o man Medela -jie isgaubti. O keist reikia juk daznokai, juk nehigieniska su vienais visa diena
Turejau ir specialiu iklotu, jiems pasibaigus naudojau paprastus akiu valymo tamponukus didesnius - puikiai sugerdavo.

QUOTE(niuxx @ 2010 10 22, 17:13)
Gera ideja su vilnoniais, reiks pabandyti, nes kai iseinu i lauka skauda krutis, manau salta joms
. Jau ir temp. turejau, speju persalau 

Tikrai verta nusipirkti

QUOTE(Beštuliukas @ 2010 10 23, 12:04)

O man jie patinka, nes labai pigūs, ir labai gerai pieną sulaiko

Man ir jie patiko

QUOTE(Ksesanko @ 2010 10 23, 20:07)
Mano irgi Lanacare
Tikrai gerai sildo. Manyciau verta invezstuoti ziema. Ypac tik pagimdziusioms. Be to ir kaina priimti 15 lt. 2 vnt.

Sutinku, geras pirkinys, ypač šaltuoju metų laiku

Canpol firmos labai nepatiko

kai pienukaas dideliaisk kiekiais varvejo geriausi buvo chiko, ir ploni ir patogus, jonson ir nieko, tik jie kazkaip prasimusdavo labiau per rubus (storesni) o netike tai nuk pasirode..
canapol labai "kanda", dar naudojau Johnstons baby, sie tikrai geri. o dabar naudoju medvilninius - 3 sluoksniai flaneles, bet kol kas dedu po du iskart, velau manau ir vieno pakaks. isigijau is pupkio tik po 2 lt uz pora. 5 poru uztenka man
O mes nauduojom AVENT iklotelius
Jau ir Vilniuje yra išgirtųjų PENATEN, bet kaina
http://www.assorti.l...ai-ideklai.html O Klaipėdoje po 3 lt

QUOTE(LittleMiracle @ 2010 10 29, 18:35)
Man ir nepatiko

Bet neseniai pamačiau, kad jų yra dviejų rūšių. Paprasti ir premium, tai gal premium geresni

Bandziau ir pigius bella ir vidutiniškus jonson&jonson, nuk ir tikrai per brangius Avent (per maži, dažnai nuslysdavo) vis dėlto chico tiek dydžiu, tiek storiu, tiek sugėrimo laipsniu man priimtiniausi, pirmaisiais mėn., kuomet pienuko tikrai daug išbėgdavo, kartą į parą užtekdavo pasikeisti
kuomet kitus net po 3-4kartus keisdavau. Aš visu 100% už chico

QUOTE(wwwww @ 2010 10 26, 23:33)
Man geriausi ikloteliai vienkartiniai chico jie ploni ir platesni, bet niekada nebuvo pratekeje pro juos 

Man taip pat jie geriausi, tokie ploni, nesimato