Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai III tema

QUOTE(Juračiuks @ 2010 05 12, 19:40)
Na mama man ir sakė, kad neiškasiau, tai jau ir viskas, o kai pavariau su kauptuku šiandien ir išsigandau, kad sveiką svogūną iškasiau.Na matysim kaip mums čia seksis. Ačiū už atsakymą  4u.gif

Sėkmės auginti, lauksim žiedų ir nuotraukyčių. smile.gif
Atsakyti
Prisipirkau nukainuotų kardelių, pasodinau į tą vietą, kur buvau suplanavus, bet kardelių liko dar. Tai dabar ,,suku'' galvą, kur man bereikės juos susodinti. Man tokie gražūs kardeliai, o kai dar pataikiau nukainuotų, tai ir prisipirkau. ,,Susirgau" kardelių liga.
Atsakyti
QUOTE(Dalytė xxx @ 2010 05 13, 17:40)
Prisipirkau nukainuotų kardelių, pasodinau į tą vietą, kur buvau suplanavus, bet kardelių liko dar. Tai dabar ,,suku'' galvą, kur man bereikės juos susodinti. Man tokie gražūs kardeliai, o kai dar pataikiau nukainuotų, tai ir prisipirkau.  ,,Susirgau" kardelių liga.

Čia dauguma yra ,,susirgusios" kardelių liga.
Atsakyti
Aš šiemet kardelius, kaip ir pernai sodinu per kelis kartus. Tai dar truputį turiu ir nepasodintų. ax.gif O jūs ar visus kardelius iškarto pasodinote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staselė: 14 gegužės 2010 - 14:19
QUOTE(staselė @ 2010 05 14, 16:19)
Aš šiemet kardelius, kaip ir  pernai sodinu per kelis kartus. Tai dar truputį turiu ir nepasodintų. ax.gif  O jūs ar visus kardelius iškarto pasodinote?

Ne iš karto, bet jau visi pasodinti ax.gif
Atsakyti
Aš kardelius sodinsiu ryt,bet pažiūrėjau kad gerokai padžiūvę.Gal reikėtų prieš sodinimą pamirkyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2010 05 14, 22:19)
Aš kardelius sodinsiu ryt,bet pažiūrėjau kad gerokai padžiūvę.Gal reikėtų prieš sodinimą pamirkyti? g.gif

Apie 2 val. pamirkyk kalio permanganato tirpale mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū,jediara 4u.gif O tuos plaušelius nuo svogūno nuimat?Gal juokingi klausimai kyla,bet kad sodinsiu pirmą kartą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2010 05 14, 22:26)
Ačiū,jediara  4u.gif O tuos plaušelius nuo svogūno nuimat?Gal juokingi klausimai kyla,bet kad sodinsiu pirmą kartą blush2.gif

Taip, nuo svogūno lukštus nuimu - tik atsargiai - po jais "slepiasi" ūgliukai, nenulaužk mirksiukas.gif
Atsakyti
Siandien paziurejau-mano kardeliai ir jau kisa snapelius savo bigsmile.gif Nors pirmuosius sodinau gana gilliai-net apie 15 cm
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 05 14, 23:41)
Siandien paziurejau-mano kardeliai ir jau kisa snapelius savo bigsmile.gif  Nors pirmuosius sodinau gana gilliai-net apie 15  cm

Sakiau, kad išdygs drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 14, 21:42)
Sakiau, kad išdygs  drinks_cheers.gif

Dabar lauksiu ziedu wub.gif
Atsakyti