Įkraunama...
Įkraunama...

Įklotai - įdėklai į liemenėlę

Isbandziau: avent - neblogi, johnsons - sudas, prabegdavo vis viena, canpol (ploni ir dideli tokie) - labai gerai sugerdavo, nors labai ploni, chicco - man storoki pasirode, bet sugeria gerai, tomee tippee - irgi patiko, kad ploni.
Atsakyti
pradzioje kai pienuko daugiau begdavi, tai naudojau Avent vienkartinius, bet man jie kazkaip ne itin patiko. O dabar turiu daugkartinius vilnonius is Lana care, tai jais labai dziaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
Daugkartiniai Avent man labai patiko, Jonson man nepatiko, blogi.
Atsakyti
Kadangi turiu pirmagime, tad pradzioje isbandziau daug ikloteliu....Man pienelis labai gausiai bego. Jei maitinau is vienos, is kitos fontanais bego. Tai galiu tvirtai pasakyti,neradau geresniu uz Chicco!!!! thumbup.gif Patys,paciausi...ir sugeria, ir dregmes nesijaucia,ir nedirgina odos. Iki siol juos naudoju,bet tikiuosi sekmingai baigti zindyma ir ju man nebereikes 4u.gif
Atsakyti
Chico ir ypac Penaten labai geri thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marina861: 09 gruodžio 2010 - 01:56
QUOTE(sandrixxx @ 2010 12 05, 12:54)
pradzioje kai pienuko daugiau begdavi, tai naudojau Avent vienkartinius, bet man jie kazkaip ne itin patiko. O dabar turiu daugkartinius vilnonius is Lana care, tai jais labai dziaugiuosi thumbup.gif

sorry gal ir uz kvailus klausimus, bet taip jau yra su tom naujom mamytem blush2.gif
kaip "veikia" tie daugkartiniai iklotai? nepradeda greiciau jaustis pastovejusio pieno kvapas juose? vilna negrauzia? ar nesudetinga juos kaskart skalbti - juk vilna reikia skalbti spec milteliai ir t.t.?
susidomejau vilnoniais iklotais, nes mano krutine labai jautri salciui zindymo metu pasidare, tai galvoju, vien del to butu idomu isbandyti.
Atsakyti
Atsirado Libero įklotėlių bigsmile.gif Gal jau bandėte?

http://www.assorti.l...s/libero-6.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 14 gruodžio 2010 - 10:44
Aš naudoju tokius:

user posted image

tik pakuotė šiek tiek kitokia, perku Camelios vaistinėj, patinka.. thumbup.gif
Atsakyti
naudoju johnsons, iš pirmo karto patiko ir tiko. nuk - visiškas nesusipratimas, juose jaučiasi drėgmė ir tas paviršius kur prie spenelio liečiasi - nemaloniai trinasi.
norėčiau pabandyti išgirtuosius chicco, sakykit, kur perkat ir kokia kaina?
Atsakyti
Aš naudoju tk lana care vilnonius, švelnumas neišpasakytas, tikrai nekanda ir su jais šilta bet neprakaituoji 4u.gif
Atsakyti
Labiausiai patiko Chicco ir Avent, maziausiai- Canpol babies...
Atsakyti
Naudoju Johnsons baby, neblogi, tik kiek storoki, ziema tai nieko, bet vasara po palaidinuke,nelabai kas schmoll.gif
Atsakyti