Įkraunama...
Įkraunama...

Akmens masės kriauklė

Pirkau Kaune naujoj parduotuvej tokioj thumbup.gif Nuo gelezinkelio stoties kylant i kalna link molo, desinej puseje yra stikline parduotuveje. Tai va ten ir pasipirkom lotuliukas.gif Tai dabar zmona net ir svarius indus tris kartus plauna i diena..plautuve pigia ir gera tikriausiai dziaugiasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paulius... @ 2007 06 22, 16:08)
Pirkau Kaune naujoj parduotuvej tokioj  thumbup.gif  Nuo gelezinkelio stoties kylant i kalna link molo, desinej puseje yra stikline parduotuveje. Tai va ten ir pasipirkom  lotuliukas.gif  Tai dabar zmona net ir svarius indus tris kartus plauna i diena..plautuve pigia ir gera tikriausiai dziaugiasi  biggrin.gif

4u.gif 4u.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai jau turbut is to dziaugsmo saskaita uz vandeni pareis doh.gif doh.gif
O jei rimtai , tai nelabai man Vilnietei aisku kas ten per pard-e g.gif g.gif Kad koks pavidinimas butu. ax.gif O kaip vadinasi kriaukle? Gal tikrai parasyk pavadinima( kur nors cekyje turetu but), o mes cia draugiskai internete paieskosim ir pranesim vieni kitiems thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif Merginos,radau stai toki skelbima: http://www.skelbiu.lt/2286358.html, gal vertas demesio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 23 birželio 2007 - 11:41
tai cia tas pac paulius turbut kurio zmona neturi ka veikti ir plauna indus ale ''naujoje'' kriaukleje netik nesvarius doh.gif nueikit ten tuo adresu kuri pareklamavo ir galesite pas ji kartu ir apsipirkti biggrin.gif saunuolis lotuliukas.gif
Atsakyti
pas mane irgi tokia kraiuke ir ciaupas, tai vis sakau, kad jos prieziura kompensuoja vonios ciaupu prieziura. Tie visi vonios grohe grazus, blizgus, ale vos tik nu valai, ir vel nusedusios kalkes sad.gif O sita nuostabi tuo, kad nesimato kalkiu. Ypac tai aktualu, kai virtuve su svetaine sujungtos - nepriplauciau as tu kalkiu net jei jos ir akis badytu. Tad rekomenduoju sitam daiktui tikrai nepataupyti - tikrai dziaugsites!
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 23, 13:10)
tai cia tas pac paulius turbut kurio zmona neturi ka veikti ir plauna indus ale ''naujoje'' kriaukleje netik nesvarius  doh.gif  nueikit ten tuo adresu kuri pareklamavo ir galesite pas ji kartu ir apsipirkti  biggrin.gif  saunuolis  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Gal ir tas pats g.gif ?
tda suaniai REKLAMELE sugalvojo smile.gif
Tai tada tiesiai sviesiai, Pauliau, ikelk nuotraukas tos savo reklamuojamos produkcijos, papasakok ishsamiau kas gamyntojas ir pan.
Ner laiko cia zaisti laiskais ir traukt informacija 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Shalna @ 2007 06 23, 13:54)
pas mane irgi tokia kraiuke ir ciaupas, tai vis sakau, kad jos prieziura kompensuoja vonios ciaupu prieziura. Tie visi vonios grohe grazus, blizgus, ale vos tik nu valai, ir vel nusedusios kalkes sad.gif O sita nuostabi tuo, kad nesimato kalkiu. Ypac tai aktualu, kai virtuve su svetaine sujungtos - nepriplauciau as tu kalkiu net jei jos ir akis badytu. Tad rekomenduoju sitam daiktui tikrai nepataupyti - tikrai dziaugsites!

Dziugu, kad patenkinti savo pasirinkimu 4u.gif O kokia plautuve pirkot ir uz kiek? Taip pat domina ciaupo kaina ir gamyntojas. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 23 birželio 2007 - 14:53
Norėčiau paklaust gal dar kas atradot kokių veiksmingų valymo priemonių šiom kriauklėm g.gif Pas mane iš tų kur nesivalo paprastai ir matos nešvarumai biggrin.gif
Ir kaip sekas naudot DOMESTOS blink.gif ar nepažeidėt paviršiaus, nes man tai tolygu balinančiai priemonei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2007 09 29, 20:27)
Norėčiau paklaust gal dar kas atradot kokių veiksmingų valymo priemonių šiom kriauklėm g.gif Pas mane iš tų kur nesivalo paprastai ir matos nešvarumai biggrin.gif
Ir kaip sekas naudot DOMESTOS blink.gif ar nepažeidėt paviršiaus, nes man tai tolygu balinančiai priemonei ax.gif

Domestos naudojau bent 5 metus bute - nieko neatsitiko. Dabar naudoju name. Tik kriauklė iš kristalano smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivad @ 2007 04 05, 11:05)
nejaugi nieks nevalot kriaukles? g.gif labai laukiu patarimu...

As savaja valau su Cif arba Ajax valymo pieneliu. Dar kartais su Cillit Bang (zaliu). Bet pas mane ji juoda, tai nesvarumu beveik nematyt, isvis retai valau is esmes. ax.gif Tik kad riebalu nuosedu po indu plovimo neliktu, ir viskas.
Atsakyti
Pas mane tamsi ruda Franke, ta apvali ROG, patamsėjimų jokių nesimato, riebalus paprastas indų ploviklis pašalina, užtat kalkiniai pašviesėjimai akivaizdūs verysad.gif Pardėse žiūrinėjau visokius ten cifus, tai visur rašo, kad negalima jais natūralaus akmens valyti, o ta kriauklė turbūt į tą sferą teoriškai patenka g.gif Susiradau, kad firma "Tavydas" prekiauja Franke valymo priemonėm, pirksiu ten pastą ir žiūrėsiu, kaip seksis valyt.
Dėl visų kitų dalykų labai aš ta kraukle patenkinta, gili - labai patogu, padėklo kažkaip neprireikia, nes yra ir indaplovė ir spintelėje meistras padarė nedidelę džiovyklą.
Atsakyti
Sveikos,
parduotuvėje mačiau lietuvišką, kaune gamintą akmens masės kriauklę. Gal ką nors girdėjote apie jos kokybę? blink.gif
Atsakyti
As irgi maciau lietuviska akmens mases kriaukle, ir gal 250 Lt pigiau kainuoja nei ta vokiska Franke. Gal kas turite? smile.gif
Atsakyti