Man kai ppirmą kartą echo darė, tai dar nebuvo šešių savaičių, pamenu neėjau visa vandens pripliumpinus, nes man ne kartą jau yra buvęs darytas ir žinojau, kad riekia prigert, o man ir sako, kad nieko nereikėjo gerti, kai vaisių žiūri tai nebūtina

Pasirodo kiekvienoj įst

igosj skirtingi reikalavimai
Aš kol kas jokių specialių kremų nenaudoju pilvui, tepu su losjonu paprastu kūno, tik kai būna sausesnė oda paimu vazeliną natūralu, kurį užtepu ant drėgno pilvo, pamasažuoju, toks švelnus ir minkštas tada būna

Tai net nežinau, gal ir ateity su vazelinu tepliosiu, atrodo drėkina neblogai

Dabar va Mary Kay turiu su bičių vašku, tai labai man patinka

Nes vis tik tikiu, kad jei lemta genetiškai, tai atsiras tų strijų tepliok netepliojęs
Žinokit merginos kaip aš šiandien puikiai apsiprekinau

Baisi man prpblema su drabužiais, išvaikščiojau visas parduotuves Mother care, Bimbo ir t.t. , kurios drabužius nėščioms pardavinėja ir nors pasiusk, nei vienų kelnių neprisimatuoju

Visos tokie parašiutai, lyg smulkesnė moteris lauktis negali

Būčiau nežinau kokią kainą mokėjus, kad tik ką nors tinkamo radus, nes ruduo artėja, nuogu užpakaliu gi nevaikščiosiu

, o čia XS dydžiai ir tie per dideli, pardavėjos aiškina, kad taip jau yra su tais nėščių drabužiai, jie padidinti gaminami kažkokie

Tai va, ir pateko pas mane telefoniukas tokių moteriškių, kurios iš Vokietijos siunčiasi dėvėtus drabužius nėščių ir pardavinėja namuose, tai nuvažiavau šiandi ir pagaliau apsiprekinau, už 100 Lt nusipirkau džinsus, kelnes ir tris bliuskeles dar pačiupau. Jos šiuo metu jau išsiparduoda, nes daugiau tuo neužsiiminės, tai labai nuleidusios kainas- kelnės po dvidešmt penkis litus, bliuskelės po penkiolika

Būtinai nuvažiuokit merginos apsiprekint

Aš va į skalbimo mašiną sumečiau, bus man švarūs drabužiukai ir tikrai nenudėvėti labai

Jei kuriai įdomu, tai parašykit į žinutę, duosiu mobilų telefoną, nes reikia susikambint ir susitart, kad namie būtų, kai važiuosit