Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai III tema

QUOTE(staselė @ 2010 05 21, 18:55)
Mano visi pasodinti, bet dygsta dar ne visi, nes sodinau ne visus iš karto. Be to, sodinant vieni buvo su dideliais daigais, o kiti tik su mažučiais daigiukais. Taip, kad ir dygsta ne vienodai.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
labux 4u.gif
Vakar susodinau svogunelius i parduotuvini komposta, i loveli. Ir labai tankiai - kas 2cm. Ir nezinojau, kad nulukstenti reikia... doh.gif Ir apliejau gerai - permirko tikrai zemele (lovelio apacioje - skyles).
Ar nieko tokio, jei jiems sudygus - persodinciau reciau? Uzkasiau apie 8 cm gylyje. bigsmile.gif Ar istvers veliau kraustymasi i kita plota daigeliai, ar prisiverst juos dabar atkasti, kol dar nesudygo?
Jomajo, pirma karta uzsimaniau tokiu ir visus 24 susodinau i viena loveli - buvo gaila palikti. O velesniam laikui nusikelti dali sodinimo - nesinorejo - lelius ant dienu atkeliaus... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2010 05 24, 16:22)
labux  4u.gif
Vakar susodinau svogunelius i parduotuvini komposta, i loveli. Ir labai tankiai - kas 2cm. Ir nezinojau, kad nulukstenti reikia...  doh.gif  Ir apliejau gerai - permirko tikrai zemele (lovelio apacioje - skyles).
Ar nieko tokio, jei jiems sudygus - persodinciau reciau? Uzkasiau apie 8 cm gylyje.  bigsmile.gif Ar istvers veliau kraustymasi i kita plota daigeliai, ar prisiverst juos dabar atkasti, kol dar nesudygo?
Jomajo, pirma karta uzsimaniau tokiu ir visus 24 susodinau i viena loveli - buvo gaila palikti. O velesniam laikui nusikelti dali sodinimo - nesinorejo - lelius ant dienu atkeliaus...  mirksiukas.gif

Geriau dabar jas iš karto persodinti į kitą vietą, kol neįsišaknijo, nes persodinimo jos nemėgsta, o taip tankiai pasodintoms joms tikrai nepatiks.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2010 05 24, 17:30)
Geriau dabar jas iš karto persodinti į kitą vietą,  kol neįsišaknijo, nes persodinimo jos nemėgsta, o taip tankiai pasodintoms joms tikrai nepatiks.

Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
merginos, kažkuri buvot rašiusi, kad kardelius tvirtina pynimo būdu. Sugalvojau pasidaryti. Bet tas tinklas kiek įsivaizduoju turėtų būti bent dviejų aukštų g.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2010 05 24, 16:30)
Geriau dabar jas iš karto persodinti į kitą vietą,  kol neįsišaknijo, nes persodinimo jos nemėgsta, o taip tankiai pasodintoms joms tikrai nepatiks.

O ne... Nusimato nemazai darbelio... doh.gif Tikuosi, kad bent suzydes graziai ateity biggrin.gif
Dekui uz patarimus!!! 4u.gif
Tiesa, o gladijoles labai susinervins, jei pasodinsiu i pusiau molinga zeme? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p Raganyte: 25 gegužės 2010 - 11:21
QUOTE(p Raganyte @ 2010 05 25, 12:18)
O ne... Nusimato nemazai darbelio...  doh.gif  Tikuosi, kad bent suzydes graziai ateity  biggrin.gif
Dekui uz patarimus!!!  4u.gif
Tiesa, o gladijoles labai susinervins, jei pasodinsiu i pusiau molinga zeme?  g.gif

Manau, kad jos nesupyks pasodintos į tokią žemę. Svarbu, kad vieta būtų saulėta ir nuo vėjų apsaugota ir žemė nebūtų permirkusi, perdaug drėgna.
Atsakyti
Kardeliai sudygę ir nemaži, o taip orai atšąlo. Kad tik šalnų nebūtų. Noriu paklausti, kada juos geriausiai tręšti?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 05 24, 23:32)
merginos, kažkuri buvot rašiusi, kad kardelius tvirtina pynimo būdu. Sugalvojau pasidaryti. Bet tas tinklas kiek įsivaizduoju turėtų būti bent dviejų aukštų g.gif

ir man l.idomu,kaip kardelius sutvirtinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(tomajo72 @ 2010 05 26, 20:45)
Kardeliai sudygę ir nemaži, o taip orai atšąlo. Kad tik šalnų nebūtų. Noriu paklausti, kada juos geriausiai tręšti?

Aš jau barsčiau Hidrocompleksą ax.gif
Atsakyti
Kai nuvažiuosiu į sodą reikės ir man patręšti savo kardelius. Esu nusipirkusi 1 kg trąšų gėlėms iš ,,Žalios stotelės", tai tų granulyčių ir pabarstysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staselė: 27 gegužės 2010 - 14:47
Patręšiau kardelius, belieka laukti žiedų.
Atsakyti