Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai III tema

QUOTE(Diglė @ 2010 05 07, 09:07)
aš jau kardelius sukišiau, o vaikus butinai susirinksiu rudenį  ax.gif

aš vaikučius susirinkau ir šalia tos spalvos susodinsiu, per vasara jie lapus išleis ir gumbus augins. Tai gal kita met jau turėsiu žiedų g.gif
Atsakyti
Užsukau šiandien į Ermitažą, o ten ,,Nojaus" svogūninės gėlės po 2,99Lt. Tai dar nusipirkau kardelių, buvo ir jurginų, ir lelijų, gražūs kieti svogūnėliai, tik kai kurie truputį apipeliję, bet gal nieko tokio tas mažas pelėsiukas juk tuoj juos pasodinsim.
Atsakyti
Šiemet (pirmą kartą!!!!!!) ir aš sodinau vaikučius blush2.gif , pažiūrėsiu, ką rasiu rudenį biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Nusiaubiau maximą, ermitažą, žaliają stotelę ir dalį jau pasodinau, kai kurie jau ir dykt pradėjo ax.gif Aš ir manau tek daržo dalį gėlėmis apsodint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2010 05 08, 11:37)
Nusiaubiau maximą, ermitažą, žaliają stotelę ir dalį jau pasodinau, kai kurie jau ir dykt pradėjo ax.gif Aš ir manau tek daržo dalį gėlėmis apsodint doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2010 05 08, 10:37)

Bet kaip bus gražu, kai jie visi pražydės thumbup.gif
Atsakyti
Va ka padaro nuolaidos.ir aš papirkau maximoj,o kur sodint tai nepagalvojau.Nešiu i darža,o ka daryt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Evilka @ 2010 05 08, 22:51)
Nešiu i darža,o ka daryt ax.gif

Nieko nebelieka biggrin.gif s kardelius 4 metus negalima sodinti į tą pačią vietą.
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2010 05 08, 10:37)
Aš ir manau tek daržo dalį gėlėmis apsodint doh.gif

Jūs bent savo daržus turit,o aš gyvenu bute verysad.gif Visą gėrį vežu mamai ir baigiu okupuoti jos daržą,jau grasina,kad per duris neįsileis,nes liko tik šuns voljeras neapsodintas.Vien kardelių gal kokios 8 rūšys nupirktos šiemet,bet kaip atsispirti?
Atsakyti
Aš taip pat nuspredžiau daugiau kardelių kiekio nedidinti schmoll.gif , nes namažai vargo su jais, tuo labiau, kad kiekvienais metais reikia rasti naują vietą sodinimui ax.gif
Atsakyti
Kaip bus taip, kad nežinau kaip su ligoninėm, tai paėmiau dabar ir sukišau likusius.. žiopla nė nežymėjaus, na kai žydės atsirinksiu jau dabar.. ax.gif Nors radau žurnale sodininko kalendoriaus lapelį, kad svogūninėm gera dar bus 12 diena.
Atsakyti
mano kardeliai jau apie 40 cm. Vis dar šiltnamy, dėžutėse. Kaži kada juos pradėt prie lauko pratint?
Atsakyti