Isbandziau: avent - neblogi, johnsons - sudas, prabegdavo vis viena, canpol (ploni ir dideli tokie) - labai gerai sugerdavo, nors labai ploni, chicco - man storoki pasirode, bet sugeria gerai, tomee tippee - irgi patiko, kad ploni.
pradzioje kai pienuko daugiau begdavi, tai naudojau Avent vienkartinius, bet man jie kazkaip ne itin patiko. O dabar turiu daugkartinius vilnonius is Lana care, tai jais labai dziaugiuosi

Daugkartiniai Avent man labai patiko, Jonson man nepatiko, blogi.
Kadangi turiu pirmagime, tad pradzioje isbandziau daug ikloteliu....Man pienelis labai gausiai bego. Jei maitinau is vienos, is kitos fontanais bego. Tai galiu tvirtai pasakyti,neradau geresniu uz Chicco!!!!
Patys,paciausi...ir sugeria, ir dregmes nesijaucia,ir nedirgina odos. Iki siol juos naudoju,bet tikiuosi sekmingai baigti zindyma ir ju man nebereikes

Chico ir ypac Penaten labai geri

QUOTE(sandrixxx @ 2010 12 05, 12:54)
pradzioje kai pienuko daugiau begdavi, tai naudojau Avent vienkartinius, bet man jie kazkaip ne itin patiko. O dabar turiu daugkartinius vilnonius is Lana care, tai jais labai dziaugiuosi 

sorry gal ir uz kvailus klausimus, bet taip jau yra su tom naujom mamytem

kaip "veikia" tie daugkartiniai iklotai? nepradeda greiciau jaustis pastovejusio pieno kvapas juose? vilna negrauzia? ar nesudetinga juos kaskart skalbti - juk vilna reikia skalbti spec milteliai ir t.t.?
susidomejau vilnoniais iklotais, nes mano krutine labai jautri salciui zindymo metu pasidare, tai galvoju, vien del to butu idomu isbandyti.
Aš naudoju tokius:

tik pakuotė šiek tiek kitokia, perku Camelios vaistinėj, patinka..

tik pakuotė šiek tiek kitokia, perku Camelios vaistinėj, patinka..

naudoju johnsons, iš pirmo karto patiko ir tiko. nuk - visiškas nesusipratimas, juose jaučiasi drėgmė ir tas paviršius kur prie spenelio liečiasi - nemaloniai trinasi.
norėčiau pabandyti išgirtuosius chicco, sakykit, kur perkat ir kokia kaina?
norėčiau pabandyti išgirtuosius chicco, sakykit, kur perkat ir kokia kaina?
Aš naudoju tk lana care vilnonius, švelnumas neišpasakytas, tikrai nekanda ir su jais šilta bet neprakaituoji

Labiausiai patiko Chicco ir Avent, maziausiai- Canpol babies...
Naudoju Johnsons baby, neblogi, tik kiek storoki, ziema tai nieko, bet vasara po palaidinuke,nelabai kas