Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas nėštumas - 2

QUOTE(vai2lia @ 2009 08 04, 19:37)
Reikia rožinio biuletenio, kurį išduos gine, prašymų į kokią sąskaitą pervesti pinigėlius ir dėl NPD (yra sodros tinklapyje formos, arba galima užsipildyti nuėjus i sodrą), ir daugiau dar kelių pažymų iš darbovietės smile.gif  kokių - jie žinos, o jei ne, tai tegul sodros tinkalpyje ieškosi biggrin.gif čia jau tau nereikia dėl to rūpintis biggrin.gif aš dar turėjau santuokos liudijimą, nes nespėjau pavardės pase pasikeisti blush2.gif

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Kaži kokių dokumentų reikia, kuomet tvarkais dėl dekretinių?

NET NEISIWAIZDUOJU KOKIU DOKUMENTU,BET IS SIANDIEN KONSULTACIJOS SODROJ,TAI SUPRATAU KAD JAU KO PAKLAUSI TO NEGAUSI doh.gif doh.gif doh.gif .ISIWAIZDUOKIT MAN SIANDIEN NESUGEBEJO ISAISKINT KOKIUS MOKESCIUS, KIEK PROCENTU NUO PAJAMU IR IKI KADA AS TURIU SUSIMOKET KAD NORINT ISEITI I DEKRETA MAN TEN VISKAS BUTU TWARKINGA.SAKO CIA NE MANO KOMPETENCIJAI,TAI SAKAU PASAKYKIT TAI TADA KIENO,SAKO KREIPKITES PAS SAWO KONSULTANTE ,NES TIPO KIEKWIENAS TURI SAU PRISKIRTA KONSULTANTE,KADANGI ESU REGISTRUOTA ANYKSCIUOSE,TAI TEN IR KREIPTIS blink.gif .O BUWAU KAUNE NES CIA GYWENU doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gywenimas grazus @ 2009 08 04, 20:43)
ISIWAIZDUOKIT MAN SIANDIEN NESUGEBEJO ISAISKINT KOKIUS MOKESCIUS, KIEK PROCENTU NUO PAJAMU IR IKI KADA AS TURIU SUSIMOKET KAD NORINT ISEITI I DEKRETA MAN TEN VISKAS BUTU TWARKINGA.SAKO CIA NE MANO KOMPETENCIJAI,TAI SAKAU PASAKYKIT TAI TADA KIENO,SAKO KREIPKITES PAS SAWO KONSULTANTE ,NES TIPO KIEKWIENAS TURI SAU PRISKIRTA KONSULTANTE,KADANGI ESU REGISTRUOTA ANYKSCIUOSE,TAI TEN IR KREIPTIS blink.gif  .O BUWAU KAUNE NES CIA GYWENU doh.gif

doh.gif doh.gif žiaurios moteriškės ten dirba doh.gif tada, kai mums reikia kuo daugiau ramybės, jos sugeba taip nervus patampyti wacko.gif

llizza, nėra už ką mirksiukas.gif , kad tik padėt galėjau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vai2lia: 04 rugpjūčio 2009 - 18:55
QUOTE(llizza @ 2009 08 04, 18:10)
Mes pasitarėnm ir aš nusprendžiau bus Ugnytė blush2.gif  biggrin.gif  smile.gif  cool.gif Bet gal dar pasikeis nuomonė blush2.gif  ax.gif
Papildyta:
Koks baltas pavydas tamstai apnyko 4u.gif  ax.gif  blush2.gif Bet nėra ko pavydėt, svarbiausia kad viskas gerai klostytūs smile.gif  blush2.gif

aha svarbiausia kad maziukui butu kuo geriau wub.gif

del varduku tai labai grazus wub.gif labai wub.gif pas mus sarase sitas vardas irgi vienas is variantu jei bus dukryte blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2lia @ 2009 08 04, 20:51)
doh.gif  doh.gif žiaurios moteriškės ten dirba doh.gif  tada, kai mums reikia kuo daugiau ramybės, jos sugeba taip nervus patampyti wacko.gif

llizza, nėra už ką mirksiukas.gif , kad tik padėt galėjau 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Vajei, kai pagalvoju, kad man po nepilno mėnesiukos reiks visas tas nesąmones SODROJ iškęst doh.gif

Norėjau paklaust, ar nešiojate merginos diržus palaikomuosius? 4u.gif Man gydytoja liepė, nes buvo šiokių tokių skausmų prasidėję ir šiaip sakė lengviau bus smile.gif Bet aš to diržo kaip nekenčiu blush2.gif Ypač dabar karštom dienom su juo nors pasiusk doh.gif Vaikščiot tai gal ir lengviau su juo, bet sėdėt tai eina sau, juk nenuseginėsiu kaskart sėsdama doh.gif kaip Jums tie diržai? ax.gif

Beje, paskutiniu metu man ant bangos daktariška dešra, ta "šlapiankė" vadinamoji blink.gif Nu noriu aš jos beproto doh.gif Ir kodėl reikia tam organizmui kažkokio š..... iš kiaulių odelių pagaminto doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
o as niekur nedirbu, tai vadinasi jokiu pinigyciu negausiu g.gif nu net pasalpos?
blush2.gif
nesijuokit, kad kazko tikiuosi, bet pirmas nestumas tai nzn kas ir kaip..
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2009 08 04, 21:51)
Vajei, kai pagalvoju, kad man po nepilno mėnesiukos reiks visas tas nesąmones SODROJ iškęst  doh.gif

Norėjau paklaust, ar nešiojate merginos diržus palaikomuosius?  4u.gif Man gydytoja liepė, nes buvo šiokių tokių skausmų prasidėję ir šiaip sakė lengviau bus  smile.gif Bet aš to diržo kaip nekenčiu  blush2.gif Ypač dabar karštom dienom su juo nors pasiusk  doh.gif  Vaikščiot tai gal ir  lengviau su juo, bet sėdėt tai eina sau, juk nenuseginėsiu kaskart sėsdama  doh.gif kaip Jums tie diržai?  ax.gif

Beje, paskutiniu metu man ant bangos daktariška dešra, ta "šlapiankė" vadinamoji  blink.gif Nu noriu aš jos beproto  doh.gif Ir kodėl reikia tam organizmui kažkokio š..... iš kiaulių odelių pagaminto  doh.gif  biggrin.gif

Kantrybės tau Sodroj mirksiukas.gif 4u.gif
Aš to diržo nenešioju ax.gif manau, kad tik bereikalingas pinigų išmetimas blush2.gif dabar vaikštau be problemų, tai nereikia man jo rolleyes.gif praeitą savaitgalį visą dieną Klaipėdoj prasidaviau ir nieko ax.gif nu gal dar prireiks g.gif
O aš dabar vaisiais ir daržovėm gyva rolleyes.gif kaip džiaugiuosi, kad savo džiaugsmelio būtent šiuo laikotarpiu laukiuosi kai galiu valgyti viską iš močiutės daržo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(musiushka @ 2009 08 04, 21:56)
o as niekur nedirbu, tai vadinasi jokiu pinigyciu negausiu g.gif  nu net pasalpos?
blush2.gif

Gausi kai lelytę pagimdysi vienkartinę išmoką apie 1000lt, bijau dabar sumeluoti kiek tiksliai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(musiushka @ 2009 08 04, 20:56)
o as niekur nedirbu, tai vadinasi jokiu pinigyciu negausiu g.gif  nu net pasalpos?
blush2.gif

Bus vienkartine pasalpa gimus kudikiui, kuria gauna visos. Paskui man atrodo galesi kreiptis del soc. pasalpu. Arba skubek isidarbint kurnors smile.gif
O jei esi studente, vel lyg kazko galima tiketis.
Nenoriu klaidint, geriausia nueik i sodra arba paskambink nemokamu numeriu ir manau tikrai atsakys i visus tau rupimus klausimus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2009 08 04, 20:51)
Vajei, kai pagalvoju, kad man po nepilno mėnesiukos reiks visas tas nesąmones SODROJ iškęst  doh.gif

Norėjau paklaust, ar nešiojate merginos diržus palaikomuosius?  4u.gif Man gydytoja liepė, nes buvo šiokių tokių skausmų prasidėję ir šiaip sakė lengviau bus  smile.gif Bet aš to diržo kaip nekenčiu  blush2.gif Ypač dabar karštom dienom su juo nors pasiusk  doh.gif  Vaikščiot tai gal ir  lengviau su juo, bet sėdėt tai eina sau, juk nenuseginėsiu kaskart sėsdama  doh.gif kaip Jums tie diržai?  ax.gif

Beje, paskutiniu metu man ant bangos daktariška dešra, ta "šlapiankė" vadinamoji  blink.gif Nu noriu aš jos beproto  doh.gif Ir kodėl reikia tam organizmui kažkokio š..... iš kiaulių odelių pagaminto  doh.gif  biggrin.gif

Labas rytas visoms smile.gif
as nesioju prilaikancias kelnaites, su jom lb patogu ir be to gerai nesioti, nes pilva prilaiko ir mazesne tikimybe atsirasti strijoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(totti @ 2009 08 05, 07:52)
as nesioju prilaikancias kelnaites, su jom lb patogu ir be to gerai nesioti, nes pilva prilaiko ir mazesne tikimybe atsirasti strijoms smile.gif

Mano draugei tas dirzas padejo kai pradejo skaudeti kojas ir sake uzsidejau ir praejo visas koju skausmas. Na gal kuriai ir pravers, dar mes mazi, tai kol kas gerai ax.gif

Matau Ugne cia einamas vardas ax.gif mes su vyru nesitardami as toki varda pagalvojau ir paklausiau jo emaile apie kokius vardus galvoja (nes jis dabar uzsienyje), tai jo vienas is variantu buvo sitas biggrin.gif tai ir juokiaus kad vienodai galvojam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(totti @ 2009 08 05, 08:52)

Labas rytas 4u.gif
Norejau paklausti mazdaug nuo kada rekomenduojama pradeti tuos dirzus ar kelnaites nesioti?
Vardas Ugne tai labai tinka jei mazyle judri, nenustykstanti vietoje thumbup.gif
Man dar grazus vardas mergaitei Lėja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva 87 @ 2009 08 05, 09:07)
Labas rytas  4u.gif
Norejau paklausti mazdaug nuo kada rekomenduojama pradeti tuos dirzus ar kelnaites nesioti?
Vardas Ugne tai labai tinka jei mazyle judri, nenustykstanti vietoje  thumbup.gif
Man dar grazus vardas mergaitei Lėja  rolleyes.gif

mano vyras tai nori lietuvisko vardo dar jis turi Rasa, Ramune, bet pavarde is R raides bus tai sakau nu gal bus per daug R smile.gif bet dar kai turi pazystamu zmoniu su tais vardais ir nelabai geri atsiminimai, tai ir nesinori man pavadinti ax.gif nors nezino ko laukiam tik siaip samprotaujam biggrin.gif Dar man grazus vardas Saule, bet kad daug pazystamu aplink pavadine jau taip smile.gif
Atsakyti