Įkraunama...
Įkraunama...

Koks geriausias amžiaus skirtumas tarp vaikų???

QUOTE(inko @ 2007 09 08, 23:54)
O tarp mano vaiku 2.2m skirtumas ir as visai nesigailiu tiesa sakant as pati taip norejau , aisku be pestiniu neapseinam bet dazniausiai vienas be kito negali pabuti ir minutes. abu kaip sulipe vaiksto. mirksiukas.gif

Manau,kad kiekvienas metų skirtumas turi savo privalumų ir trūkumų.Labai smagu tavo vaikams bus kartu augti,o manajai draugų reikės ieškoti kieme. ax.gif
Atsakyti
Na as tik viena kol kas turiu, bet kito noreciau po kokiu 3-4metu, nes tas dar maziukas smile.gif Aisku suplanuoti visko negaliu, nezinia,kaip gali but tongue.gif
O vat trecia leliu tada jau po geros pertraukeles, kai tie du paaugs.
Atsakyti
Tarp mano vaikuciu 4m skirtumas. Idomu, ar jiems bus bendru reikalu... tikiuosi, kad taip:) Kartais pagalvoju, kad antram anksciau galejom ryztis, tai jau abu zaistu smagiai. Bet kita vertusm jei butu pametinukai, vargu ar buciau galejus taip megautis mazojo auginimu kaip dabar 4u.gif
Atsakyti
7metai skirtumas.bet tai jauciais labai.vienas 8,kitas tik metu.
Atsakyti
Mano vyriausiąjai 10m,vidurinėliui 5 m,o mažiukei 1-eri wub.gif Kol kas tai labai gražiai visi draugauja(nu,kartais didieji pasimuša blush2.gif ,bet labai retai bigsmile.gif ).Vyresnioji irgi kol kas dar su mažiuke nori būt,bet kažkaip įtariu,kad greit pradės rūpėt kiti dalykai biggrin.gif Žodžiu,kol kas džiaugiuos gražiais trijulės santykiais wub.gif Todėl man ,mūsiškių vaikų metų skirtumas geriausias tongue.gif
O šiaip turbūt kiekvienai yra skirtingai,juk kažkas labai pametinukus planuoja mirksiukas.gif Nors asmeniškai pati,nenorėčiau tongue.gif
Atsakyti
mno didziajai 13 metu,vidurineliui 9,o dabar turim pagranduka,beveik pusmetinuka wub.gif beje man 32m.berniukas laaabai lipsniai wub.gif bendrauja su mazuoju, o va,sese,tai tokia saltesnes ,ne tas rupi ,paauglyste prasidejo doh.gif
Atsakyti
Tarp manes su broliu yra 14metu skirtumas. Esame geriausi draugai! bigsmile.gif As ji auginau kartu su tevais, auklejau ir t.t. Buvau jam kaip antra mama, dabar ji 3klasej, del visu iskylanciu problemu jis skambina man, tevai mano siek tiek senoviniu paziuru zmones, todel nelabai ji supranta, o jam kartais tereikia kazkam issipasakoti. Pati turiu dukryte, kuriai jau beveik metukai, ji jam kaip jaunesnioji sesuo ir as matau kad jis ja nelabai megsta, kadangi buvo priprates prie to, kad yra seimos pagrandukas, visi myli, glosto, viska perka, o dabar yra mano dukra visu numyleta, net ir tai jis man pats pasake. Taciau kai reikia su ja pazaidzia, jai duoda savo zaislus. Buna, kad tikrai graziai bandrauja.
Tad mano nuomone yra tokia, kad tarp vaiku turi buti arba labai mazas, arba labai didelis metu skirtumas.
Kolkas antro vaikiuko neplanuojame, bet ne viena mano pazystam sake, kad labai gerai yra kai pirmasis pradeda eiti i pirmaja klase, o antrasis buna tik gimes. Pirmokui visada yra reikalinga pagalba namuose, kai tik jis gryzta is mokyklos o jei tuo tarpu namuose buna mama, manau tai yra labai gerai netik vaikui, bet mamai.
Atsakyti
tarp mano bernu skirtumas beveik 6 metai. kadangi bernai , tai turi bendru interesu. tarp manes ir brolio skirtumas 8 metai, tai toks ispudis, kad trukdziau jam gyvent savo gyvenima.
privalumas man toks , kad galiu pabendraut su paaugliu vienaip, bendravimas tikrai labai idomus, o su maziuku gali pakalbet kaip su maziuku, pamyluot, pabuciuot.
nors galiu pastebet, kad maziukas tos vaikystes kaip ir nemates , nes brolis jam kaip viespats dievas, domisi tais paciais dalykais, del to jau sesiametis zino visas roko grupes, pripazista tik "kieta" muzika. kai kiti jo amziaus trimeciai klause vaikiskas pasakaites , jis ziurejo hari poteri, nes gi broliui patiko... biggrin.gif
Atsakyti
labukas mamytes 4u.gif
Atsakyti
Pirmi du vaikučiai buvo pametinukai, tai atrodė, kad geriau būti jau negali: visalaik kartu - arba žaidė arba pešėsi biggrin.gif , bet užsiėmimą visada turėjo. O trečioji jau po ilgėlesnio tarpo, bet ir vėl labai gerai: namie daug auklių thumbup.gif , mažiulę viresni labai myli, kartu žaidžia thumbup.gif . Žodžiu, mano nuomone visoks amžiaus skirtumas yra labai gerai biggrin.gif , o kuo vaikų daugiau - tuo geriau rolleyes.gif
Atsakyti
tarp musu vaiku amziaus skirtumas 6 metai,bet nieko ,sunus labai myli sese 4u.gif
Atsakyti
Pas mus skirtumas 9 metai, is pradziu labai bijojau, kad nebus bendros kalbos, bet dabar labai patenkinta 4u.gif Mano bernas tapo ramesnis ir svelnesnis wub.gif
Atsakyti