Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai III tema

QUOTE(Gitusia @ 2010 05 10, 13:27)
mano kardeliai jau apie 40 cm. Vis dar šiltnamy, dėžutėse. Kaži kada juos pradėt prie lauko pratint?

Oho blink.gif , ar nebus jiems šoko būsena, kai išneši g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 10, 13:56)
Oho  blink.gif , ar nebus jiems šoko būsena, kai išneši  g.gif

To ir bijau
Mastau pernesti i pavesine, kur neus tiek vejas ir nelis ant virsaus, po to jau i zeme po keliu dienu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2010 05 10, 15:02)
To ir bijau
Mastau pernesti i pavesine, kur neus tiek vejas ir nelis ant virsaus, po to jau i zeme po keliu dienu ax.gif

Bandyk po truputėlį pratinti, nes jau dideli rolleyes.gif
Atsakyti
Aš tai niekada taip nedaiginu kardelių, visuomet tiesiai į lauką sodinu, man kažkaip atrodo, kad jiems tas toks persodinimas nelabai patinka. O paskui į lauką išnešti jie labai jautrūs, reikia juos saugoti.
Atsakyti
Siandien susodinau paskutinius kardelius... Sukisau tarp tulpiu-nes visiskai neturejau jau kur sodinti.... Kazi ar nebus labai blogai g.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 05 10, 18:56)
Siandien susodinau paskutinius kardelius... Sukisau tarp tulpiu-nes visiskai neturejau jau kur sodinti.... Kazi ar nebus labai blogai g.gif

Jau geriau kur į lysvę būtum sodinusi. Vaikiukus pasodinau kartu su svogūnais vienoje lysvėje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2010 05 10, 15:22)
Aš tai niekada taip nedaiginu kardelių, visuomet tiesiai į lauką sodinu, man kažkaip atrodo, kad jiems tas toks persodinimas nelabai patinka.  O paskui į lauką išnešti jie labai jautrūs, reikia juos saugoti.

Na, gavosi šiais metais kaip eksperimentas, žiūrėsiu, kada bus žiedai, ir ar iš viso jų bus. Išnešiau vakar į pavėsinę, pradėsiu pratint prie gryno oro, sodinsiu savaitgalį. Bus kaip bus rolleyes.gif
Su kiekvienais metais tampam protingesnės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 10, 22:00)
Jau geriau kur į lysvę būtum sodinusi. Vaikiukus pasodinau kartu su svogūnais vienoje lysvėje  biggrin.gif

Ane unsure.gif Nepamasciau apie svogunu lysves doh.gif Gyveni ir mokaisi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2010 05 11, 08:38)
Na, gavosi šiais metais kaip eksperimentas, žiūrėsiu, kada bus žiedai, ir ar iš viso jų bus. Išnešiau vakar į pavėsinę, pradėsiu pratint prie gryno oro, sodinsiu savaitgalį. Bus kaip bus rolleyes.gif
Su kiekvienais metais tampam protingesnės  rolleyes.gif

Taip, bandom ,eksperimentuojam, kai pavyksta džiaugiamės, o kai kas nors nesiseka, kitais metais klaidų nekartojam. Tam ir dalinamės patirtimi, kad ir kitų padarytų klaidų nekartotume.
Atsakyti
Skaičiau, kad daug kas mirkot kardelius prieš sodinimą vandeny su kalio permanganatu. O kodėl reikia mirkyti juos, ką duoda tas pamirkymas vandeny su kalio permanganatu?
Atsakyti
Sveikutes. As pirma karta nusipirkau kardeliu gumbu, ir ruosiuosi sodinti. Visos temos neperskaiciau, tai nepykit, jeigu pasikartosiu... Pas mane sunki zeme, toks kaip priemolis, idomu ar jie tokioj dirvoj augs?
Atsakyti
Siandien ka isvydau bigsmile.gif ogi islindo kardeliu ugliukai, kuriuos buvau pasodinus kovo pabaigoj (kai buvo labai silta). Saket, kad supus nes per salta ir per anksti pasodinau blush2.gif Tai tylejau, galvojau kaip bus taip, o siandien ziuriu jau lenda grazuliai yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti