Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas nėštumas - 2

QUOTE(vai2lia @ 2009 08 05, 10:27)
Labas rytas,  mirksiukas.gif
per anksti tikrai nebus pradėti tepliotis  4u.gif  o va kokį teptis tai didelis pasirinkimas  doh.gif ir nežinai kas geras, o kas ne  g.gif man ginė patarė sėmenų aliejų tepti ax.gif  kvapas ne iš maloniausių, bet kol kas pilvukas ir visa kita dar gražūs  thumbup.gif

ACIU UZ PATARIMA 4u.gif 4u.gif smile.gif BANDYSIU IR AS EITI IESKOTI TO SEMENU ALIEJUKO IR TEPLIOT PILWELI lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linciulis @ 2009 08 05, 11:57)
Sveikos mergaites.. siandien teip susinervinau, kad galvoju jums pasiguosiu ir patarimo paklausiu..
Buvau pas savo poliklinikos gine - nunesiau ivertinti ultragarso tyrimus.. „hmm 6 savaites, o vaisiaus nesimato, tik gemaline puslyte... negerai negerai.. reiktu pasvarstyti apie persileidima..“
Sustresavau..pasiskambinau savo pazistamoms ginems, sako nesnervuok cia da tikrai kokias pora savaiciu palaukti reikia..
Noriu keisti gine, tai va cia ir klausimas, ar butinai as turiu lankytis savo poliklinikoje, ar galiu tarkim klinikose? Ir ar ten kaip privaciai kiekviena karta reikes moketi? Arba mažylyje? Apsvieskit mergaites aa?  doh.gif

Na kadangi man nepatiko ginė, tai mane prižiūri šeimos gydytoja blush2.gif ax.gif
Atsakyti
AS IR NELABAI TURIU SUPRATIMO APIE TAS GINES,NES BUWAU PIRMADIENI PAS GINE,TAI MAN NIEKAS NEPASAKE KAD REIKAI PRISIGERTI WANDENS DAUG blink.gif O AS WISTA TAI PATI NESUPRANTU,ISKUR GALIU ZINOTI JUK PIRMA KART LAUKIUOSI smile.gif ,TAI TEN NERA TO VADINAMO ''LEKTUWELIO'' TIK PER EKOSCHOPA PAZIUREJO IR SAKO NIEKO NESIMATO,TAI LIEPE ATEITI PO DWIEJU DIENU,TAI YRA RYT.LABAI LAUKIU BET IR BIJAU verysad.gif TAI GAL IR RYT NEMATYS.PAGAL MANO PASKAICIAWIMUS MAN TURETU BUTI 6 SAV. KAZKUR.
Atsakyti
QUOTE(gywenimas grazus @ 2009 08 05, 13:00)
ACIU UZ PATARIMA 4u.gif  4u.gif  smile.gif BANDYSIU IR AS EITI IESKOTI TO SEMENU ALIEJUKO IR TEPLIOT PILWELI lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aš tepu nuo kaklo iki keliu, nes gali ir ant šlaunų ar sėdmenų strijų atsirasti mirksiukas.gif mano ginė nepripažįsta tų visų reklamuojamų, sakė su tuo aliejum ir pigu ir gerai drėkina odą ir daro ją elastingą thumbup.gif na, bet jei oda linkusi turėti strijų, tai jaučiu nepadės net patys įmantriausi kremai ar sėmenų aliejai schmoll.gif
Tiesa, jei bandysi sėmenų aliejų tai patariu susirasti kokį nereikalingą chalatą ir pabūti su juo kol aliejus susigers, nes jis šiek tiek dažo viską geltonai doh.gif doh.gif
Atsakyti
TAI TADA TAIP IR PADARYSIU smile.gif KOL SUSIGERS SU CHALATU PABUSIU smile.gif NA NORS IR NEPADES NUO STRIJU,TAI BENT JAU ODA SUDREKINSIU,NES ZIAURIAI SAUSA doh.gif IR PRITARIU KAD NEREIKIA BEREIKALINGAI LEIDZIOTI PINIGELIU ANT TU BRANGIU KREMUKU,JEI GALIMA PIGESNIU PRIEMONIU RASTI smile.gif thumbup.gif
JUK IR TAIP MUMS ATEITY REIKES TU PINIGELIU SAWO MAZYLIAMS DAUG biggrin.gif
GERIAU PATAUPYTI thumbup.gif
Atsakyti
Del giniu, tai jus galite pacios pasirinkti kur eiti ir nebutinai poliklinikoje. galite eiti ir kitoje poliklinikoje ir turesi tokias pacias salygas kaip ir savoje poliklinikoje. O del tvarkos ko ten reikia ar nereikia, tai kai pirma karta laukies, tai nebijokit ir klauskit. Jei bumbes tai pasakykit, kad kai antra karta lauksiuos, tai zinosiu, o dabar nezinau ir nesinervuokit smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Man buvo 7 savaites ir gine sake jo yra vaikas maiselyje gyvas. Taip kad nesinervuokit, nes kita kokia kvaisa net negalvoja ka sako mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apelsinka: 05 rugpjūčio 2009 - 11:41
QUOTE(gywenimas grazus @ 2009 08 05, 12:10)
AS IR NELABAI TURIU SUPRATIMO APIE TAS GINES,NES BUWAU PIRMADIENI PAS GINE,TAI MAN NIEKAS NEPASAKE KAD REIKAI PRISIGERTI WANDENS DAUG blink.gif O AS WISTA TAI PATI NESUPRANTU,ISKUR GALIU ZINOTI JUK PIRMA KART LAUKIUOSI smile.gif ,TAI TEN NERA TO VADINAMO ''LEKTUWELIO'' TIK PER EKOSCHOPA PAZIUREJO IR SAKO NIEKO NESIMATO,TAI LIEPE ATEITI PO DWIEJU DIENU,TAI YRA RYT.LABAI LAUKIU BET IR BIJAU  verysad.gif  TAI GAL IR RYT NEMATYS.PAGAL MANO PASKAICIAWIMUS MAN TURETU BUTI 6 SAV. KAZKUR.

Siaip tai esant tokiam mazam nestumui turetu daryti echo is vidaus (ikisa kameryte i maksti), tai tokiu atveju nereikia buti prisigerus vandens, nes pilna slapimo pusle kaip tik vaizda uzstoja. Bet matyt poliklinikoje tokio neturi, tai ziures per virsu. man kai patvirtino nestuma, tai buvo 5-6 sav., ant "lektuvelio" lipau, nes jos ir ciupinedamos gali pasakyti ar laukiesi, ar vietoje pastojimas (bent jau man ziurejo). As pasitvirtinti nestuma ejau privaciai.
Siaip vaiksciojau ir privaciai, ir i poliklinika. Kadangi poliklinikoje gine dekreta man nustate 10 dienu veliau ir niekaip as jai neirodziau, kad ji blogai apskaiciavo, tai mano privati gine sutvarke viska, tad toje pacioje poliklinikoje buvau perrasyta pas kita gine (mokama). Reikedavo moketi uz vizita ir echo, bet visi tyrimai budavo nemokami. Mokejau tik kai Sorpo dariausi toksoplazmozes tyrima ir tyrima del B grupes streptokoko. o kad prirasiau biggrin.gif
Va, o man paciai iki gimdymo liko 5 dienos 4u.gif Tai jau veliau apie gimdyma savo patirti parasysiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuzikas83: 05 rugpjūčio 2009 - 11:55
QUOTE(vai2lia @ 2009 08 05, 12:54)
Maximoj prie alieju  blush2.gif

Tai cia maistui ruosti vartojamas aliejus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuzikas83 @ 2009 08 05, 12:53)
Siaip tai esant tokiam mazam nestumui turetu daryti echo is vidaus (ikisa kameryte i maksti), tai tokiu atveju nereikia buti prisigerus vandens, nes pilna slapimo pusle kaip tik vaizda uzstoja. Bet matyt poliklinikoje tokio neturi, tai ziures per virsu. man kai patvirtino nestuma, tai buvo 5-6 sav., ant "lektuvelio" lipau, nes jos ir ciupinedamos gali pasakyti ar laukiesi, ar vietoje pastojimas (bent jau man ziurejo). As pasitvirtinti nestuma ejau privaciai.
Siaip vaiksciojau ir privaciai, ir i poliklinika. Kadangi poliklinikoje gine dekreta man nustate 10 dienu veliau ir niekaip as jai neirodziau, kad ji blogai apskaiciavo, tai mano privati gine sutvarke viska, tad toje pacioje poliklinikoje buvau perrasyta pas kita gine (mokama). Reikedavo moketi uz vizita ir echo, bet visi tyrimai budavo nemokami. Mokejau tik kai Sorpo dariausi toksoplazmozes tyrima ir tyrima del B grupes streptokoko. o kad prirasiau biggrin.gif
Va, o man paciai iki gimdymo liko 5 dienos 4u.gif Tai jau veliau apie gimdyma savo patirti parasysiu ax.gif

Visokeriopos tau sekmes ir sveiko pupulio 4u.gif
Atsakyti
Tuzikas83 laikom uz tave kumstukus kad jums su lelium viskas gerai butu 4u.gif lengvo atejimo i pasauli linkiu mamytei ir maziukui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2lia @ 2009 08 05, 10:10)
aš tepu nuo kaklo iki keliu, nes gali ir ant šlaunų ar sėdmenų strijų atsirasti 

as radau aliejuka kuris vadinasi man regis "baby care" ir ant jo grazi nescia moteris su dideliu pilvuzu smile.gif tas aliejukas man skaniai kvepia, maloniai geriasi i kuna ir nebuvo brangus... tai manau nebus blogai blush2.gif o radau ji Droge.
Atsakyti
Man kai ppirmą kartą echo darė, tai dar nebuvo šešių savaičių, pamenu neėjau visa vandens pripliumpinus, nes man ne kartą jau yra buvęs darytas ir žinojau, kad riekia prigert, o man ir sako, kad nieko nereikėjo gerti, kai vaisių žiūri tai nebūtina doh.gif ax.gif Pasirodo kiekvienoj įst ax.gif igosj skirtingi reikalavimai g.gif

Aš kol kas jokių specialių kremų nenaudoju pilvui, tepu su losjonu paprastu kūno, tik kai būna sausesnė oda paimu vazeliną natūralu, kurį užtepu ant drėgno pilvo, pamasažuoju, toks švelnus ir minkštas tada būna smile.gif Tai net nežinau, gal ir ateity su vazelinu tepliosiu, atrodo drėkina neblogai bigsmile.gif Dabar va Mary Kay turiu su bičių vašku, tai labai man patinka thumbup.gif Nes vis tik tikiu, kad jei lemta genetiškai, tai atsiras tų strijų tepliok netepliojęs verysad.gif

Žinokit merginos kaip aš šiandien puikiai apsiprekinau biggrin.gif Baisi man prpblema su drabužiais, išvaikščiojau visas parduotuves Mother care, Bimbo ir t.t. , kurios drabužius nėščioms pardavinėja ir nors pasiusk, nei vienų kelnių neprisimatuoju doh.gif Visos tokie parašiutai, lyg smulkesnė moteris lauktis negali doh.gif Būčiau nežinau kokią kainą mokėjus, kad tik ką nors tinkamo radus, nes ruduo artėja, nuogu užpakaliu gi nevaikščiosiu blush2.gif , o čia XS dydžiai ir tie per dideli, pardavėjos aiškina, kad taip jau yra su tais nėščių drabužiai, jie padidinti gaminami kažkokie doh.gif Tai va, ir pateko pas mane telefoniukas tokių moteriškių, kurios iš Vokietijos siunčiasi dėvėtus drabužius nėščių ir pardavinėja namuose, tai nuvažiavau šiandi ir pagaliau apsiprekinau, už 100 Lt nusipirkau džinsus, kelnes ir tris bliuskeles dar pačiupau. Jos šiuo metu jau išsiparduoda, nes daugiau tuo neužsiiminės, tai labai nuleidusios kainas- kelnės po dvidešmt penkis litus, bliuskelės po penkiolika bigsmile.gif Būtinai nuvažiuokit merginos apsiprekint 4u.gif Aš va į skalbimo mašiną sumečiau, bus man švarūs drabužiukai ir tikrai nenudėvėti labai ax.gif Jei kuriai įdomu, tai parašykit į žinutę, duosiu mobilų telefoną, nes reikia susikambint ir susitart, kad namie būtų, kai važiuosit 4u.gif

Atsakyti