Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas nėštumas - 2

QUOTE(llizza @ 2009 08 04, 19:45)
Mudu su tėtuku lėlytės ir laukiam smile.gif  nestuke.gif

O mes pasiutusį berniuką turėsim, nes taaaaip mane atspardo biggrin.gif spėju, kad ir gimęs toks pat bus biggrin.gif Ar jau galvojat lėlytei vardą? rolleyes.gif mums tai sunkiausiais uždavinys g.gif na, bet lauksim kol gims smile.gif sako, kad kiekvienas gimdamas atsineša savo vardą ax.gif tai žiūrėsim kas tinka iš kelių variantų smile.gif
Atsakyti
pirmiausia balionelis naujokei 4u.gif sveika atvykusi 4u.gif cia visoms dar viskas nauja, ir klausimu manau kiekvienai begalybe. tai dalinsimes ziniom visos smile.gif

as tai pagal daktares nurodymus visa diena gulineju, ilsiuosi vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2lia @ 2009 08 04, 18:53)
O mes pasiutusį berniuką turėsim, nes taaaaip mane atspardo biggrin.gif  spėju, kad ir gimęs toks pat bus biggrin.gif Ar jau galvojat lėlytei vardą? rolleyes.gif

Mes pasitarėnm ir aš nusprendžiau bus Ugnytė blush2.gif biggrin.gif smile.gif cool.gif Bet gal dar pasikeis nuomonė blush2.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(milagrosa @ 2009 08 04, 19:00)
as tai pagal daktares nurodymus visa diena gulineju, ilsiuosi  vacation1.gif

Koks baltas pavydas tamstai apnyko 4u.gif ax.gif blush2.gif Bet nėra ko pavydėt, svarbiausia kad viskas gerai klostytūs smile.gif blush2.gif
Atsakyti
ACIUKAS VISOMS UZ SWEIKINIMUS smile.gif smile.gif 4u.gif
NORECIAU PAGUOSTI llizza KAD JAI DAR REIKAI KANKINTI DARBE doh.gif ,KAI JAUCIU SITAIP NORIS DZIAUGTIS SAWO ZIRNIUKU IR MEGAUTIS nestuke.gif ,BET NIEKO LAIKYKIS.PAMATYSI NET NEPASTEBESI KAIP ISESI I DEKRETA thumbup.gif thumbup.gif
AS TAI DZIAUGIUOSI KIAD DIRBU PAGAL NDIWIDUOLIA WEIKLA IR GALIU KADA NORIU DIRBU,KADA NORIU NE thumbup.gif TAI KAI SUZINOJAU KAD LAUKIUOSI TAI NEDIRBU lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif STRAKALIOJU lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gywenimas grazus @ 2009 08 04, 19:11)
NORECIAU PAGUOSTI llizza KAD JAI DAR REIKAI KANKINTI DARBE doh.gif ,KAI JAUCIU SITAIP NORIS DZIAUGTIS SAWO ZIRNIUKU IR MEGAUTIS  nestuke.gif ,BET NIEKO LAIKYKIS.PAMATYSI NET NEPASTEBESI KAIP ISESI I DEKRETA thumbup.gif  thumbup.gif
AS TAI DZIAUGIUOSI KIAD DIRBU PAGAL NDIWIDUOLIA WEIKLA IR GALIU KADA NORIU DIRBU,KADA NORIU NE thumbup.gif TAI KAI SUZINOJAU KAD LAUKIUOSI TAI NEDIRBU lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif STRAKALIOJU lotuliukas.gif  biggrin.gif

Turint individualią veiklą, galima gauti dekretines? g.gif rolleyes.gif Kažkaip man neįtikėtina g.gif
Atsakyti
QUOTE(llizza @ 2009 08 04, 20:10)
Mes pasitarėnm ir aš nusprendžiau bus Ugnytė blush2.gif  biggrin.gif  smile.gif  cool.gif Bet gal dar pasikeis nuomonė blush2.gif  ax.gif

Gražus vardas wub.gif svarbiausia, kad ne ilgas, neiškraipys visaip rolleyes.gif o, jau kaip ir sakiau, manau, pamatysit savo aukselį ir prikibs vardukas rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2lia @ 2009 08 04, 19:22)
Gražus vardas wub.gif svarbiausia, kad ne ilgas, neiškraipys visaip rolleyes.gif o, jau kaip ir sakiau, manau, pamatysit savo aukselį ir prikibs vardukas  rolleyes.gif  4u.gif

Man jis ir gražus, svarbiausia prie pavardės bus pats tas smile.gif
Atsakyti
llizza ATSAKAU KAD AS DAR NE DEKRETINESE smile.gif MAN DAR TIK PATI PRADZIA,BET SIANDIEN BUWAU SODROJ TAI PAGAL NAUJUS ISTATYMUS KURIE PRIIMTI NUO SAUSIO MEN, TAI TAIP GALIMA BUS GAUTI DEKRETINES,NES JUK SODRAI MOKESCIUS MES WISUS MOKAM.TIK KAD PRASIKANKINAU AS SIANDEIN TOJ SODROJ ,NES APTARNAVIMAS TAI doh.gif doh.gif IR EILES BEGALINES.BET AS SIANDIEN TIK ISIKLAUSINEJAU WISKA KAD KAZKOKI SUPRATIMA TURECIAU AR MAN KAS PRIKLAUSO smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gywenimas grazus @ 2009 08 04, 19:25)
llizza ATSAKAU KAD AS DAR NE DEKRETINESE smile.gif MAN DAR TIK PATI PRADZIA,BET SIANDIEN BUWAU SODROJ TAI PAGAL NAUJUS ISTATYMUS KURIE PRIIMTI NUO SAUSIO MEN, TAI TAIP GALIMA BUS GAUTI DEKRETINES,NES JUK SODRAI MOKESCIUS MES WISUS MOKAM.TIK KAD PRASIKANKINAU AS SIANDEIN TOJ SODROJ ,NES APTARNAVIMAS TAI doh.gif  doh.gif IR EILES BEGALINES.BET AS SIANDIEN TIK ISIKLAUSINEJAU WISKA KAD KAZKOKI SUPRATIMA TURECIAU AR MAN KAS PRIKLAUSO smile.gif

Na dėkui už info mirksiukas.gif , pati esu dirbanti ir dar turiu individualią veiklą, tad reikės pasmalsaut ko galima tikėtis
smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gywenimas grazus @ 2009 08 04, 20:25)
llizza ATSAKAU KAD AS DAR NE DEKRETINESE smile.gif MAN DAR TIK PATI PRADZIA,BET SIANDIEN BUWAU SODROJ TAI PAGAL NAUJUS ISTATYMUS KURIE PRIIMTI NUO SAUSIO MEN, TAI TAIP GALIMA BUS GAUTI DEKRETINES,NES JUK SODRAI MOKESCIUS MES WISUS MOKAM.TIK KAD PRASIKANKINAU AS SIANDEIN TOJ SODROJ ,NES APTARNAVIMAS TAI doh.gif  doh.gif IR EILES BEGALINES.BET AS SIANDIEN TIK ISIKLAUSINEJAU WISKA KAD KAZKOKI SUPRATIMA TURECIAU AR MAN KAS PRIKLAUSO smile.gif

Pritariu, sodroj tvarka tai neduok tu Dieve doh.gif doh.gif apsišarvokit kantrybe, būsimos mamytės, kai eisit tvarkytis dekreto 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2lia @ 2009 08 04, 19:30)
Pritariu, sodroj tvarka tai neduok tu Dieve doh.gif  doh.gif apsišarvokit kantrybe, būsimos mamytės, kai eisit tvarkytis dekreto 4u.gif  4u.gif

Kaži kokių dokumentų reikia, kuomet tvarkais dėl dekretinių? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(llizza @ 2009 08 04, 20:31)
Kaži kokių dokumentų reikia, kuomet tvarkais dėl dekretinių? g.gif  smile.gif

Reikia rožinio biuletenio, kurį išduos gine, prašymų į kokią sąskaitą pervesti pinigėlius ir dėl NPD (yra sodros tinklapyje formos, arba galima užsipildyti nuėjus i sodrą), ir daugiau dar kelių pažymų iš darbovietės smile.gif kokių - jie žinos, o jei ne, tai tegul sodros tinkalpyje ieškosi biggrin.gif čia jau tau nereikia dėl to rūpintis biggrin.gif aš dar turėjau santuokos liudijimą, nes nespėjau pavardės pase pasikeisti blush2.gif
Atsakyti