Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas nėštumas - 2

QUOTE(Apelsinka @ 2009 08 05, 10:27)
mano vyras tai nori lietuvisko vardo dar jis turi Rasa, Ramune, bet pavarde is R raides bus tai sakau nu gal bus per daug R smile.gif bet dar kai turi pazystamu zmoniu su tais vardais ir nelabai geri atsiminimai, tai ir nesinori man pavadinti  ax.gif nors nezino ko laukiam tik siaip samprotaujam  biggrin.gif Dar man grazus vardas Saule, bet kad daug pazystamu aplink pavadine jau taip  smile.gif

As irgi manau kad geriau jog vardo ir pavardes pirmos raides nebutu vienodos, taciau vardas ir pavarde turi skambeti tarpusavyje ax.gif
Mes taip pat dar nezinom ko laukiam, bet kazkodel mastom apie vardus mergaitei, ziuriu kaip ir dauguma cia biggrin.gif o kaip su berniuku vardais? Kokie jums grazus?
Atsakyti
QUOTE(Ieva 87 @ 2009 08 05, 09:40)
As irgi manau kad geriau jog vardo ir pavardes pirmos raides nebutu vienodos, taciau vardas ir pavarde turi skambeti tarpusavyje  ax.gif
Mes taip pat dar nezinom ko laukiam, bet kazkodel mastom apie vardus mergaitei, ziuriu kaip ir dauguma cia  biggrin.gif o kaip su berniuku vardais? Kokie jums grazus?

Kol kas pas mumis tik Ugnius is berniuku smile.gif ir Ugnius as pirmiau sugalvojau berniukui, paskui tik galvoju jei mergaite tai Ugne grazus :)Juokiames kad berniukams ikvepimo mums nera lotuliukas.gif
Atsakyti
LABAS RYTAS MERGAITES 4u.gif biggrin.gif biggrin.gif
O KAIP JUMS BERNIUKU VARDAI PVZ. GABRIELIUS ARBA KAJUS smile.gif smile.gif DAR NOJUS smile.gif ??
MES IRGI KAIP CIA DAUGUMA ESANCIU KAZKAIP GALWOJAM APIE MERGAITE lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsinka @ 2009 08 05, 11:01)
Kol kas pas mumis tik Ugnius is berniuku smile.gif ir Ugnius as pirmiau sugalvojau berniukui, paskui tik galvoju jei mergaite tai Ugne grazus :)Juokiames kad berniukams ikvepimo mums nera  lotuliukas.gif

Pas mus štilis su berniuku vardais biggrin.gif nieko nesugalvojam, nors dar laabai ir negalvojam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva 87 @ 2009 08 05, 09:13)
Pas mus štilis su berniuku vardais  biggrin.gif  nieko nesugalvojam, nors dar laabai ir negalvojam  ax.gif

LABAI GRAZUS MAN UGNIUS 4u.gif 4u.gif smile.gif
O SAKYKIT GAL CIA NE I TEMA BET NOREJAU PAKLAUSTI NUO KADA IR KOKIUS KREMUKUS NAUDOJAT KAD NEBUTU STRIJU?NE ISIWAIZDUOJU KAD REIKAI PRADETI KUO ANKSCIAU g.gif
Atsakyti
mes su vyru gincijames tik del vieno vardo...kuris man labai patinka o jis rekia tada jau geriau Desdemona negu toki koki tu sugalvojai- as noriu kad jei bus dukryte butu SMILTE
tai sutarem kad dukryte bus Gabija o sunus Lukas..del siu vardu tai nesipesam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gywenimas grazus @ 2009 08 05, 11:18)
LABAI GRAZUS MAN UGNIUS 4u.gif  4u.gif  smile.gif
O SAKYKIT GAL CIA NE I TEMA BET NOREJAU PAKLAUSTI NUO KADA IR KOKIUS KREMUKUS NAUDOJAT KAD NEBUTU STRIJU?NE ISIWAIZDUOJU KAD REIKAI PRADETI KUO ANKSCIAU g.gif

Labas rytas, mirksiukas.gif
per anksti tikrai nebus pradėti tepliotis 4u.gif o va kokį teptis tai didelis pasirinkimas doh.gif ir nežinai kas geras, o kas ne g.gif man ginė patarė sėmenų aliejų tepti ax.gif kvapas ne iš maloniausių, bet kol kas pilvukas ir visa kita dar gražūs thumbup.gif
Atsakyti
hehe jau ziuriu, kad apie vardus galvojate, mes kolkas apie tai negalvojame vadiname musu zirniuka maziuku ar mergaite ar berniukas nezinia, bet pagal skaiciavimus, kurie sako 99 proc. teisus tai turetu buti dukruze, bet ehhh palauksim ir pamatysim gal likus menesiui kokiam ir sugalvosim
Atsakyti
QUOTE(vai2lia @ 2009 08 05, 12:27)
Labas rytas,  mirksiukas.gif
per anksti tikrai nebus pradėti tepliotis  4u.gif  o va kokį teptis tai didelis pasirinkimas  doh.gif ir nežinai kas geras, o kas ne  g.gif man ginė patarė sėmenų aliejų tepti ax.gif  kvapas ne iš maloniausių, bet kol kas pilvukas ir visa kita dar gražūs  thumbup.gif

O kur yra pirkti semenu aliejaus?
Atsakyti
QUOTE(musiushka @ 2009 08 04, 20:56)
o as niekur nedirbu, tai vadinasi jokiu pinigyciu negausiu g.gif  nu net pasalpos?
blush2.gif
nesijuokit, kad kazko tikiuosi, bet pirmas nestumas tai nzn kas ir kaip..

Jeigu esi studentė dieninio skyriaus gausi kažkiek, nepamenu tiksliai blush2.gif Dar gausi vienkartinę išmoką 1430 lt bei + 97 lt kiekvieną mėn. mirksiukas.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva 87 @ 2009 08 05, 12:36)
O kur yra pirkti semenu aliejaus?

Maximoj prie alieju blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites.. siandien teip susinervinau, kad galvoju jums pasiguosiu ir patarimo paklausiu..
Buvau pas savo poliklinikos gine - nunesiau ivertinti ultragarso tyrimus.. „hmm 6 savaites, o vaisiaus nesimato, tik gemaline puslyte... negerai negerai.. reiktu pasvarstyti apie persileidima..“
Sustresavau..pasiskambinau savo pazistamoms ginems, sako nesnervuok cia da tikrai kokias pora savaiciu palaukti reikia..
Noriu keisti gine, tai va cia ir klausimas, ar butinai as turiu lankytis savo poliklinikoje, ar galiu tarkim klinikose? Ir ar ten kaip privaciai kiekviena karta reikes moketi? Arba mažylyje? Apsvieskit mergaites aa? doh.gif
Atsakyti