Tarp manes su broliu yra 14metu skirtumas. Esame geriausi draugai!

As ji auginau kartu su tevais, auklejau ir t.t. Buvau jam kaip antra mama, dabar ji 3klasej, del visu iskylanciu problemu jis skambina man, tevai mano siek tiek senoviniu paziuru zmones, todel nelabai ji supranta, o jam kartais tereikia kazkam issipasakoti. Pati turiu dukryte, kuriai jau beveik metukai, ji jam kaip jaunesnioji sesuo ir as matau kad jis ja nelabai megsta, kadangi buvo priprates prie to, kad yra seimos pagrandukas, visi myli, glosto, viska perka, o dabar yra mano dukra visu numyleta, net ir tai jis man pats pasake. Taciau kai reikia su ja pazaidzia, jai duoda savo zaislus. Buna, kad tikrai graziai bandrauja.
Tad mano nuomone yra tokia, kad tarp vaiku turi buti arba labai mazas, arba labai didelis metu skirtumas.
Kolkas antro vaikiuko neplanuojame, bet ne viena mano pazystam sake, kad labai gerai yra kai pirmasis pradeda eiti i pirmaja klase, o antrasis buna tik gimes. Pirmokui visada yra reikalinga pagalba namuose, kai tik jis gryzta is mokyklos o jei tuo tarpu namuose buna mama, manau tai yra labai gerai netik vaikui, bet mamai.