Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai III tema

QUOTE(nila_ks @ 2010 05 11, 18:36)
Siandien ka isvydau bigsmile.gif  ogi islindo kardeliu ugliukai, kuriuos buvau pasodinus kovo pabaigoj (kai buvo labai silta). Saket, kad supus nes per salta ir per anksti pasodinau  blush2.gif Tai tylejau, galvojau kaip bus taip, o siandien ziuriu jau lenda grazuliai  yahoo.gif  yahoo.gif

Tai labai smagu, kad daigiukai jau lenda, tik kad nenušaltų taip anksti ,,nosytes iškišę" g.gif
Atsakyti
QUOTE(tomajo72 @ 2010 05 11, 18:20)
Skaičiau, kad daug kas mirkot kardelius prieš sodinimą vandeny su kalio permanganatu. O kodėl reikia mirkyti juos, ką duoda tas pamirkymas vandeny su kalio permanganatu?

Kardeliai ta gėlė, kuri kaip magnetas "traukia" ligas doh.gif , todėl ir mirkome ax.gif
Papildyta:
QUOTE(nila_ks @ 2010 05 11, 19:36)
Siandien ka isvydau bigsmile.gif  ogi islindo kardeliu ugliukai, kuriuos buvau pasodinus kovo pabaigoj (kai buvo labai silta). Saket, kad supus nes per salta ir per anksti pasodinau  blush2.gif Tai tylejau, galvojau kaip bus taip, o siandien ziuriu jau lenda grazuliai  yahoo.gif  yahoo.gif

Pas mane taip pat lenda "nosytės", bet aš sodinau prieš savaitę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 11, 19:25)
Kardeliai ta gėlė, kuri kaip magnetas "traukia" ligas doh.gif , todėl ir mirkome  ax.gif
Papildyta:

Pas mane taip pat lenda "nosytės", bet aš sodinau prieš savaitę  ax.gif

Reikės ir man saviškius apžiūrėti, kai nuvažiuosiu į sodą. O gal ir maniškiai jau parodys savo nosytes. Bet kad pas mus pajūry taip šalta, tai kažkaip nelabai tikiu, kad jau kardelių ,,nosytės" bus pasirodžiusios. g.gif
Atsakyti
Aš jau susodinau visus savo kardelius.
Atsakyti
Mano kurie pasodinti pries gera savaite jokiu nosyciu nekisa g.gif

Kazkodel nemanau, kad bus salciu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2010 05 11, 19:31)
Reikės ir man saviškius apžiūrėti, kai nuvažiuosiu į sodą.  O gal ir maniškiai jau parodys savo nosytes.  Bet kad pas mus pajūry taip šalta, tai kažkaip nelabai tikiu, kad jau kardelių ,,nosytės" bus pasirodžiusios. g.gif

Na maniskiai (Dituvoj), tai jau ir iskiso, gal ir jum jau snapelius parodys.

O jei pranasaus salnu, tai plevele uzmesiu ant virsaus ax.gif Prie pat namo tvoros pasodinti, tai nesunku bus islekt ir uzdengt juos rolleyes.gif
Atsakyti
o mano jau pora savaiciu kaip, ir nieko nera verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
MANO KARDELIAI PASODINTI BALANDŽIO 29 D. IR APDENGTI AGROPLĖVELE JAU ,,KIŠA NOSYTES", O KITI TĄ PAČIĄ DIENĄ PASODINTI BET NEAPDENGTI, DEJA, DAR NEDYGSTA. TIKRAI LABAI NUSTEBAU, KAD TIE PRADĖJO DYGTI, NES PAS MUS TAIP ŠALTA. ŠIANDIEN PIRMA ŠILTESNĖ DIENA. BET ,KAIP SUPRATAU, TIEMS, KURIE PO AGROPLĖVELE ŠILTA IR TODĖL JIE PRADĖJO DYGTI, AIŠKU DAR NE VISI...BET PRADŽIA PUIKI. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2010 05 12, 18:35)
MANO KARDELIAI PASODINTI BALANDŽIO 29 D. IR APDENGTI AGROPLĖVELE JAU ,,KIŠA NOSYTES", O KITI TĄ PAČIĄ DIENĄ PASODINTI BET NEAPDENGTI, DEJA, DAR NEDYGSTA. TIKRAI LABAI NUSTEBAU, KAD TIE PRADĖJO DYGTI, NES PAS MUS TAIP ŠALTA. ŠIANDIEN PIRMA ŠILTESNĖ DIENA. BET ,KAIP SUPRATAU, TIEMS, KURIE PO AGROPLĖVELE ŠILTA IR TODĖL JIE PRADĖJO DYGTI, AIŠKU DAR NE VISI...BET PRADŽIA PUIKI. biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Mergaitės, noriu paklausti, o aš pernai neiškasiau kardelių ,tai mama sako, kad jie sušalo.Labai gaila buvo ,spalvos gražios, tai nusipirkau naujų - einu kasti į tą pačią vietą, o jie ten visi tebėra, ir vieno jau lenda galiukas.Tai ar jie daugiamečiai? O ar galėjo jie nesupūti? Bet jie tikriausiai nebežydės, gal juos iškasti ir lauk mesti? Pasakykit augintojos, ką daryti ? Labai ačiū
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2010 05 12, 19:09)
Mergaitės, noriu paklausti, o aš pernai neiškasiau kardelių ,tai mama sako, kad jie sušalo.Labai gaila buvo ,spalvos gražios, tai nusipirkau naujų - einu kasti į tą pačią vietą, o jie ten visi tebėra, ir vieno jau lenda galiukas.Tai ar jie daugiamečiai? O ar galėjo jie nesupūti? Bet jie tikriausiai nebežydės, gal juos iškasti ir lauk mesti? Pasakykit augintojos, ką daryti ? Labai ačiū

Paprastai tai jie vienmečiai ir dirvoje nežiemoja, bet jei jau lenda ,,nosytės" ,tai jokiu būdu nekaskit, o tiesiog laukit, jei jau dygsta, tai ir žydėt turėtų. O mes lauksim naujienų, kaip ten pavyko jūsų eksperimentas, tikrai labai įdomu. Deja, ne viena yra per žiemą yra kardelius palikusi dirvoje ir jie supūdavo.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2010 05 12, 19:36)
Paprastai tai jie vienmečiai ir dirvoje nežiemoja, bet jei jau lenda ,,nosytės" ,tai jokiu būdu nekaskit, o tiesiog laukit, jei jau dygsta, tai ir žydėt turėtų. O mes lauksim  naujienų, kaip ten pavyko jūsų eksperimentas, tikrai labai įdomu. Deja, ne viena yra per žiemą yra kardelius  palikusi dirvoje ir jie supūdavo.

Na mama man ir sakė, kad neiškasiau, tai jau ir viskas, o kai pavariau su kauptuku šiandien ir išsigandau, kad sveiką svogūną iškasiau.Na matysim kaip mums čia seksis. Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti