po daugybes metu negalavimu, ir ligos neradimo, dabar zinau jos pavadinima-tai
sistemine raudonoji vilklige] ilga, klastinga ir visus organus pazeidusi liga. Kai prisimenu tai jau 15 metu mane lydi jos pozymiai, tik nieks niekad nerado tos ligos, vis sakydavo, kad ligu ieskau , kad per jauna sirgti ir taip toliau. Vis apsiremontuodavau ir vel kuri laika tempdavau, bet dabar jau visai paumejo, ir pradejo pozymiai taip rysketi, kad baisu. Dariausi kompiuterini viso organizmo tyrima-ir kiekvienam organe man iskrito tos ligos pavadinimas.
pradejau gerti alijosiaus kapsules, tai zinokit mergytes skrandzio nebeskauda, ir vandens daug daug geriu

, po 2 l tai tikrai

dabar didziausias mano skausmas- sanariai ir raumenys. Atrofuojasi tarpais, vakar tris valandas kaip sunytis gulejau susirietus ir verkiau is skausmo....

siandien irgi labai skaudejo, bet nesitikedama jokio poveikio pasidariau koralinio kalcio 1,5 l. Isgeriau gal litra ir praejo

nesuprantu ar sutapimas, ar tikrai suveike, nes sake cia kaip priesuzdegiminis daiktas veikia.
zinokit as tradicine medicina nusivylus esu, ir mane tie vaistai cheminiai per gyvenima ir suede. stengiuosi rast sau tinkamu dalyku netradicinej medicinoj. Kazkada su homeopatija labi daug reikalu turejau. Padejo. Dabar neturiu galimybes pasiekti daznai homeopatu, tai ieskau kitu budu.
kaip pasakojau papildais savo nuoziura gydziausi, bet nezinodama ligos matyt ne tuo metu ir ne tai geriau ka reikejo, nes rezultato nesulaukiau.
ziuresiu dabar kas bus. Gydausi kitos kompanijos dalykais. Pranesiu jei ivyks stebuklas ir po puses metu prades rysketi sveikimo pozymiai. Nes ligele tai baisi- kai kam mirtina, kai kam invalido vezimeliu gresianti, kai kam nuplikimu ir taip toliau. Visas organizmas eina velniop