Įkraunama...
Įkraunama...

Akmens masės kriauklė

QUOTE(pumis @ 2007 04 12, 11:44)
Jau pusmeti nerandu tamsiai rudos akmens mases kriaukles doh.gif ,Franke nebegamina tos spalvos,Shook irgi tokios spalvos neturi, Tekos irgi nerasta,zodziu pavargau ir nezinau kur berasti,nei Senukuose nemaciau ,nu niekur nera ir koks buvo ablomas kai pries pora savaiciu uzejusi i "Pasidaryk pats" pamaciau tokia kriaukle,bet kaina pasirode maza virs 200 lt. ir kazkaip nepasidomejau,dar vyras burbtelejo,kad matyt prastos firmos,kad tokia pigi (nebuvo ir parasyta nieko),bet tai vistiek po savaites nulekiau dar karta issiaiskinti,pasirodo kriaukles jau nera ir kaip issiaiskinau jos buvo dvi ir Franke firmos doh.gif tiesiog parduodamos akcijine kaina buvo doh.gif nu pykau ant viso pasaulio!Dar parduotuves vadybininke skambino ar kur nors dar yra uzsilikusi tokia pat,be sansu niekur nera,nu dabar tai isvis nerasiu niekur schmoll.gif
Virtuve seniai sumontuota,stalvirsis baltas,fasadas tamsiai rudas,kriaukles nera iki siol verysad.gif negi skardine reiks deti verysad.gif gal kas kur matete,padekite ax.gif

jezau, juokas pro asaras, bliauciau menesi koki doh.gif va manes su gartraukiu jauciu panasus 'malonumai' laukia doh.gif sekmes mirksiukas.gif
seip nezinau tiksliai, nes nelabai domina ruda spalva, bet ar ziurejai draugystes gatves seniuose? gal ir vaidenasi man, bet as seip pries ruda spalva, tai man kazkokia kriaukle ten buvo uzkliuvus, nes pagalvojau kas tokias pirkti gali lotuliukas.gif bet gal ir zalia ten buvo.. dabar tikrai neatamenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 12, 12:50)
jezau, juokas pro asaras, bliauciau menesi koki  doh.gif  va manes su gartraukiu jauciu panasus 'malonumai' laukia  doh.gif  sekmes  mirksiukas.gif
seip nezinau tiksliai, nes nelabai domina ruda spalva, bet ar ziurejai draugystes gatves seniuose? gal ir vaidenasi man, bet as seip pries ruda spalva, tai man kazkokia kriaukle ten buvo uzkliuvus, nes pagalvojau kas tokias pirkti gali  lotuliukas.gif  bet gal ir zalia ten buvo.. dabar tikrai neatamenu  doh.gif

Tai,kad as is Vilniaus verysad.gif smile.gif,bet vistiek aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pumis @ 2007 04 12, 12:08)
Tai,kad as is Vilniaus verysad.gif  smile.gif,bet vistiek aciu ax.gif

as dabar pasidariau etatine tu senuku lankytja biggrin.gif tai kai busiu paziuresiu, jei bus ruda manau kad nepagailesi ant keliones pinigeliu ir atvaziuosi biggrin.gif tamsiai rudos tau reikia?
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 12, 13:18)
as dabar pasidariau etatine tu senuku lankytja  biggrin.gif  tai kai busiu paziuresiu, jei bus ruda manau kad nepagailesi ant keliones pinigeliu ir atvaziuosi biggrin.gif tamsiai rudos tau reikia?

Jo,apvalios,tamsiai rudos (sokolado) spalvos,gal Kaune ir butu dar uzsilike ir greiciausiai FRanke firmos, nes kitu firmu tos spalvos gal ir nera...
Dekavoju is anksto,jei ka lauksiu i AZ (kad nepraziopsociau) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pumis @ 2007 04 12, 13:08)
Tai,kad as is Vilniaus verysad.gif  smile.gif,bet vistiek aciu ax.gif

tai, kad Ermitaze yra g.gif
Atsakyti

QUOTE(pumis @ 2007 04 12, 10:44)
Virtuve seniai sumontuota,stalvirsis baltas,fasadas tamsiai rudas,kriaukles nera iki siol verysad.gif negi skardine reiks deti verysad.gif gal kas kur matete,padekite verysad.gif

bijau apsimeluot,bet man atrodo tamsiai ruda maciau vakar Kauno Tavyde ,jie yra ir Vilniuj -pasiskambink paklaust ar tikrai turi tavydas,
dar cia yra ruda tik nelabai tamsi.. denzis
Atsakyti
o Kaune kur dar be tavydo yra granitiniu? 4u.gif
kur daugiausia biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, o prie granitinės plautuvės kokį maišytuvą geriau pirkt? chromuotą, ar vienodos spalvos su plautuve? Įdomu, ta spalva nenusigramdo po kiek laiko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 04 12, 15:24)
tai, kad Ermitaze yra  g.gif

Tiksliai tokia?Reiks pavaziuoti pasiziureti g.gif Maciau as ten panasia pries koki pora men.,bet jinai tokia beveik juoda tik gal taskeliais tamsiai rudais buvo,tai susilaikiau,nu bet jei nieko geriau nerasiu gerai bus ir tokia smile.gif

happy skambinau i "tavyda" (cia Franke atstovai),buvau pas juos dar rudeni nuvaziavus,tai jau tada neturejo ir sake,kad Kaune irgi negali buti,nes jau ieskojo ir ju jau nebegamina tokios spalvos schmoll.gif nu Kaunas neatsako kol kas,bandysiu dar,sake bandyti Seniuose gal bus uzsilike,paskutine viltis (taip ir pasake) verysad.gif
"Denzis" irgi neturi tokios spalvos is 40 paletes spalvu blink.gif niekaip nesuprantu kas per problema su ta tamsiai ruda g.gif kosmaras kazkoks...
Atsakyti
QUOTE(pinga @ 2007 04 12, 16:43)
Merginos, o prie granitinės plautuvės kokį maišytuvą geriau pirkt? chromuotą, ar vienodos spalvos su plautuve? Įdomu, ta spalva nenusigramdo po kiek laiko? g.gif

mes pirkome tai gelezini, nes jis aukstas, o akmens mases maciau tik zemus g.gif

QUOTE(pumis @ 2007 04 12, 17:09)
Tiksliai tokia?Reiks pavaziuoti pasiziureti g.gif Maciau as ten panasia pries koki pora men.,bet jinai tokia beveik juoda tik gal taskeliais tamsiai rudais buvo,tai susilaikiau,nu bet jei nieko geriau nerasiu gerai bus ir tokia smile.gif

happy skambinau i "tavyda" (cia Franke atstovai),buvau pas juos dar rudeni nuvaziavus,tai jau tada neturejo ir sake,kad Kaune irgi negali buti,nes jau ieskojo ir ju jau nebegamina tokios spalvos schmoll.gif nu Kaunas neatsako kol kas,bandysiu dar,sake bandyti Seniuose gal bus uzsilike,paskutine viltis (taip ir pasake) verysad.gif
"Denzis" irgi neturi tokios spalvos is 40 paletes spalvu blink.gif niekaip nesuprantu kas per problema su ta tamsiai ruda g.gif kosmaras kazkoks...

tamsesne nei pas mane, na tokia kaip puslapi denzys, nr 92 g.gif (puslapio pabaigoje)
Atsakyti
QUOTE(mamukas @ 2004 03 05, 13:31)
Nesamone!!! mes daugeliui klientu dedam franke kriaukles - nieko jos nepurvinos.. puikiai nusivalo... Neapsigaukit, mamos.. Kurios galit sau leist metyt pinigelius ten bei sen - aiksu, nesisud... ir pirkit akmens mases.. Taciau, tikrai niekuo prasciau ir paprastos metalines. Akmens mases - prestiziskai atrodo. Aisku, zymiai lengviau eksploatuot jas.. Daznai plaut nereikia del to, jog jos margos ir paprasciausiai nesimato to purvo wink.gif

Pries kelias dienas isidejom ta franke metaline kriaukle. Jau gailiuosi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astukss: 17 balandžio 2007 - 15:27
QUOTE(pumis @ 2007 04 12, 15:09)
sake bandyti Seniuose gal bus uzsilike,paskutine viltis (taip ir pasake) verysad.gif

"Megos Seniuose " pries pora dienu tikrai buvo tamsiai ruda apvali ekspozicijoj,kaina 532 lt,savo akim maciau,..

QUOTE(Lalaa @ 2007 04 13, 09:40)
mes pirkome tai gelezini, nes jis aukstas, o akmens mases maciau tik zemus  g.gif
tamsesne nei pas mane, na tokia kaip puslapi denzys, nr 92  g.gif (puslapio pabaigoje)

pas mane Denzio kriaukle nr90, kolkas labai patenkinta,name kol negyvenam tai niekas jos nesaugo,dazytojas ir dazuotus teptukus praplauna,bet jai visiskai nieko,
as patenkinta pirkiniu thumbup.gif
Atsakyti