, kad virtuve naudosiu bemaz 10 metu, tai ta suma uz kraiukle ne tokia ir didele atrodo nereikia pulti ir viska is karto susipirkti, geriau leciau bet geresnius daiktus, ypac tuos kurie nevienadieniai.
Ar nesutinkate???????????
taikrai su Jumis sutinku.
As tik uz tai
Papildyta:
QUOTE(Rucelie @ 2005 09 09, 15:22)
nu LABAI noriu akmens masės kriauklės į virtuvę

kas turit, atsiliepkit, ar tokia kaina atitinka kokybę? kaip su priežiūra - parduotuvėje konsultantas "paguodė", kad ši kriauklė reikalaus nemažai dėmesio

nenoriu į namus žaisliuko, kurį reiks kuopt vos dulkei nukritus
na žodžiu, kas tokią turit, konsultuokit

kol aš nenusipirkau
akmens mases plautuve tikrai geras pirkinys. tik va del tu matiniu girdejau ne kokiu atsiliepimu.... as pirkau lygaus pavirsiaus ir ja labai dziaugiames
Papildyta:
QUOTE(bitemajagsm @ 2005 09 11, 17:05)
Esu tik už šią kriauklę ir tokią tikrai pirksiu, kai ateis eilė keisti virtuvės baldus. O dėl priežiūros - tikrai nemanau, kad ji reikalautų daugiau priežiūros, nei metalinės kriauklės.
as tokios pacios nuomones. Be to radau akmens plautuve labai pigiai. LIETUVISKAS GAMINYS, kokybe tikrai nenusileidzia nuo FRANKES ar kitu...
tikrai vertas demesio pirkinys
Papildyta:
QUOTE(Acacia @ 2005 09 13, 14:29)
Dėl gerumo, tai jau daug prarašyta privalumų, o kainos (domėjausi prieš porą savaičių, nes galvojau pirkti sau) - pigiausia vienos dalies kriauklė su padėklu - apie 800-900 litų, už 700 galima rasti be padėklo, tiesiog tokią apvalią dėžę

Čia parašiau, ką pigiausio man pavyko rasti - brangiau, ne abejo, pilna
su padeklu akmens mases plautuve kainuoja 520 lt
Papildyta:
QUOTE(Rucelie @ 2005 09 13, 14:36)
yra pigiau - Senukuose pailga kriauklė su padėklu, mėlynos spalvos, kažkas apie 670 atrodo

va apie ją mes ir svaigstam, tik aišku akcija pasibaigs kol apsispręsim
kaune maciau pailga akmens mases plautuve uz 520 lt!!!!!
tikrai graziai atrodo...ieskojomes plautuves sau ir radom
Papildyta:
QUOTE(Raganėlė @ 2007 02 02, 10:31)
gal kas galit suteikti informacijos, kur kaune ar aplinkui galima nusipirkti pigiau akmens masės kriauklių
plautuve maciau salone prie dainu slenio....