Įkraunama...
Įkraunama...

l.d. "Mažylis"

QUOTE(Valiona @ 2007 12 18, 16:04)
Mano mažei dar tik 1,3 mėn., kaži ar ją jau priimtų į lopšiuką šitame darželyje? g.gif

Dar turbūt nelabai. Aš irgi norėjau truputį anksčiau,tai man pasiūlė pasidomėti kai dukrytei bus 1,6 mėn. Bet aš pati persigalvojau ir pradėjom lankyt 2 metų smile.gif .
Atsakyti
siaip vaikai registruojami kitiems metams nuo sausio 10.
Atsakyti
QUOTE(Egloshke @ 2007 08 21, 16:45)
Man kaip tik atrodo, jog svarbiau auklėtojos, o ne plastikiniai langai ar nauja sporto salė. Ir jei auklėtojos nepatenkintos ar pastoviai konfliktuoja su vedėja, tai jų nuotaikos vaikams atsiliepia.

Sorry, bet nesamone parasei. Pirma - darzelio aplinka labai svarbu. Vis del to ten vaikas praleidzia net daugiau laiko nei namie. Taigi - tvarkingos ir siltos grupes, geri zaislai, sutvarkyta santechnika, kokybiskas ir skanus maistas ar pan. manau YRA LABAI SVARBU! be to, jei langai kaiuri ir pro juos pucia vejas, vaikai dazniau persala ir suserga. Ar, manai, ne? kazkaip siais metais, kai grupes pasidare DAUG siltesnes mano dukryte dar nesisnargliavo. Vel gi, sporto sale yra SUPER! Vaikams papildoma galimybe aktyviai pajudeti, grupese gi nepalakstysi, o oras pas mus LT ... i lauka ne kiekviena diena irgi eina. Jau nekalbu apie gera maista...
Antra: aukletoju nepasitenkinimas- nieko naujo. Iprastas vadybos reiskinys. VISADA kai keiciasi seni vadovai (ypac pensininkes, kurios "pradirbo" nuo sovietiniu laiku 30 metu ir nieko nenuveike, nieko nereikalavo), darbuotojai buna nepatenkinti!!! Nes keiciasi reikalavimai, iprasta tvarka, liepia daugiau dirbti, griezciau priziuri ar pan. Nu ir kas??? Paprastai visi susitaiko su naujom darbo salygom. O klientai nuo siu situaciju isluosia, nes aptarnavimas pagereja.
Mes irgi islosem ir musu vaikuciai smile.gif Be to, niekas nesako kad buvo kazkokie dideli konfliktai. Visos aukletojos dirba ir toliau jau 2 metus. Tiesiog jautesi permainos. I geraja puse mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Valiona @ 2007 12 18, 15:04)
Mano mažei dar tik 1,3 mėn., kaži ar ją jau priimtų į lopšiuką šitame darželyje? g.gif

Na mano mažius prdėjo lankyti šitą darželį būtrnt tokio amžiaus ir priėmė be jokių problemų. Mes labai juo patenkinti.
Atsakyti
Mano sūnus lankom šita darželį, labai esam patenkinti. Tikrai darželis geras, ir maitinimas ir vaiku užimtumas. Ir auklėtoja labai gera. Turim su kuo palyginti tai darželis mano nuomone tikrai geras. thumbup.gif Tiesa pamiršau pasakyti, kad priėmė be jokių problemų.
Atsakyti
Sveiki,
Mano mazius irgi lanko si darzeli. Siaip esame patenkinti, ir vaikucius lavina pakankamai (dainuoja, piesia), tik va visa beda, kad maniskis daug serga, tris dienas i darzeli ir paskui menesi namie verysad.gif Kadangi mes lopselinokai, tai uzkliudavo tik vienas dalykas, kad dauguma vaikuciu nelabai moka valgyt dar patys, tai kiek sugeba tiek ir pavalgo..., auklytes ne visada padeda susignaibyt. Bet siaip tai tikrai puikus darzelis biggrin.gif
Atsakyti
Mano mažoji nuo rudens iš lopšelio eis daržiuką. Gal kuri mamytė gali ką nors pasakyti kokios ten auklėtojos? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Negi nėra mamyčių kurių vaikučiai lanko darželio grupes verysad.gif ?
Atsakyti
Darželio logopedė įdėjo raštą su prašymu atsinešti vand.peroksidą ,salicilio spiritą,binto , vatos ,guminių antpirščių...Man skamba visai nemaloniai -o kam to reikia,ką mano dukriukui darys ? Dukrytei 3 metai ,kiša liežuviuką kai kalba ,tai lankomės pas logopedę..
Atsakyti
QUOTE(Dew23 @ 2008 03 29, 19:03)
Darželio logopedė įdėjo raštą su prašymu atsinešti vand.peroksidą  ,salicilio spiritą,binto , vatos ,guminių antpirščių...Man skamba visai nemaloniai -o kam to reikia,ką mano dukriukui darys ? Dukrytei 3 metai ,kiša liežuviuką kai kalba ,tai lankomės pas logopedę..

Ir įdomu ką ten darė jūsų dukrytei logopedė? Maniškė irgi turi problemų su kalba,taip pat reikės logopedės pagalbos verysad.gif
Atsakyti
Su šiaudeliais pučia- daugiau neišsiaiškinau.. Maniškė dar neperdaugiausia aiškina smile.gif O kokioje jūs grupėje ?
Atsakyti
QUOTE(Dew23 @ 2008 03 31, 17:29)
Su šiaudeliais pučia- daugiau neišsiaiškinau.. Maniškė dar neperdaugiausia aiškina smile.gif O kokioje jūs grupėje ?

Maniškė lanko lopšelį - " Saulučių" grupę smile.gif
Atsakyti